Bu gidişle yüz kilo olacam:((

Şeker yuklemesi yaptırmaya cam diyodum ama kesinlikle yaptiricam canım neyse çıksın ama normalde sekerimyoktu

Bilmiyorum hangisi daha zor , sabah bir bardak süt 5 veya 6 adet petibor bisküvi yedim..bir kivi ..1 avuç cocopops akşam yemeği için eşimi bekliyorum muhtemelen yoğurt anca yerim belki yanına limon

Şeker yuklemesi yaptırmaya cam diyodum ama kesinlikle yaptiricam canım neyse çıksın ama normalde sekerimyoktu

Ben hamileliğimde 9 ay boyunca hiç gece veya akşam yemeğinden sonra ekstra acıkmadım. Şekerim normal düzeydeydi. Bence de ihmal etmeyin..

Doktorunuza da sorun bu durumun normal olup olmadığını..

Merhaba, hamile kalmadan önceki kilonuz nedir? Yani ona göre hamile iken alabileceğiniz kilo miktarı var. Zayıf bir kadınsanız 17 kiloya kadar doktorlar bir şey demiyor. Normal ideal kiloda bir kadınsanız 12 kiloya kadar normal kilolu bir kadınsanız bu kilo seviyesi çok daha düşük olmalı. Etrafta ya ben şu kadar aldım, bu kadar aldım diyenleri, ben ilk aylar kilo verdim diyenleri bence umursamayın, zira hamileyken kilo vermek sağlıklı bir şey değil hatta verirseniz (çok kilolu olmayanlar için) bir sorun var demektir. Önemli olan bebeğin sağlıklı olması. Benim yengem 22 kilo almıştı aradan 2 yıl geçti şimdi tığ gibi zayıf üstelik hamile kalmadan önceki kilosundan çok daha zayıf. Emzirme döneminde vücudunuz varolan yağı inanılmaz bir şekilde yakacak, o süreçte dikkat edip tatlı yemezseniz yeterli.

103.kilo fazla degilmi hamur işlerini hiç kesmediniz. Sanırım ..aslında bol sebze yemek lazım
Hamur işi yiyip şişsem gamyemezdim aksine şehriye çorbası biber dolması gibi şeyler yedim hep. Ekmekte bi dilim yiyodum. Benim çok şişimde oldu ağustosta doğum yaptım. Ayaklarım şişerdi bastırırdım eski haline gelmezdi. Şuan 70 kiloyum 65 yeter bana.

Boyum 167 ve 72 civarında hamile kaldım malesef ama hala aynı kilodayım

Bende 10 haftalik hamileyim. 70 le hamile.kaldim 100le doguma girerim heralde

İnsalah öyle olmaz ya bende o civarlarda hamile kaldım korkuyorum yaa illa okadar alinirmi kilo
Sanmiyorum canimmm ya. Ilk gebeligimde 55 ile kaldim 70 ile doguma girdim. Dogumdan ciktim 60 kiloyum. 10 kilosu zaten eş su bebek ha bise sorcam vitamin kyllaniyormusun. Bak mesela vitamin istah aciyo diye gece yatmadan once iciyorum

Sanmiyorum canimmm ya. Ilk gebeligimde 55 ile kaldim 70 ile doguma girdim. Dogumdan ciktim 60 kiloyum. 10 kilosu zaten eş su bebek ha bise sorcam vitamin kyllaniyormusun. Bak mesela vitamin istah aciyo diye gece yatmadan once iciyorum
Şuan sadece folik asit kullanıyorum canim

Dün doya doya akşam yemeği yedim iki tabak dolusu bulgur pilavı sabah 10 a kdarkazinma gelmedi kızlar..ama böyle çok yersem çok kilo alırım

Ama ben çok şekerli ve hamur işi şeyler pek yemem ki hatta sağlıklı bile beslenirim
Ben de senin gibiyim. Sürekli mide kazıntım var ve öyle ekmek ya da şekerli şeyler de yemiyorum. Ara öğünlerde badem, beyaz leblebi, ceviz falan yiyorum ama bana mısın demiyor. Canım pek birşey de istemiyor aslında hazımsızlık oldu çok fazla ama mide kazintilarimdan dolayi mecbur atıştırmam gerekiyor yoksa çok kötü oluyorum. Her gün geçmesini bekliyorum. 8+2'deyim. Inşallah geçer diye dua ediyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…