bu gidişle evliliğim bitecek...

o doğum hapları antıdepresanlardan kucuk minicik bişey ki başlığındaki gibi olmaz inşallah umarım kocam beni aldattı diye konu açmazsın ilerde bir an önce bi çözüm bul yoksa işin zor

bide bu böyle olursa söyle olur diyosun yaa bu korkuları bırak o zaman yemek yeme bogazına kaçar yolda yürüme kafana catıdan kiremit uçar arabaya binme kaza olur gibi bişey seninki

Korunmak isteme, ama ikinci çocuğu da isteme

Vajinismustan dert yan, ama tedavi olmak isteme

Hadis-i Şerifi yanlış anla, doğru anlayınca da yöntem beğenme...

Şöyle bir şey de var, Efendimiz (s.a.v.) tedbiri alın sonra tevekkül edin demiş. Aklınızda tutacaksanız bunu tutun. Burada arkadaşlar sağolsunlar bir çok seçenek sunmuşlar size. Biri bile mi olmuyor onu anlayamadım...

benim anlayamadıgım bır sey var vajınusmus ılıskıye gırememek kendını kasmak demek deılmı sız vajınusmussanız nasıl ılıskıye gırıp hamıle kalıyorsunuz anlayamadım onu ben ? spıral taktırın dıgerlerını tercıh etmıyorsunuz.kola takılan spıraller cıktı artık doktorunuzda konusup koldan derı altına taktırabılırsınız.

Evet sanırım mucizevi bi yöntem arıyorum psikolojimin iyi olmadığının bilincindeyim ...

Biraz acimasizca yorumlamışsiniz olsun..

Korunmak istemiyorum demedim. Yontemler beni korkutuyor yahut birtakım sebeplerden yöntemleri deneyemiyorum
vajinismus tedavisi için denileni uygulayabiliyorum ancak faydasını göremedim.
Yöntem beğenmemek simarikliktan değil ciddi kaygılardan veya kendime sorun ettiğim için ...

Onu ben de anlayamadım ancak hamile.kalmak için tam bir birlesme olması şart değilmiş yani vajinismus hamilelige engel değilmiş.. Dediginiz.yöntemi araştıracağım. Teşekkür ederim

yok istersen çıkarmasan da olur.
normalde eşlerin ikisi de hissetmiyormuş halkayı. (daha denemedim )
ama eğer rahatsız olursan çıkarıp sudan geçirip tekrar takabiliyorsun.
tıkayarak korumuyor, hormon salgılayarak koruyormuş hap gibi.

konu sahibi arkadaşım ben de konunu sabote ettiysem özür dilerim.

Estağfurullah... Rica ederim

tek çaren spiral gibi kardeşim ondan korkuyosun bundan korkuyosun ! kocanı seviyosan yapıcak bişi yok ama illede bi çözüm istiyosan onu burda diğil doktoruna danışarak almalısın bunlar hassas konular emiinim doktorun daha sağlıklı bilgi verir ama şunuda bil korkunun ecele faydası yok yapıcak bişi yok deme yapıcak çok şey var fakat sen kendine uyduramıyosun ?

Bebeğiniz hayırlı olsun öncelikle.
Eğer gözden kaçırdıysam affola ama antidepresan ilaç tedavisi görebildiyseniz bu ilacı da kullanabilirsiniz diye düşünüyorum.Yani o ilacı kulanan bu ilacı da kullanabilir öyle değil mi?

Çok haklısıniz. Bi çaresini bulacağım inşallah

Evet antidepresan ilacı.yutuyordum ama bin parçaya bölüp.. Ve bazen korkup yutamiyorum diye ilacı almadığım zamanlar.da oluyordu. Ama bu lüks maalesef kontrol hapinda yok. Yani bi gün yemesem koruyuculuğu kalmayacak yani ben.öyle biliyorum.

umarım hakkında hayırlısı olur bu vajinamus mu ne onu ben bilmiyorum bak ? ayıp bişi mi anlamadım ama araştırıcam neymiş bu bilemedim ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…