bu görümce beni kanser edecek!!!

Valla hiçte kabullenmek zorunda değilsin.Ablaysa ablalığını bilsin.Eşinle konuşarak bir çözüm bulamıyorsan aileden başka biriyle konuşmayı denesen.Ayy ben sinir oldum valla.Benimde 2 görümcem var biri evli,biri bekar ama asla böyle şeyler yapamazlar,eşimde müsaade etmez zaten.Kusura bakma canım ama böyle anne,abla kuzusu adamlar evlenmesin yaa,evlenipte insanların hayatınıda zehir etmesin öffff çok sinirlendim

Valla hiçte kabullenmek zorunda değilsin.Ablaysa ablalığını bilsin.Eşinle konuşarak bir çözüm bulamıyorsan aileden başka biriyle konuşmayı denesen.Ayy ben sinir oldum valla.Benimde 2 görümcem var biri evli,biri bekar ama asla böyle şeyler yapamazlar,eşimde müsaade etmez zaten.Kusura bakma canım ama böyle anne,abla kuzusu adamlar evlenmesin yaa,evlenipte insanların hayatınıda zehir etmesin öffff çok sinirlendim

bencede sizi dışladığını göstermek için yapıyo bunları sana şu mjı vereye çalışıyo : sen asla bizim gibi samimi olamayacaksın biz birbirimizi çok seviyoruz sen dış kapı mandalısın!!!!!!!!!!!

böyle tipleri gördüğüm için direk bunu aladım ben birebir aynısını gördüm çünkü ne manyaklar var bazılarındada kaynana yapıyo oğluyla gelinini bir araya getirmiyo dediğin gibi aralarında yatacak derecede

Ay ablası öpünce de mi suç
Bazı kadınlar da kıskançlık sınırlrını harbi harbi zorluyor.
Bir ayarınız olsun yahu ?
Konu beni şok etti .

Ay ablası öpünce de mi suç , flört eder gibiler demek ne kadar iğrenç bir tabir.
Bazı kadınlar da kıskançlık sınırlrını harbi harbi zorluyor.
Bir ayarınız olsun yahu ?
Konu beni şok etti .

Son düzenleyen: Moderatör:
Sende cevabını ver gerektiği yerde ya da umursamaz gbi davranmayı dene ama eşinle bu konuyu konuş.Benim evimde bana kimse laf sokamaz beni sinir etmeye çalışamaz ha böyle yapacaksanız naş naş onların evine git orda sarılıyormusunuz oynuyormusunuz naparsanız yapın benim evimde huzursuzluk çıkarmayın de !

esın yapma dıyemez. ama ona dıyemıosa, sen sırnaştıgındada put gıbı oturmasın karsılık versın yani.ben tahmın ettım zaten senın sınırlendıgını cok bellı ettıgını.soylemesı kolay dıceksın, bırazda yapı meselesi bu , benım hıc hıc zor bısey deıl sogukkanlı olabılmek, ama bunu basarmak zorundasın , senın sınırlendıgını gordukce daha cok yapar ve mutluluktan havalara ucar amacı o..oncelkle hıc sınırlendıgını gosterme o yılıştıkca sende gecen gun kocam benım ıcın şunu yaptı bunu yaptı böyle dedı diye bişiler anlat gül hepp.suratın hıc dusmesın.yawas yawasta kocanın aklına gırmeye calıs eger ona tepkı gostermıosa sanada gostermesın, put gıbı oturmasın, karsılık versın.o ablansa ben karınım , onu kırmamak ıcın benı ezıyosun de.boyle yapma uzuluyorum ben senın eşinim , onun yaptgı hareketler ona deıl bana yakışır de.

Size el kızı mı diyor?
Karısının huzuru, ablasının pişkinliklerinden önemsiz miymiş?
Ben olsam aynen şöyle cevap verirdim;

Senin baban değil de benim babam duysa bunları bana;
-Kızım daha aile bilincinin farkına varamayan, seni ailesi ve en kıymetlisi olarak göremeyen bir insandan sana koca moca olmaz der ve çeker alır.
Kusura bakma sorunlu davranan ablansa sorunu çözmen gereken kişi de o ben değilim!
Böyle davranmaya devam ederseniz bunu çekecek değilim, kaldı ki kimse çekmez!
O zaman ablanla mutlu mesut bir başınıza geçirirsiniz ömrünüzü!!!

ve ciddi olarak tavrımı koyardım.
Ablası eşinize kocası gibi davranacaksa pek kıymetli oğullarını pek kıymetli kızlarıyla baş göz etselermiş.
Sapık mıdır nedirler ya..
Sizden önce onların o kızı uyarması gerek.
Evli barklı adam sevmek başka vıcık vıcık yapışmak ve seviyesiz olmak başka.

Afedersin ama yuh yani ya.
Bu kadarı da ayıp .
Bu yazılcak şey mi .
Kusura bakmayında sapıkça düşünen sizsiniz.
Midemi bulandırdı bu konuda ki bazı yorumlar.

canım bence çok fazla sen büyütüyorsun gibi geldi eşinde demiş bak gerçekten ablasının psikolojik olarak sıkıntı çektiği durumlar vardır sende o ailenin bir ferdi oldun artık sonuçta kardeşi sever niye sevemesin ki evlendi diye düşünme böyle.sen sana iğneleyici konuştu diye gıcık oluyo ondan yapıyo sanıyorsun belki gerçekten özlüyordur o yüzden sarılıp seviyordur. inan ki büyütülecek bişey yok deseydin ki yuvamı yıkmaya çalışıyorlar o ayrı mesele ama ben samimi davrandığı için erkek ailesi ,bu yüzden gıcık olan gelinleri anlayamıyorum. onların çocuklukları aynı evde aynı anne babanın evladı inan eşine bişey olsa ilk canı yanacaklardan biriside ablası olur. eşinide üzme bu yüzden. senin annen baban kardeşin sana sevgi gösterdi diye eşin seninle kavga etse hoş olur mu günahtır canım yapma bunu

Afedersin ama yuh yani ya.
Bu kadarı da ayıp .
Bu yazılcak şey mi .
Kusura bakmayında sapıkça düşünen sizsiniz.
Midemi bulandırdı bu konuda ki bazı yorumlar.

Kusura bakmayın, beğenmediyseniz benim yorumumu okumazsınız olur biter..
Beni sapık olarak yargılamak size düşmez, önce kendi beyninizde dönen düşünceleri yargılayın.
Benim karısı gibi davranmasından maksadım "sahiplenici, kısıtlayıcı, kıskanmacı, hep ilgisini çekme çabası ve aşırı davranışları" mantığındaydı..
Artık benim cümlemden siz ne hayal ettiyseniz, onu bilemem..
Her şeyi yatak muhabbetine bağlamayı belli ki siz düşünüyorsunuz ben değil!
Bu durumda sapık olanın kim olduğu da aşikar oluyor değil mi?????

Çok güldüm
Neyse epey saçmalamışsınız cevap vermeme gerek yok .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…