- 1 Haziran 2019
- 2.148
- 7.468
- 73
- 33
- Konu Sahibi alonedark18
-
Endokrin doktoruna bir görünün. Açıkçası normal olduğunu düşünüyorum ama gestasyon diyabette olabilir .Hadi kiloları bişe kilde veririm zatende peki bu rahatsız edici kazinma ?
30 -40 kilo alanlar var. Hamilelik değişik bir durum .Mümkün olduğunca protein ağırlıklı beslenin daha tok tutuyor.
Benim hamileliğim gibi. 74 kiloyla hamile kaldım boyum 173 103 kilo doğuma gittim. Kızım 3600 doğdu. Yemek yerdim bi saat sonra hiç bişey yememişim gibi açlıktan karnım ağrırdı. Doktorum acıkınca ayran içmemi önermişti. 5.aydan sonra biraz daha kontrol edilebilir olmuştu.2bucuk aylık hamileyim..ama neredeyse saat başı migdem kaziniyor sanki günlerdir yemek yememisim gibi birden icim kiyiliyor..çok sinir bozucu bı durum ..bugece sabaha karşı başladı hiç uyutmadi kalktım süt içtim 1saat sonra aynı kazintiyla uykumdan uyandım..daha uzun yok tutsun diye ekmek yedim 1 dilim..yok şimdi yine uyandım meyve suyu içiyorum...peki neolucak boyle..dışarda evde misafirlikte yolculukta hep aynıyım ve ciddi sinirim bozuluyor artık..kuru yemiş falan taşıyorum ustumde ama bir saat sonra yine aynı zorla yiyorum zaten artık yiyecek bişey gelmiyor aklıma...bu nasıl gecer arkadaşlar..doktora desem ilaç verirmi ..neden olur bu..tamam hamileyim ama daha 10 haftalik aşırı küçük bu kazinma dokuz ay devam ederse ben yüz kilo olurum çok sinirim.bozuk
kan sekerıyle alakalı olabılır sız acıkıyorsanız yıyın kılo almaktan korkmayın ama yemek yıyın oyle ekmeklı sekerlı abur cuburlardan uzak durun acıktıgınızda oturun baya yemek yıyın bol salata ayran tuketın meselaPeki bu sürekli kazinma(
Baya vermişsiniz kilo yanı sıra bütün hamilelik boyunca yiyememek kusmak çok kötü bebeğinizin gelişimi nasıldıhamıleyken kılo veren ender ınsanlardanım sanırım 14 kılo vermıstım
yıyebılmek ne guzel bende ıstah sıfır olmustu bos mıdeyle kusup durmustum hep acillik oldum serumlarla yasadım resmen
saglıgınız sıhhatınız yerınde canınızı sıkmayın yalnız ekmek meyve suyu falan bunlar bebege cok zarar dırek seker yukluyorsunuz cunku sız saglıklı beslenınkı oda saglıklı olsun yemege yıyorsunuz barı yemek yıyın oturun kuru fasulye olur bamya olur karnıyarık olur baya yemek yıyın barı ben 8 ay resmen ac gezdım reklam bıle ızleyemıyordum kusuyordum dırek yemek ısmı soylendıgınde bıle kusuyordum o daha kotu ınanın
8 bucuk aylıktı dogum yaptım kızım 3 bucuk kılo 52 cm dı :) baya uzun ve guzel kıloda dogduBaya vermişsiniz kilo yanı sıra bütün hamilelik boyunca yiyememek kusmak çok kötü bebeğinizin gelişimi nasıldı
MaşAllah Allah bağışlasın8 bucuk aylıktı dogum yaptım kızım 3 bucuk kılo 52 cm dı :) baya uzun ve guzel kıloda dogdu
sagolun sıze de saglıklı guzel dogumlar dılerımMaşAllah Allah bağışlasın
103.kilo fazla degilmiBenim hamileliğim gibi. 74 kiloyla hamile kaldım boyum 173 103 kilo doğuma gittim. Kızım 3600 doğdu. Yemek yerdim bi saat sonra hiç bişey yememişim gibi açlıktan karnım ağrırdı. Doktorum acıkınca ayran içmemi önermişti. 5.aydan sonra biraz daha kontrol edilebilir olmuştu.
