Bu gidişle çocuğum olmayacak!

Umarım eşiniz anlayışlı birisidir. Atak anında yardimci olabilir hamile kaldiginiz zaman

Umarım eşiniz anlayışlı birisidir. Atak anında yardimci olabilir hamile kaldiginiz zaman
Eşim anlayışlı biri sen ne zaman istersen o zaman yaparız diyor.. ama yaş 30 oldu inan cesaretim yok korkuyorum

evet bende panik atak hastasoyım bazı antidepresanlara izin veriliyo doktorunla konuş ben şu an hamileyim gerçi sonu ne olcak belirsiz ama antidepresan alıyorum. ben de aynı seylerden korkuyorum ve cocuk devam ederse nasıl olcak bilmiyorı

Yok onu demek istemedim. Yani hamile kaldığın zaman ataklarin olursa Allah korusun seni anlayışla karşılarmı

Bende Okb ve yab vardı ikisi birden çok zorluyordu ve ataklar oluyordu terleme titreme gibi.
Çocuk düşünğyorduk doktorum önermedi hemen ilaç kullandım.
İlacı bıraktım ve çocuga karar verdim
Hamilelikte ufak tefek oldu ama dediğiniz gibi ilaçlar olmasa da olmuyor diye bir şey yok aslında tamamen beyinde bitiyor herşey.
Zihin gücümüz kuvvetli özüne inersek.
Bebegim oldu ufak tefek devam ederken mucize gibi birşeydi bu benim için sanki bir güç vardı o da bebegim.
Hayatıma yeniden renk kattı ve hastalıklarımdan eser kalmadı diyebilirim binlerce şükürler olsun.
Çok ufak tefek takıntım kaldı.
İnsallah size de faydası olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…