Ablasının psikolojisi iyi değilse değil yakın davranamam ne demek nikahlı karısısınız siz yaaaa.
Eşinizde de çok hata var sınır çizmesini bilmiyo.
Ben sizin yerinizde olsam cingarı çıkartır o görümceyi saç baş yolardım :) Şaka yapmıyorum cidden yapardım hiç tahammülüm yok o tip şeylere kardeşiyse kardeşi gibi davransın elini tutup oturmak nedir yaaa ?
Psikolojisi de bozuksa gitsin bi zahmet tedavi olsun.
Ilk basta rabbim kolaylik versin. Bende bir ablayim ve erkek kardesim var. Ben evlikardesim bekar flörtü falan da yok kardesimi cok severim sarilir öperim cünkü biz kardesiz ayrilamayiz hic bir zaman benim kardesim sessiz sakindir ama bu demek degildirki evlendigi zmn onu kiskanacam hatta onlarin mutlulugu icin herseyi yaparim cünkü ben evlendigim zmndan bu yana esime hep der ablama ara sira cicek al sunu al ablam bundan hoslanir bundan hoslanmaz diye esime tavsiyelerde bulunur .. kardeslik boyle olmali bence kiskanclik varsa durum vahimdir.görümcenin ya psikolojisi bozuktur yada kiskaniyordur . Eger kiskanc ise rabbim yardim etsin sana isin zor ...
eşim belki de bana karşı bu durumu sindirmem için politika uyguluyor bilmiyorum. ama inanın durum aynen böyle. diyorum kendi kendime acaba bencilce mi davranıyorum kabullenmem mi lazım bu durumu diye ama, kendi yapımı da biliyorum olmuyor yapamıyorum.
nişanlıyken bir gün akşam üçümüz birlikte dışarı çıkmıştık bi yerlerde oturalım diye. arabadan indik eşimin elini tuttum. bi baktım koluna da bu girmiş :) eşim arada kalmış gibi. ben acıdım haline inanır mısınız... beni yanağımdan onun yanında ilk öptüğünde öhhööö öhhöö demişti. çok önemsememiştim. ben böyle cıvıklıklardan pek hazzetmem demişti. sinyal vermiş kız taa o zamanlardan bilir miyim böyle duruma geleceğini..
El olsa görüşmeyin diyeceğim ama eşinizin ablası, yalnızlık kolay değil, yadırgamamak lazım.
Siz iyi niyetli olun, her işiniz rast gider...
Zaten normal olsa o tür hareketlerde bulunmaz, bunu sizden saklamışlar tam olarak hastalığını öğrenin hangi hapları alıyor ,araştırın derim ben
eşimle bir akşam çok ciddi kavga etmiştik bu yüzden. eşim abana aynen şunu dedi: babamın tası atarsa bana başlatma karına elin kızı için ablanı mı üzüyosun der. bunu duyduktan sonra zaten beynimden vurulmuşa döndüm. işin garip kısmı bu kızın davranışları kimseye de tuhaf gelmiyor. ilaç falan kulladığı yok.
nişanlıyken bir gün akşam üçümüz birlikte dışarı çıkmıştık bi yerlerde oturalım diye. arabadan indik eşimin elini tuttum. bi baktım koluna da bu girmiş :) eşim arada kalmış gibi. ben acıdım haline inanır mısınız... beni yanağımdan onun yanında ilk öptüğünde öhhööö öhhöö demişti. çok önemsememiştim. ben böyle cıvıklıklardan pek hazzetmem demişti. sinyal vermiş kız taa o zamanlardan bilir miyim böyle duruma geleceğini..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?