25 kilo almis biri olarak soyluyorum cok sekerli ve hamur isi vucuttaki sekeri yukselttigi icin kendini ac hissediyosun bende ayniydim bu gaflete dusme sonra acisini cekersin bebem 10 aylik 2.5 kilo kaldi eski kiloma bol bol yesillik koyu yaprakli yesillik lifli gidalar tuket bebeginin gelisimi icinde yararli bunlar2bucuk aylık hamileyim..ama neredeyse saat başı migdem kaziniyor sanki günlerdir yemek yememisim gibi birden icim kiyiliyor..çok sinir bozucu bı durum ..bugece sabaha karşı başladı hiç uyutmadi kalktım süt içtim 1saat sonra aynı kazintiyla uykumdan uyandım..daha uzun yok tutsun diye ekmek yedim 1 dilim..yok şimdi yine uyandım meyve suyu içiyorum...peki neolucak boyle..dışarda evde misafirlikte yolculukta hep aynıyım ve ciddi sinirim bozuluyor artık..kuru yemiş falan taşıyorum ustumde ama bir saat sonra yine aynı zorla yiyorum zaten artık yiyecek bişey gelmiyor aklıma...bu nasıl gecer arkadaşlar..doktora desem ilaç verirmi ..neden olur bu..tamam hamileyim ama daha 10 haftalik aşırı küçük bu kazinma dokuz ay devam ederse ben yüz kilo olurum çok sinirim.bozuk
maden suyuna bıraz lımon sıkın ıcınMideniz bulanmiyor mu çok yoruldum mide bulantisindan mutfağa giremiyorum..girersem kusuyorum kızıma kahvaltı için giriyorum kusa kusa hazırlıyorum
Amin insAllahsagolun sıze de saglıklı guzel dogumlar dılerım
hamılelıgımde zayıftım ama dogum yaptıktan 5 ay sonra saglık sebebıyle sutden kızımı kesmem ıle bırlıkte 1 yılda 40 kılo aldım
bıldıgınız gergedan gıbı oldum 2 yıl oyle sısman sısman gezdım sonra dunyanın dengesını daha fazla bozmayayım dunyanın kaynakları benım yuzumden artık kıtlasmasın dıye saglıklı yasama gectım 6 ayda da 40 kılo verdım2 senedır koruyorum verdıgım kıloyu bundan sonra bır omur fit olurum :)
yanı hamıleyken vermemın acısı fena cıktı
Hayır ben öyle şeyler sevmem aslında herkes öyle algıladı ...evet ayran kurtarıcı ve çorba ama gece işte özellikle uykudan uyandiriyorkan sekerıyle alakalı olabılır sız acıkıyorsanız yıyın kılo almaktan korkmayın ama yemek yıyın oyle ekmeklı sekerlı abur cuburlardan uzak durun acıktıgınızda oturun baya yemek yıyın bol salata ayran tuketın mesela
Kilom normaldi bikac kilo fazlam var 71 le kaldım.hamileEndokrin doktoruna bir görünün. Açıkçası normal olduğunu düşünüyorum ama gestasyon diyabette olabilir .
Hamilelik öncesi kilonuz normal miydi
saglık olsun da onemlı olan o gerısını halledersınız zaten kontrol altında tutuyormussunuz emınım toparlayacagınızdan :)Amin insAllah
Yaaa MasAllah yine de iyi vermişsiniz 40 isteyince oluyor gerçi kararlılık önemli tebrik ederimben kilolu hamile kaldm diyetisyen eşliğinde devam ediyorum fazla kilo almak istemiyorum tabi önce sağlık hayırlısi bklm bende sizin gibi bı atak yaparım insAllah doğum sonrasında verdiğin kısım olarak
Saolun insAllahsaglık olsun da onemlı olan o gerısını halledersınız zaten kontrol altında tutuyormussunuz emınım toparlayacagınızdan :)
gece uykudan uyandırdıgı zaman 2 bardak ayran ıcın bekleyınHayır ben öyle şeyler sevmem aslında herkes öyle algıladı ...evet ayran kurtarıcı ve çorba ama gece işte özellikle uykudan uyandiriyor
boyunuz kac?Kilom normaldi bikac kilo fazlam var 71 le kaldım.hamile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?