- 20 Ocak 2010
- 48.412
- 185.632
- 1.123
- 44
- Konu Sahibi smile smile
Kardeşini silmek ne demek yahu mesafe koyulur tamam sende az değilsin böyle birşey söylenir mi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aynısını yazacaktımPınarı bulup alnından öpesim geldi, ne dediyse az bile demiş, çözmüş iremin karakterini naapsın kızcağız.
vallahi iyi yapıyordur öyle yapıyorsa dabence açık sözlü değil gıcıklığına yapıyor.
zira cidden bu premsesliğe tahammül etmek zor.
O zaten laf söyledi kız kardeşine ama benim istediğim cümleyi kurmadı. Demesi gereken benim nişanlıma kimse laf edemez haddini bil demesini isterdim. O terbiyesiz , saygısız, okumuşsun ama adam olamamissin gibi cümleler kurdu. Bende beni savunacaksın ki bana ne kadar değer verdiğini anlaşın ve bir daha buna cürret edemesin dedim
Harika bir tespit, bayıldım.irem konu sahibesi
pınar kalenin son savunucusu..
Bir tek beni mi rahatsız ediyor bir öğretmenin bağlaç olan de yi doğru yazmaması.O zaten laf söyledi kız kardeşine ama benim istediğim cümleyi kurmadı. Demesi gereken benim nişanlıma kimse laf edemez haddini bil demesini isterdim. O terbiyesiz , saygısız, okumuşsun ama adam olamamissin gibi cümleler kurdu. Bende beni savunacaksın ki bana ne kadar değer verdiğini anlaşın ve bir daha buna cürret edemesin dedim
Ay sen öğretmen mi oldun kıyamam? Meslektaşımdan utandım. Devlet bence sadece kpss puanına bakmakla hata ediyor. Sonra ezbere eğitimle, yüksek puan kasarak soyları türüyor bunların. Doğacak çocukları emanet ettiğimiz akıllara bak. Konuyla ne alaka müslümanlık, cumhuriyet, edilmeyen kadın. Ya hu, nişanlanmışsın, sadece nişanlı. Hayatını bu kadar bağlama. Kendini savunma kapasitesi de bırak birazcık bünyende. Her şeyi nişanlına devretme. Sonra akli melikelerinizden uzak yorumlar yapıyorsunuz.Olayı çarpıtmayın. Hem müslüman hem cumhuriyetçi olmayı beceremiyorsaniz bu sizin probleminiz
Ya yalnız moral bozmak gibi olmasın da eski burnunuz daha mı iyiymiş ne ?
Pınar haklı![]()
vallahi iyi yapıyordur öyle yapıyorsa da
zira böyle bir gelin gelseydi bize kardeşimle evlenemesin diye nikah günü polise bomba ihbarı yapardım
Hayır bir de kendisi de beğenmemiş ama Pınar söyleyince tü kakaValla kesinlikle katiliyorum, o paraya o burun olmamis yani ne desin kiz![]()
Bir tek beni mi rahatsız ediyor bir öğretmenin bağlaç olan de yi doğru yazmaması.
Tek bir mesaj da değil tüm mesajlarınızda aynı hatayı yapmışsınız.
Ayrıca size kardeşi istediği kadar kötü davransın o kardeşini unut gibi bir şey deme lüksünüz yok.
Haddinizi aşmışsınız.
Valla her yerde hakkımi sonu kadar savunurum ve istediğimi alırım. Ben saygılı gelin oldum zaten hala da olucam ama saygısız görümceme karşı aynı tavırlar içinde olacağıma söz veremicem. Burda herkes ahkam kesmiş ilerde görürüz diye evet ilerde görücez . Nişanlım benden evlenince de vazgeçmeyecek kendime güvenim tam zira en kötü halimde bile senden vazgeçemem dedi . Asla bana sırtını dönmez beni karşısına almaz .karşısına alması gereken kişileri benim söylememe gerek kalmadan anladı zaten. Biz onunla yaptığı terbiyesizliği konuşurken dedim onunla bir daha konuşma diye zira hatasıni anlamalı. Yaptıklarının bir yaptırımı olmalı.