• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bu geçmişler :((

Rhsalhmsire

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
6 Ağustos 2015
85
10
3
arkadaşlar 7 aylık bir sevgilim var sevgilim benimle konusurken aynı anda eski sevgilisiyle son kez bulusmak için planlar kuruyormuş ama henüz çıkmıyorduk sadece konuşurken. bunu daha dün öğrendim sinirden gidip kızla konuştuğumda seninle inadına çıktı bana inat çıktı diyor. Ama inat olsa benimle neden 7 ay çıksın ? Üstelik ailesiylede tanıştırdı lütfen yardım edin :KK43:(

Büyük ihtimalle kız seni gıcık etmek için ve moralini bozup aranızı bozmak için böyle birşey söylemiş olabilir. Bence çok fazla takılmayın ama tedbiri de elinizden bırakmayın ve hiç kimseye güvenmeyin dikkatli olmanızı tavsiye ederim.

arkadaşlar 7 aylık bir sevgilim var sevgilim benimle konusurken aynı anda eski sevgilisiyle son kez bulusmak için planlar kuruyormuş ama henüz çıkmıyorduk sadece konuşurken. bunu daha dün öğrendim sinirden gidip kızla konuştuğumda seninle inadına çıktı bana inat çıktı diyor. Ama inat olsa benimle neden 7 ay çıksın ? Üstelik ailesiylede tanıştırdı lütfen yardım edin :KK43:(
yapılacak şey belli ayrıl başka ne söyleyebiliriz

Ogrenince bayagi sinirn bozulmustur. Ama ne sebeple gidip kizla konustun. Anladgm kadaryla bulusmamislar. Bulussalar bile bu kiz temelli degil sevgilin temelli bir sorun.durumu onunla hallet.

Bu arada konu ile alakasz ama Sekerim senin burcun koc mu

Ogrenince bayagi sinirn bozulmustur. Ama ne sebeple gidip kizla konustun. Anladgm kadaryla bulusmamislar. Bulussalar bile bu kiz temelli degil sevgilin temelli bir sorun.durumu onunla hallet.

Bu arada konu ile alakasz ama Sekerim senin burcun koc mu
Arkadaşlar yanlış anlaşılmasın son kez buluşmak için plan yapmış ona benimle ciddi olduğunu söylemek için buluşmasam kız peşimi bırakmıycaktı diyor

Ayyy kiz resmen sinirini bozmak icin seninle inat ugruna cikti demis. Ayrica siz daha konusurken sevgilinin o kizla bulusma plani yapmasi da ayri bi cirkin. Kizla konusmak yerine once sevgilinle konussaydin keske. Ama hala sansin var niyr boyle bisey yaotigini sor ona, icinde hala o kiza karsi bisey var mi ogren. Valla benim burda bi arkadasim var butun kiz arkadaslarini annesiyle tanistiriyo. Seni ailesiyle tanistirmasi bisey ifade etmez yani

Ayyy kiz resmen sinirini bozmak icin seninle inat ugruna cikti demis. Ayrica siz daha konusurken sevgilinin o kizla bulusma plani yapmasi da ayri bi cirkin. Kizla konusmak yerine once sevgilinle konussaydin keske. Ama hala sansin var niyr boyle bisey yaotigini sor ona, icinde hala o kiza karsi bisey var mi ogren. Valla benim burda bi arkadasim var butun kiz arkadaslarini annesiyle tanistiriyo. Seni ailesiyle tanistirmasi bisey ifade etmez yani
Tabiki ilk önce ona sordum bana cevabı şu oldu ; eğer ben onunla son kez bulusup konusmasaydım hala peşimde olurdu seninle ciddi olduğumu söylemek peşinden kurtulmak için buluşucaktım son kez dedi. Ayrıyetten kız çağırmış sevgilim çağırmamış buluşmaya :(

Tabiki ilk önce ona sordum bana cevabı şu oldu ; eğer ben onunla son kez bulusup konusmasaydım hala peşimde olurdu seninle ciddi olduğumu söylemek peşinden kurtulmak için buluşucaktım son kez dedi. Ayrıyetten kız çağırmış sevgilim çağırmamış buluşmaya :KK43:

Bana hikaye gibi geldi ama neyse.....

Daha ilişkiniz başlamadan önce son bi kez eski sevgilisiyle görüşmek istemiş. Bence diğer arkadaşların aksine ayrılmak içim sebep değil bu. Sonuç itibariyle bi ilişkiniz yokmuş o zamanlar. Ki sizinle konuşmuş, olacağına kanaat getirmiş sizle olmuş. Üstünden onca zaman geçmiş, takmayın. Bi insan karşı cinsiyle 3-4 aydan fazla bir birliktelik yaşıyorsa ya aşktır ya alışkanlık ama buna da siz karar vereceksiniz. Sevdiğini hissediyorsanız devam ama hissedemiyorsanız terkedeceksiniz. Bu tüm ilişkilerde böyle. Adamın sizle olmadan önceki tavrıyla alakası olmamalı.

bu gibi durumlarda neden karşıdaki kişiye dalınır hiç anlamam.
erkek arkadaşınıza sorsanıza nedir ne değildir diye.

Back
X