- Konu Sahibi youonlyliveonce
-
Annemin tarif defterini kaptim ariyorum bulacagim yaziyordu bir yerde :-D
Kurabiye istersen cok basit varmis
3.5 fincan sivi yag
2 fincan pudra sekeri
11 fincan un
Kabartma tozu vanilya ceviz
Sonra uzerinede pudra sekri
sedacım kurabiye baya uzun sürer şimdi sen bana şu çikolata sosunu bul noooluuuurrrrrr:26:
kılzar kocişkom sedanın tatlısını yapmama izin vermiyor yasak diye yapamıyorum mutfağa sokmadı beni....bende o zaman bana tatlı bişey yap banane dedim sütlü kakao yapmış aşkım yaa onu içiyorum şeker krizimi geçirdi sizede tavsiye ederim
kılzar kocişkom sedanın tatlısını yapmama izin vermiyor yasak diye yapamıyorum mutfağa sokmadı beni....bende o zaman bana tatlı bişey yap banane dedim sütlü kakao yapmış aşkım yaa onu içiyorum şeker krizimi geçirdi sizede tavsiye ederim
ya ben ya benkızlar inanamıyorum evde ne süt var ne margarin haftasonu geldiği için dolap tam takır kuru bakır ben napıcam ya
sedanın tarifine nasılda heveslenmiştim halbuki
kakaolu süt yapsın valla işe yarıyor şekeri de bol koydum muvalla şimdi ciddi bişey dicem..
galiba sana, kesme şeker kutusunun yolu göründü
yapcak bişey yok kardeş
sedanın tatlısında yumurta yok, hamilesin diye doktor bazı şeyleri mi yasakladı genelde yumurta pirinç yoğurt bulgur gibi gaz yapıcı şeyler yasaklanır diye biliyorum. tatlıdaki yasak meyve neydi elma mıkılzar kocişkom sedanın tatlısını yapmama izin vermiyor yasak diye yapamıyorum mutfağa sokmadı beni....bende o zaman bana tatlı bişey yap banane dedim sütlü kakao yapmış aşkım yaa onu içiyorum şeker krizimi geçirdi sizede tavsiye ederim
sedanın tatlısında yumurta yok, hamilesin diye doktor bazı şeyleri mi yasakladı genelde yumurta pirinç yoğurt bulgur gibi gaz yapıcı şeyler yasaklanır diye biliyorum. tatlıdaki yasak meyve neydi elma mı
kızlar sedanın çikolata sosunu yaptımama foto makinemin şarjı olmadığı için pc'den çekiyorum görüntü kötü ama idare edin
Eki Görüntüle 459752
Aa :-D guzel oldu mu? Muhallebinin uzerinde super oluyordu kaseye parmakla falan daliyordum :-D
kakaolu süt yapsın valla işe yarıyor şekeri de bol koydum mu
evet canım çok lezzetli kaşıkla yaladım yuttum bile
tarif için çok çok teşekkürler bu arada tatlım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?