Böyle görümce bir ben de var sanırdım:) biz de sevigliyken daha yeni tanıştık üstelik benim görümcem evli de:) bir kolunda ben bir kolunda o eşimin. kendi eşi yemek yemek için iskenderciye gitti avm de biz kumpir yicektik o bizim yanımızda kaldı..ilk zamanlar aşırı bir kardeş sevgisi vardı ve hep canım kardeşim, yakışıklı kardeşim filan diyordu..ne zaman ki kendi bebeği oldu şükür ki eşime ilgisi azaldı, hatta en sn olan olay da eşim ben o kızı balık yemeye gittik kısa kollu giyinmişti. eşim de çıkardı montnu verdi. sonra kendi eşine aynn şu şekilde dönüp dediki; biliyomusun hayatım kardeşim karısına değil montunu bana verdi!.. ee önce can sonra canan tabiki dedi..enişte ve benim eşim duruma sessiz kaldı kimse tepki vermedi ben de evet öyle yaptı dedim..ama çok bozuldum, eşime de bişi demedim..ama şu krarı aldım bir daha onun eşi de olmadan birlikte takılmayacağım..
Benim görümcem de benden büyük, ablalık mı.uzak olsun...bence sen de mesafekoy.. eğer abin varsa sen de abine sırlaşki eşin anlasın..ben bir daha böyle yapmayı düşünüyorum..bence cidden kendi sorunlarının acısını snden çıkarıyor olabilir.çünkü benim görümcemn kayınvalidesi ile ilgili sorunları var,
yaşadıklarınızın çok benzerini yaşadım ama benim görümcem 20 li yaşlarda eşim abisi oluyor yani ben başta çocukluğuna veriyordum eşimin kucağına otururdu abimin en çok boynundan öpmeyi seviyorum gibi saçma sapan laflar hepside beni sinir etmek içindi başta prim vermiyordum ama zamanla bende sinirlendiğimi elimde olmadan belli etmeye başladım eşime rahatsızlığımı belli ettim ben suçlu oldum ne var sanki kıskanıyor seni sen büyüksün alttan al dedi sadece bana öyle bir aile yapıları varki kayınvalidem bile sırf bana bişeyleri kabul ettirmek için alakasız yerlerde abin en çok seni sever kızım biliyorsun değilmi gibi şeyler söylerdi şimdi rahatım allaha şükür görümceyi yola tam getiremesemde eşim daha dikkatli olmaya başladı bunu cözebilecek tek kişi eşiniz siz ne yaparsanız yapın çözemezsiniz aksine dahada abartılı davranışlara göz yummak zorunda kalırsınız
eşimle bir akşam çok ciddi kavga etmiştik bu yüzden. eşim abana aynen şunu dedi: babamın tası atarsa bana başlatma karına elin kızı için ablanı mı üzüyosun der. bunu duyduktan sonra zaten beynimden vurulmuşa döndüm. işin garip kısmı bu kızın davranışları kimseye de tuhaf gelmiyor. ilaç falan kulladığı yok.
Ben olsam ne yapardım?
Çok samimi, gülümseyerek, şaka yapar gibi bir tonla; ay abla sana ne zaman koca gelecek de geçecek bu halin bilmiyorum der bir de kahkaha atardım üstüne. Hem de tam kocama sarılmış vaziyetteyken, elini tutarken vs.
Böyle görümce bir ben de var sanırdım:) biz de sevigliyken daha yeni tanıştık üstelik benim görümcem evli de:) bir kolunda ben bir kolunda o eşimin. kendi eşi yemek yemek için iskenderciye gitti avm de biz kumpir yicektik o bizim yanımızda kaldı..ilk zamanlar aşırı bir kardeş sevgisi vardı ve hep canım kardeşim, yakışıklı kardeşim filan diyordu..ne zaman ki kendi bebeği oldu şükür ki eşime ilgisi azaldı, hatta en sn olan olay da eşim ben o kızı balık yemeye gittik kısa kollu giyinmişti. eşim de çıkardı montnu verdi. sonra kendi eşine aynn şu şekilde dönüp dediki; biliyomusun hayatım kardeşim karısına değil montunu bana verdi!.. ee önce can sonra canan tabiki dedi..enişte ve benim eşim duruma sessiz kaldı kimse tepki vermedi ben de evet öyle yaptı dedim..ama çok bozuldum, eşime de bişi demedim..ama şu krarı aldım bir daha onun eşi de olmadan birlikte takılmayacağım..
