bu gecelik bi dert :)

Annemin tarif defterini kaptim ariyorum bulacagim yaziyordu bir yerde :-D
Kurabiye istersen cok basit varmis
3.5 fincan sivi yag
2 fincan pudra sekeri
11 fincan un
Kabartma tozu vanilya ceviz
Sonra uzerinede pudra sekri

sedacım kurabiye baya uzun sürer şimdi sen bana şu çikolata sosunu bul noooluuuurrrrrr:26:

kılzar kocişkom sedanın tatlısını yapmama izin vermiyor yasak diye yapamıyorum mutfağa sokmadı beni....bende o zaman bana tatlı bişey yap banane dedim sütlü kakao yapmış aşkım yaa onu içiyorum şeker krizimi geçirdi sizede tavsiye ederim

Bitter cikolata seviyirsaniz cok cok az sekerle yada sekersizde cok guzel oluyor :-D
Iki kasik seker ve bol kakaoylada denedim :-D

Bitter cikolata seviyirsaniz cok cok az sekerle yada sekersizde cok guzel oluyor :-D
Iki kasik seker ve bol kakaoylada denedim :-D

sedanın tatlısında yumurta yok, hamilesin diye doktor bazı şeyleri mi yasakladı genelde yumurta pirinç yoğurt bulgur gibi gaz yapıcı şeyler yasaklanır diye biliyorum. tatlıdaki yasak meyve neydi elma mı

kakaolu süt değil de hazır satılan muzlu süte bayılıyorum. çocuklar için tasarlamışlar ama tam benlik kaç yaşımda olursam olayım içerim. ben sütü de az şekerli severim. soğuk sütse tamamen şekersiz olmalı. 1 litre buz gibi sütü bir oturuşta bitiririm yani

un,süt ve kakao ile 5-10 dakikada çikolatalı sos yapılır eger varsa petibör bisküvi ile yoksa ekmek ile bile olabilir sıcak sıcak süper oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…