- 2 Aralık 2011
- 332
- 261
- 73
- 36
- Konu Sahibi uzumyerkenboguluyodum
-
vajinismus konusuna gelirsek; demek ki rahatsızlığın baş edilemeyecek kadar ileri değil ki hamile kalmışsın, normal doğum yapabilmişsin. doktorun da söylemiş. doğum yaparak en zoru başarmışsın zaten. umutsuzluğa kapılma..
Canım, yorumların için.teşekkür ederim ancak asıl sıkıntımi sanırım ifade edemedim Vajinismusu tetikleyen şey tekrar hamile kalmaktan korkuyor olmam. Yani nasıl korunacagimi bilemiyorum o ihtimal beni tedirgin ediyor ve eşimi yanıma yaklastiramiyorum..
Canım, yorumların için.teşekkür ederim ancak asıl sıkıntımi sanırım ifade edemedim Vajinismusu tetikleyen şey tekrar hamile kalmaktan korkuyor olmam. Yani nasıl korunacagimi bilemiyorum o ihtimal beni tedirgin ediyor ve eşimi yanıma yaklastiramiyorum..
Nasıl korunacağımı bilmiyorum lafını tam anlamadımBunun için haplar var canım düzenli aldığın takdirde ya da eşin kondom kullandığı takdirde bir sıkıntı yaratmaz.
Evet canım biliyorum haplar var ama ben maalesef yutamiyorum. Psikolojik yutkunma güçlügüm.var yemek yerken vs bile çok zorlaniyorum ki hap asla yutamiyorum. Kondom ile de denedik.ama bir türlü birlikte olamadık.. 3 aylık iğneleri arastirdim onlar da adet düzenini ve sinir sistemini bozuyormuş kısacası çok.caresizim kendimi aptal gibi hissediyorum belki de öyleyim olmuyor beceremiyorum
Nasıl korunacağımı bilmiyorum lafını tam anlamadımBunun için haplar var canım düzenli aldığın takdirde ya da eşin kondom kullandığı takdirde bir sıkıntı yaratmaz.
geriye sadece spiral kaldı. doktoruna durumu anlat. seni uyutup öyle taksınlar
Ne yazık.ki geriye o da kalmıyor. Kayabiliyormuş dış.gebelige yol açıyormuş vs. Ben bu korkular yüzünden böyle vajinismus oldum sanırım..keşke hamile kalmamanin kesin bir çözümü olsa ona göre hareket etsem.. Ben bu sorunun üstesinden asla gelemeyeceğim anlaşılan.ya hiç birlikte.olmayacagim ya da.yine hamile kalacagim.. Neyse yardımcı olmaya çalıştıginiz için teşekkür ederim
11 aylık evlılık 2 aylık dogan bır bebek
vajınısmus olan bır es ve anne
normal dogum yapan yıne aynı kısı
nasıl oluyor bu
neden doktora gıdıp tedavı gormuyorsunuz:?
bacıııım işte burda yanlış anladığın hadis devreye giriyor. allah bir bebeğin doğmasını istiyorsa yumurtalıklarını teker teker aldırsan da doğar. sana da korunma yöntemi beğendiremedik yaw
Sıkıntımi kadın doğum doktoruma açtım o da beni psikiyatriste yönlendirdi. Psikiyatrist parmak egzersizi verdi onu yapıyorum sorun yok ama birliktelige gelince kasiyorum hele şimdi tekrar hamile.kalacagim korkusuyla hepten kasiyorum .. Umarım ifade edebildim sıkıntımi
Çok haklısın.da of ben tekrar hamile kalmamanin kesin çözümü olarak hiç birlikte olmamayı seçtim sanıyorum
kusura bakma da çok akıllısın. zekana hayran kaldım. hamile kalmamak için bulduğun yöntem ilişkiye girmemek öyle mi? çok doğru böylelikle hamilelik riskini ortadan kaldırmış olacaksın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?