eşim belki de bana karşı bu durumu sindirmem için politika uyguluyor bilmiyorum. ama inanın durum aynen böyle. diyorum kendi kendime acaba bencilce mi davranıyorum kabullenmem mi lazım bu durumu diye ama, kendi yapımı da biliyorum olmuyor yapamıyorum.
eşim belki de bana karşı bu durumu sindirmem için politika uyguluyor bilmiyorum. ama inanın durum aynen böyle. diyorum kendi kendime acaba bencilce mi davranıyorum kabullenmem mi lazım bu durumu diye ama, kendi yapımı da biliyorum olmuyor yapamıyorum.
Ay ablası öpünce de mi suç
Bazı kadınlar da kıskançlık sınırlrını harbi harbi zorluyor.
Bir ayarınız olsun yahu ?
Konu beni şok etti .
Ben bu yilisik hareketlere sinir oldugumu ilk basta belli ettim sanirim. Amac bu zaten beni tahrik edip delirtmek. Evde huzur birakmamak. Esimle kavga etmemi saglamak. Sanirim en mantikli yol dediginiz gibi rahat olup sinir olmamak. Cok zor benim icin. Iyi niyet yok cunku. Bu ne zaman sirnasti ben baska seylerle ilgileneyim diyorum ama sinirim sesime yansiyor sesim titriyor. Esim de anlamiyor beni. Yaa kendim umursamaz davranarak alt edicem yada olay buyuyecek esime uyar dicem. O zaman iyice azitir. Esimde sarilan yilisan kiza yapma diyemiyor.
♥gözyaşı♥;33420780 .!.:Size el kızı mı diyor?
Karısının huzuru, ablasının pişkinliklerinden önemsiz miymiş?
Ben olsam aynen şöyle cevap verirdim;
Senin baban değil de benim babam duysa bunları bana;
-Kızım daha aile bilincinin farkına varamayan, seni ailesi ve en kıymetlisi olarak göremeyen bir insandan sana koca moca olmaz der ve çeker alır.
Kusura bakma sorunlu davranan ablansa sorunu çözmen gereken kişi de o ben değilim!
Böyle davranmaya devam ederseniz bunu çekecek değilim, kaldı ki kimse çekmez!
O zaman ablanla mutlu mesut bir başınıza geçirirsiniz ömrünüzü!!!
ve ciddi olarak tavrımı koyardım.
Ablası eşinize kocası gibi davranacaksa pek kıymetli oğullarını pek kıymetli kızlarıyla baş göz etselermiş.
Sapık mıdır nedirler ya..
Sizden önce onların o kızı uyarması gerek.
Evli barklı adam sevmek başka vıcık vıcık yapışmak ve seviyesiz olmak başka.
Afedersin ama yuh yani ya.
Bu kadarı da ayıp .
Bu yazılcak şey mi .
Kusura bakmayında sapıkça düşünen sizsiniz.
Midemi bulandırdı bu konuda ki bazı yorumlar.
♥gözyaşı♥;33422412 .!.:Kusura bakmayın, beğenmediyseniz benim yorumumu okumazsınız olur biter..
Beni sapık olarak yargılamak size düşmez, önce kendi beyninizde dönen düşünceleri yargılayın.
Benim karısı gibi davranmasından maksadım "sahiplenici, kısıtlayıcı, kıskanmacı, hep ilgisini çekme çabası ve aşırı davranışları" mantığındaydı..
Artık benim cümlemden siz ne hayal ettiyseniz, onu bilemem..
Her şeyi yatak muhabbetine bağlamayı belli ki siz düşünüyorsunuz ben değil!
Bu durumda sapık olanın kim olduğu da aşikar oluyor değil mi?????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?