- Konu Sahibi alonedark18
-
beslenme uzmanısınız sanırımBilmem onun da yoktur herhalde ben uyduruyorum :)
beslenme uzmanısınız sanırım
bu bılgılerı bende beslenme uzmanı bır arkadasımın okul kıtabında gormustum
dogum ve kadın saglıgıhayır, tıp okuyorum doğum ve kadın sağlığı kitabı
Okuyun :) zamanla öğreneceksiniz .hayır, tıp okuyorum doğum ve kadın sağlığı kitabı
Şeker yuklemesi yaptırmaya cam diyodum ama kesinlikle yaptiricam canım neyse çıksın ama normalde sekerimyoktuKuruyemiş bulundurun. Genelde çiğ kavrulmamış olsun..
Meyve yiyin şekerli şeyler yerine. Ama abartmadan. Çünkü meyvede de şeker var..
Süt için sıkıntı yok. Koyulabiliyorsa tarçın dökün içine. Ben şimdi unuttum hangi baharatların zararlı olduğunu :)
Ve zamanı gelince mutlaka şeker testi yaptırın. Problem olabilir. Hamilelik şekeri önemlidir..
Şeker yuklemesi yaptırmaya cam diyodum ama kesinlikle yaptiricam canım neyse çıksın ama normalde sekerimyoktu
hamilelige basladigimda 65 kiloydum ilk 3 ayda 57 kiloya dustum.doguma 59 kiloyla girdim.ay kaç kilo verdiniz?
Tayin yerim kirklareli koylerde yetistirilip ozel kesiliyor buralarda yasiyorsaniz oneririm iletisim bilgisi verebilirim.İnşallah market, şarküteri tavuğu yemiyorsunuzdur. Tamamen antibiyotik yüklü oluyorlar.
Tayin yerim kirklareli koylerde yetistirilip ozel kesiliyor buralarda yasiyorsaniz oneririm iletisim bilgisi verebilirim.
Hamur işi yiyip şişsem gamyemezdim103.kilo fazla degilmihamur işlerini hiç kesmediniz. Sanırım ..aslında bol sebze yemek lazım
Boyum 167 ve 72 civarında hamile kaldım malesef ama hala aynı kilodayımMerhaba, hamile kalmadan önceki kilonuz nedir? Yani ona göre hamile iken alabileceğiniz kilo miktarı var. Zayıf bir kadınsanız 17 kiloya kadar doktorlar bir şey demiyor. Normal ideal kiloda bir kadınsanız 12 kiloya kadar normal kilolu bir kadınsanız bu kilo seviyesi çok daha düşük olmalı. Etrafta ya ben şu kadar aldım, bu kadar aldım diyenleri, ben ilk aylar kilo verdim diyenleri bence umursamayın, zira hamileyken kilo vermek sağlıklı bir şey değil hatta verirseniz (çok kilolu olmayanlar için) bir sorun var demektir. Önemli olan bebeğin sağlıklı olması. Benim yengem 22 kilo almıştı aradan 2 yıl geçti şimdi tığ gibi zayıf üstelik hamile kalmadan önceki kilosundan çok daha zayıf. Emzirme döneminde vücudunuz varolan yağı inanılmaz bir şekilde yakacak, o süreçte dikkat edip tatlı yemezseniz yeterli.
Bende 10 haftalik hamileyim. 70 le hamile.kaldim 100le doguma girerim heralde2bucuk aylık hamileyim..ama neredeyse saat başı migdem kaziniyor sanki günlerdir yemek yememisim gibi birden icim kiyiliyor..çok sinir bozucu bı durum ..bugece sabaha karşı başladı hiç uyutmadi kalktım süt içtim 1saat sonra aynı kazintiyla uykumdan uyandım..daha uzun yok tutsun diye ekmek yedim 1 dilim..yok şimdi yine uyandım meyve suyu içiyorum...peki neolucak boyle..dışarda evde misafirlikte yolculukta hep aynıyım ve ciddi sinirim bozuluyor artık..kuru yemiş falan taşıyorum ustumde ama bir saat sonra yine aynı zorla yiyorum zaten artık yiyecek bişey gelmiyor aklıma...bu nasıl gecer arkadaşlar..doktora desem ilaç verirmi ..neden olur bu..tamam hamileyim ama daha 10 haftalik aşırı küçük bu kazinma dokuz ay devam ederse ben yüz kilo olurum çok sinirim.bozuk
İnsalah öyle olmaz ya bende o civarlarda hamile kaldım korkuyorum yaa illa okadar alinirmi kiloBende 10 haftalik hamileyim. 70 le hamile.kaldim 100le doguma girerim heralde
Sanmiyorum canimmm ya. Ilk gebeligimde 55 ile kaldim 70 ile doguma girdim. Dogumdan ciktim 60 kiloyum. 10 kilosu zaten eş su bebekİnsalah öyle olmaz ya bende o civarlarda hamile kaldım korkuyorum yaa illa okadar alinirmi kilo
Şuan sadece folik asit kullanıyorum canimSanmiyorum canimmm ya. Ilk gebeligimde 55 ile kaldim 70 ile doguma girdim. Dogumdan ciktim 60 kiloyum. 10 kilosu zaten eş su bebekha bise sorcam vitamin kyllaniyormusun. Bak mesela vitamin istah aciyo diye gece yatmadan once iciyorum
Ben de senin gibiyim. Sürekli mide kazıntım var ve öyle ekmek ya da şekerli şeyler de yemiyorum. Ara öğünlerde badem, beyaz leblebi, ceviz falan yiyorum ama bana mısın demiyor. Canım pek birşey de istemiyor aslında hazımsızlık oldu çok fazla ama mide kazintilarimdan dolayi mecbur atıştırmam gerekiyor yoksa çok kötü oluyorum. Her gün geçmesini bekliyorum. 8+2'deyim. Inşallah geçer diye dua ediyorum.Ama ben çok şekerli ve hamur işi şeyler pek yemem ki hatta sağlıklı bile beslenirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?