Benim görümcem de benden büyük, ablalık mı.uzak olsun...bence sen de mesafekoy.. eğer abin varsa sen de abine sırlaşki eşin anlasın..ben bir daha böyle yapmayı düşünüyorum..bence cidden kendi sorunlarının acısını snden çıkarıyor olabilir.çünkü benim görümcemn kayınvalidesi ile ilgili sorunları var,
öncelikle şunu söyleyim işiniz çok zor.. psikolojik sorunu varsa tedavi olsun. biraz sabretmeye bak. yine öyle devam ederse ya da ne biliyim bir hareketlerinde azalma olmazsa o zaman dersin benim de psikolojim bozuluyor. mağdem böyle birşey var dr a gitmesi lazım ki bizi kabullensin böyle nereye kadar olacak ki... benim psikolojimi bozana kadar mı olacak de.. o zaman sen de alış benim psikolojim öyle diye de.. benim abim ya da abim bildiğim kuzenimle böyle olsam ne olur ne hissedersin de.ben yapmıyorum çünkü herkesin yeri ayrı de.. herkesle aynı sevgi aynı davranış olmaz de..
valla sorun basit gibi geliyor ama herşeyi de onun emrinde olmasın.zaman yakınken düzelsinler yoksa sen ciddi anlamda sorgula evliliğinizi.. kusura bakma önemsiz asla düşünme demek isterdim ama bence tehlike çanları çalıyor gibi..
herkes yerini bilsin.. herkes başkalarının yerini de bilsin..
nasıl ya boynundan öpmek de neymiş.. valla ben sinir oluyorum. kusura bakmayın çocuklarını dudaktan öpen anne babalara da.. herkese duyulan sevgi ve gönlündeki yeri farklıdır..
daha önce mesajında demişsin ya acaba tehdit mi ediyor canıma kıyarım diye bence olabilir.. psikolojisi bozuk olduğunu kabul ediyorlar ve görünüyorda.
yok canım öyle yapmasın bu sefer kötü gelin olur.. sen üzdün kızdırdın diye..
üşüdüğü için vermişse montunu sen de üşümüş müydün? yani seninkisi daha uzun daha kalınsa hani büyütmemek lazım. o an kim olsa üşüdüm diyen ve daha ince olana verilir.. tamam karın varken önce bir ona sorarsın ama o daha kötü durumdaysa eşi de söylemişse bir anlık üşüdüğünü görünce montunu vermiş olabilir..
büyütmemek lazım diyorum ama eşimle biz ne zaman böyle düğüne bayrama gitsek ayrı ayrı yerlerde duruyoruz. oturuyoruz eşim yüzünden.. geçen düğüne gittik en son.. yanımda babası oturuyordu sonra kalktı başka masaya gitti başkaları gelince. boş koltuğun yanında görümcemin eşi onun yanında eşim onun yanında görümcem var.. eşime diyorum gelse şuraya ama kendiliğinden bilmiyor. en son enişte söyledi yer değiştir diye babam oturur dedi babam geziyor dedi enişte sonra biraz düşündü geldi. sonrada hiçbirşey yokmuş gibi benimle konuştu.
Be hiç art nıyet aramadım benim üzerimde ceket vardı, eşim zaten montu ona şalı vardı arabada onu da bana verdi.. aklımdan hiçbir şekilde art niyet geçmedi. ama o öyle diyince ben açıkcası kendimi rencide olmuş hissettim..yani ben de görümceyim abim bana vermeden daha yengem çıkarır verir kaldıki ben yenge bak abim sana değil bana verdi die gözünün içine sokmam insanların..ama görümcem öyle diyince bozuldum da sustum...kendisi benden yaşcabüyük olunca..yoksa hiç umrumda değil..
eşinize o yılışık hareketlerı sadece sızı kıskandırmak ıcın yapıyor, sınır oldugunuzu kesınlıkle ona bellı etmeyın hatta gülün neselı muhabetler açın ki taktiğinin işe yaramadıgını anlasın belki boylelıkle vazgecer bu yılışıklıgından.eşinizde su anda ürkek ceylan gibi arada kalmış belli. yasananlara karşı nasıl tavır alacagını bılemıyor bellı, dedgım gıbı gorumcenıze karsı sınırlendıgınızı sakın belli etmeyin, sadece sizde karsılık olarak esınıze yılısmak zorunda deılsınız, esınızın sızın ıcın yaptıgı jestleri,söyledıgı guzel sozleri, surprizleri vs vs hakkında bahsedersenzde catlar zaten merak etmeyın.
