Evet atak zamanında 24 saat yaşıyorym 2-3 ay boyunca hergün :) ve aynı zaman da başım dönuyor süreklicanım çarpıntı ekstrasistol yaşıyormusun peki ?
bende 26 yaşındayım inan olmaması daha kötü ben yıllardır bekliyorum artık zamanım daraldı eşimle eksikliğini çok hissediyoruz 7 yıllık evliyim zaten düşükten sonra bu hastalığa tutundum 3 yıl daha erteledim daha mı olmasın artık ucunda ölümde olsa bende anne olmak istiyorum o derece yani senin daha evliliğinin ilk yılları ben neler yaşadımPınar sen yine cesaretlisin denediğime göre :) bende sıfır deneme :) belki de çocuğum hiç olmayack yaş 30 iyice strese girdim
çok geçmiş olsun canım ilaçtan korkma birsürü ilaç kullanarak sağlıklı bebekleri olan arkadaşlar var bunda ben okuyorum rahatlıyorum sende bir göz at hiç sorun yapma zaten hasta bir bebeğimiz olacaksa kısmette öyleyse değiştiremeyiz bunları kafana takma inan olmaması daha cok psikolojini bozar bende öyle yaptıEvet atak zamanında 24 saat yaşıyorym 2-3 ay boyunca hergün :) ve aynı zaman da başım dönuyor sürekli
Çok üzüldum... ben denemeye başlasam nasıl olur... olmama ihtimalini hiç düşünmemiştimbende 26 yaşındayım inan olmaması daha kötü ben yıllardır bekliyorum artık zamanım daraldı eşimle eksikliğini çok hissediyoruz 7 yıllık evliyim zaten düşükten sonra bu hastalığa tutundum 3 yıl daha erteledim daha mı olmasın artık ucunda ölümde olsa bende anne olmak istiyorum o derece yani senin daha evliliğinin ilk yılları ben neler yaşadım
evliliğin yerine oturduysa bence denemelere başla hiç korkma yaşında ideal daha fazla uzatma derim ben ilk evlendim 2 yıl istemedim malesef bilseydim bu kadar bekleteceğini hemen yapardımÇok üzüldum... ben denemeye başlasam nasıl olur... olmama ihtimalini hiç düşünmemiştim
Merhaba kızlar, 30 yaşındayım... 7 yıldan beri panikbozukluk-anksiyete tedavisi görüyorum... 1 senelik evliyim. Eşim çocuk istiyor. Bende istiyorum. Ama denemeye bile cesaretim yok. Antidepresan kullanıyorum. Hastalığımın ne zaman nüks edeceği belli olmuyor.. 7 sene de 4 kez şiddetli atak geçirdim bu ataklar yaklaşık 3-4 ay sürdü.. hamileliğin ilk 3 ayı kesinlikle antidepresan kullanılmıyor diye biliyorum.. benim için sorun değil kullanmam öldürmüyor ki bu hastalık... ama bebek etkileniyormuş hissediomuş9 ay boyunca ne yapıcam bilmiyorum. Benim gibi olan var mı? İnanın hikayelerinizi dinlemek isterim.
Merhaba kızlar, 30 yaşındayım... 7 yıldan beri panikbozukluk-anksiyete tedavisi görüyorum... 1 senelik evliyim. Eşim çocuk istiyor. Bende istiyorum. Ama denemeye bile cesaretim yok. Antidepresan kullanıyorum. Hastalığımın ne zaman nüks edeceği belli olmuyor.. 7 sene de 4 kez şiddetli atak geçirdim bu ataklar yaklaşık 3-4 ay sürdü.. hamileliğin ilk 3 ayı kesinlikle antidepresan kullanılmıyor diye biliyorum.. benim için sorun değil kullanmam öldürmüyor ki bu hastalık... ama bebek etkileniyormuş hissediomuş9 ay boyunca ne yapıcam bilmiyorum. Benim gibi olan var mı? İnanın hikayelerinizi dinlemek isterim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?