Bu gidişle yüz kilo olacam:((

Hadi kiloları bişe kilde veririm zatende peki bu rahatsız edici kazinma ?
Endokrin doktoruna bir görünün. Açıkçası normal olduğunu düşünüyorum ama gestasyon diyabette olabilir .
Hamilelik öncesi kilonuz normal miydi

O dönem aşırı bı mide kazınmasi bende de oluyordu ama bulantıdan hiç bişey de yiyemiyordum yeni yeni iştahım açılıyor hala bulantılar var ara ara hamilelik her bünyede farklı 30 kilo alanda var hamilelikte 10 kilo alanda var sağlıkla gelsin de insAllah verilir doğumdan sonra

Benim hamileliğim gibi. 74 kiloyla hamile kaldım boyum 173 103 kilo doğuma gittim. Kızım 3600 doğdu. Yemek yerdim bi saat sonra hiç bişey yememişim gibi açlıktan karnım ağrırdı. Doktorum acıkınca ayran içmemi önermişti. 5.aydan sonra biraz daha kontrol edilebilir olmuştu.

hamıleyken kılo veren ender ınsanlardanım sanırım cunku 14 kılo vermıstım
yıyebılmek ne guzel bende ıstah sıfır olmustu bos mıdeyle kusup durmustum hep acillik oldum serumlarla yasadım resmen

saglıgınız sıhhatınız yerınde canınızı sıkmayın yalnız ekmek meyve suyu falan bunlar bebege cok zarar dırek seker yukluyorsunuz cunku sız saglıklı beslenınkı oda saglıklı olsun yemege yıyorsunuz barı yemek yıyın oturun kuru fasulye olur bamya olur karnıyarık olur baya yemek yıyın barı ben 8 ay resmen ac gezdım reklam bıle ızleyemıyordum kusuyordum dırek yemek ısmı soylendıgınde bıle kusuyordum o daha kotu ınanın

Peki bu sürekli kazinma (
kan sekerıyle alakalı olabılır sız acıkıyorsanız yıyın kılo almaktan korkmayın ama yemek yıyın oyle ekmeklı sekerlı abur cuburlardan uzak durun acıktıgınızda oturun baya yemek yıyın bol salata ayran tuketın mesela

Baya vermişsiniz kilo yanı sıra bütün hamilelik boyunca yiyememek kusmak çok kötü bebeğinizin gelişimi nasıldı

Baya vermişsiniz kilo yanı sıra bütün hamilelik boyunca yiyememek kusmak çok kötü bebeğinizin gelişimi nasıldı
8 bucuk aylıktı dogum yaptım kızım 3 bucuk kılo 52 cm dı :) baya uzun ve guzel kıloda dogdu

MaşAllah Allah bağışlasın
sagolun sıze de saglıklı guzel dogumlar dılerım
hamılelıgımde zayıftım ama dogum yaptıktan 5 ay sonra saglık sebebıyle sutden kızımı kesmem ıle bırlıkte 1 yılda 40 kılo aldım
bıldıgınız gergedan gıbı oldum 2 yıl oyle sısman sısman gezdım sonra dunyanın dengesını daha fazla bozmayayım dunyanın kaynakları benım yuzumden artık kıtlasmasın dıye saglıklı yasama gectım 6 ayda da 40 kılo verdım 2 senedır koruyorum verdıgım kıloyu bundan sonra bır omur fit olurum :)

yanı hamıleyken vermemın acısı fena cıktı

103.kilo fazla degilmi hamur işlerini hiç kesmediniz. Sanırım ..aslında bol sebze yemek lazım

25 kilo almis biri olarak soyluyorum cok sekerli ve hamur isi vucuttaki sekeri yukselttigi icin kendini ac hissediyosun bende ayniydim bu gaflete dusme sonra acisini cekersin bebem 10 aylik 2.5 kilo kaldi eski kiloma bol bol yesillik koyu yaprakli yesillik lifli gidalar tuket bebeginin gelisimi icinde yararli bunlar

Mideniz bulanmiyor mu çok yoruldum mide bulantisindan mutfağa giremiyorum..girersem kusuyorum kızıma kahvaltı için giriyorum kusa kusa hazırlıyorum
maden suyuna bıraz lımon sıkın ıcın
beyaz leblebı yıyın
bırde bıraz tuzlu kraker bunlar azıcık rahatlatıyor

Amin insAllah
Yaaa MasAllah yine de iyi vermişsiniz 40 kg isteyince oluyor gerçi kararlılık önemli tebrik ederim ben kilolu hamile kaldm diyetisyen eşliğinde devam ediyorum fazla kilo almak istemiyorum tabi önce sağlık hayırlısi bklm bende sizin gibi bı atak yaparım insAllah doğum sonrasında verdiğin kısım olarak

Hayır ben öyle şeyler sevmem aslında herkes öyle algıladı ...evet ayran kurtarıcı ve çorba ama gece işte özellikle uykudan uyandiriyor

saglık olsun da onemlı olan o gerısını halledersınız zaten kontrol altında tutuyormussunuz emınım toparlayacagınızdan :)

Hayır ben öyle şeyler sevmem aslında herkes öyle algıladı ...evet ayran kurtarıcı ve çorba ama gece işte özellikle uykudan uyandiriyor
gece uykudan uyandırdıgı zaman 2 bardak ayran ıcın bekleyın
yetmedı mı 2 bardak da su ıcın
mıde dolar doldurarak doyurun :)
bırde badem antep fıstıgı falan bunlar saglıklı yag bunlarda doyurur hemde lıf kaynagı vıtamın deposu atıstırırsınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…