• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu görümcem beni deli edecek !!

El yumruğu yemeyen kendi yumruğunu balyoz zannedermiş. Yavrum iyi güzel kendini ezdirme savun tabiki de ne bu ego ? Ben ol derim, oluverir diyeceksin neredeyse töbe haşa yarabbim. Evet toysun ve bu kafayla gidersen daha çok delirirsin “bu görümcem beni deli edecek” başlığın gibi. Çok güçlü kadınmışta bilmem neymişte peh

Keşke senin ailen senin gözünü açsaydı biraz...

Güçlü kadın senin gibi boş şeylerle uğraşmaz, işine gücüne bakar. Nişanlının görümcene dediği söz aslında tam sana uymuş

Son düzenleme:
Sende az degilmissin k.bakma da.ne oyle daha evlenmeden herkesin ortasinda bizi bi daha yan yana getirmeyin demeler.benim gorumcemde aynen sizinki gibi ama ben kalkip boyle bisey demiyorum.ya cvbini veriyorum yada takmiyorum.kardesinle konusmayacaksin ne demek ayrica dunya sizin etrafinizda donmuyor.

Sen kimsin ki nişanlına kardeşinle konuşmayacaksın diyosun? Sen kendini ne sanıyosun, bulunmaz dağlarda kar mısın? Böyle bir şey okuduğum an tüylerim diken diken oluyo sinirden, aslında o kadar çok şey söylemek istiyorum ki ama banlanmaya niyetim yok! Kendin konuşmayabilirsin ama kimsenin ailesi ile arasına bir başkası giremez, girmeye çalışmaya dahi hakkı yoktur.

Daha da zira bağlacı göresim yok 6 ay boyunca. Zira, tüm zira kotamı konu içinde doldurdum. :/
Hep böyle mi konuşuyorsunuz, ziralı lakinli?
Merak ettim.
Ama "de" yapışmış kalmış kelimeye çoğu yerde, garibim can çekişiyor.
Öğretmen hanım kızımız ağdalı konuşsa ne?

Bende zamanı geldi konusmicam girusmicem dedim ama 3 yılllık evliyiz hiç bi zaman sende görüşmeyeceksin demedim demem senin ailen için dese görüşmeyeceksin hoşuna gider mi mantıklı düşünün biraz.

Sürekli laf sokuyor demişsiniz ama ne dedi ne söyledi detay yok. Ayrıca doğumgününde laf sokuyor diye herkesin içinde bağırıp orayı terketmek çok büyük saygısızlık ayrıca siz nişanlınıza kardeşinle bir daha görüşmeyeceksin diyemezsiniz öyle bir hakkınız yok. Ne demek saçını başını yolsam rahat ederdim sizde az değilsiniz yani suçu sadece görümcenizde aramayın yaşınız küçük galiba daha olgunlaşmamışsınız bence evliliğe de hazır değilsiniz daha şimdiden nişanlınıza kardeşinle görüşme falan ortada büyütecek bir durum da yok.

Kimse beni ezip huzurumu kaçıramaz. Herkes ona göre davransın iyi ki söyledim içim çok rahat nişanlımda arkamda zaten . Hatta bütün ailesi arkamda zira herkes kızının haksız olduğunu biliyor
Bugün arkanda olur , 2 gün sonra bir bakmışsın arkan boş. Kendini yorma boşyere kocan kardeşinden ne yaparsa yapsın vaz geç mez. Şuan anlamazsın evlen şöyle bir 3-5 yıl geçsin boşa uğraşmışım be kk haklıymış diyeceksin

bugün oturur sana kardeşini kötüler yarın onunla barışır sana tavır alır.
kardeş onlar hiç bişey olmasa kan çeker
bence o kadar iddialı cümleler kurmayın

Valla yaşayan bilir . Gelip ahkam kesmek olmuyor . Anne baba olsa neyse de kardeş de kim oluyor. Biz edebimizle oturuyorsak o da otursun edebiyle. Bnei ezmeye çalışıyor resmen . İki sefer sustum her bir araya gelişimizde vukuat çıkıyor
Burda ahkam kesiyor dedikleriniz 5-10_15 yıldır belki de daha fazla evli insanlar.yıllarca kv görümceden çeken insan bunlar.sizin gibi iki laf yiyince ayağa kaldırmanın yanlış olduğunu söylüyorlar ama anlamazsın henüz Doğru söylüyorsun yaşamayan bilemez bildikleri için kardeş kardeşi atmaz diyorlar.

bugün oturur sana kardeşini kötüler yarın onunla barışır sana tavır alır.
kardeş onlar hiç bişey olmasa kan çeker
bence o kadar iddialı cümleler kurmayın
Allah aşkına keptinn burda ahkam kesme yaşamayan bilmez bacım ne yaşadın ki sen şimdi ?

Allah aşkına keptinn burda ahkam kesme yaşamayan bilmez bacım ne yaşadın ki sen şimdi ?
aynı sey bana da kuzeniyle olmuştu kuzum nişanlıykn kızla tartıştık vs bi sürü şey yaşadık eşim bana işte konusmıcazda bitti o artık bnm içinde bi daha karsılasmıcaksın da bi sürü laf saydı sonunda kız ev yerleştirmeden tut gelin indirmeye kadar her şeyde vardı.:işsiz:
sordugumda teyzemin hatrına kuzenimdir falan bi sürü geveledi :KK51:

aynı sey bana da kuzeniyle olmuştu kuzum nişanlıykn kızla tartıştık vs bi sürü şey yaşadık eşim bana işte konusmıcazda bitti o artık bnm içinde bi daha karsılasmıcaksın da bi sürü laf saydı sonunda kız ev yerleştirmeden tut gelin indirmeye kadar her şeyde vardı.:işsiz:
sordugumda teyzemin hatrına kuzenimdir falan bi sürü geveledi :KK51:
Hep yaşıyoruz ya, konu sahibi demiş ahkam kesmeyin diye yaşamayan bilmez diye. Burdakilerin neler çektiğini bilmiyor:KK43:

Hep yaşıyoruz ya, konu sahibi demiş ahkam kesmeyin diye yaşamayan bilmez diye. Burdakilerin neler çektiğini bilmiyor:KK43:
he tm şimdi anladım:KK53: kimse ahkam kesmiyo gördük biliyoruz bende kardesimle küserim ona kızarım ama 2 güne barışırım ne olursa olsn ne kadar büyük suc işlemiş olursa olsun.
çünkü kardeş o can kan yani atamazsın bi kenara

Back
X