Kocan nasil davranacahini hala babasina soruyorsa kusura bakma da sorun onda. O evlendiginin farkinda olmazsa kimse takmaz ne seni ne aileni. Ben el kiziysam eger ozman sen gorus ailenle de ve gitme evlerine. Bu nebe. Evlenmeyi biliyolar da aile olmayi bilemiyolar. Sacmalik, kocalik bu mu. Diyememis mi el kzi dedigin benim karim diye.
eşinize o yılışık hareketlerı sadece sızı kıskandırmak ıcın yapıyor, sınır oldugunuzu kesınlıkle ona bellı etmeyın hatta gülün neselı muhabetler açın ki taktiğinin işe yaramadıgını anlasın belki boylelıkle vazgecer bu yılışıklıgından.eşinizde su anda ürkek ceylan gibi arada kalmış belli. yasananlara karşı nasıl tavır alacagını bılemıyor bellı, dedgım gıbı gorumcenıze karsı sınırlendıgınızı sakın belli etmeyin, sadece sizde karsılık olarak esınıze yılısmak zorunda deılsınız, esınızın sızın ıcın yaptıgı jestleri,söyledıgı guzel sozleri, surprizleri vs vs hakkında bahsedersenzde catlar zaten merak etmeyın.
kızlar merhaba. artık sinir sistemim çökmek üzere. nasıl başedeceğimi şaşırdım. bi çıkış yolu bulamıyorum. evleneli 5 ay oldu. daha taze gelin sayılırım. ama bende bir görümce var bayatladım sayesinde. eminim benden daha beter durumda olan vardır. ama insan alışkın olmadığı durumlar içinde bulunca kendini, ne yapacağını şaşırıp en büyük derdin kendisinde olduğunu sanıyor. neyse ben olaya geçeyim. benim eşim iki kardeşler. bir ablası var bizden 4 yaş büyük. ama evli değil maalesef. flört ederken, nişanlıyken çok zaman geçirme şansımız olmadı farklı şehirlerde olduğumuz için. ama bir araya geldiğimizde de hep iğneli laflarını söylerdi. eşim o zamanlar ablasının psikolojik durumunu bildiğinden midir ne hem bizi bir araya fazla getirmedi hem de böyle durumlarda ortamı yumuşatmayı bildi.evlendik kardeşiyle bir yuva kurduk, kız hala beni kabullenmeyi öğrenemedi. şuan aynı şehirdeyiz. kardeşini arar 'ne zaman gelceksin canım' 'seni özledim' yok bilmem ne.. evime geldi bir gün kaldı kıskançlıktan gelip aramıza yatacaktı nerdeyse. sinirden kudurdu sabaha kadar salonda oturdu, onu dinledim yatak odasından. kayınvalideme gideriz eşimi çağırır yanına 'gel şuraya yanıma bir öpeyim seni' der şapur şupur öper, hay hay bu adamın karısı var falan yok.. eşimin yanına ben otururum diğer tarafına o oturur, elini tutar sanki sanarsın flört ediyorlar. kız ben yokmusum gibi davranıyor, beni hala kabul etmiyor. benim şapşal eşim de bir kere olsun abla dur şöyle böyle demiyor süt dökmüş kedi gibi. eve gelince birbirimizi yiyoruz ama yine de bana haklısın demiyor. özellikle bir aradayken napsam nasıl bir yol izlesem bilemedim. eşime sırnaşıyorum bu sefer daha da kuduruyor kız bir görseniz bir tarafından ben bir tarafından ablası asılacak neredeyse. o kadar yüzsüz. bir de benim eşim benim sırnaşmalarıma da benim istediğim gibi cvp vermiyo. put sanki. neymiş ablasının psikolojisi iyi değilmiş. onu alttan almak lazımmış onun önünde bana samimi davranamazmış allahııııım deli olcam. siz olsanız ne yapardınız ben nerde yanlış yapıyorum arkadaşlar??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?