Bu görümcem beni deli edecek !!

Pınarı bulup alnından öpesim geldi, ne dediyse az bile demiş, çözmüş iremin karakterini naapsın kızcağız.
aynısını yazacaktım

konu sahibi burada yorum yaptığı gibi konuşuyorsa
pınarın ireme karşı davranışları aşırı naif ve nazikmiş
adeta kız bir pamuk prensesmiş

Yorumlara biraz baktım da siz mi kendinizi ezdirmiyorsunuz :KK48: Kendini ezdirmeyen insan gidip nişanlısına beni savunmuyorsun demez sen kendini savunamıyon mu çocuk musun ? :olamaz:
Bekle bekle siler kardeşini :KK70:

O zaten laf söyledi kız kardeşine ama benim istediğim cümleyi kurmadı. Demesi gereken benim nişanlıma kimse laf edemez haddini bil demesini isterdim. O terbiyesiz , saygısız, okumuşsun ama adam olamamissin gibi cümleler kurdu. Bende beni savunacaksın ki bana ne kadar değer verdiğini anlaşın ve bir daha buna cürret edemesin dedim

İyi de Adamı neden kalıba sokuyorsunuz

Sizin istediğiniz cümlelerle konuşma zorunluluğu mu var

Bu arada şu iletişim çağında düğün yerini tuttuk diye haver vermemek yani o arada aramamak anormal

Kız doğru bir tespit yapmış iletişiminiz kopuk derken

burnuna ilişkin dediği de klasik genç kız muhabbeti

Ama siz buna çokkkk bozulmuşsunuz

Yorumları okudukça gülüyorum, çok hayalperestsiniz. 4 aylık evliyim. 4 senelik bir ilişkinin ardından. O zamanlar sevgilim olan eşim, benim için neler yaptı, say say bitmez. Herkes hayran kalırdı. Kimseye ezdirmezdi. Akla hayale sığmayacak şeyler. Belki 40 yıllık eşlerin yapmayacağı şeyler. İmrenirdi çevremdekiler, ailemdekiler, arkadaşlarım, akrabalarım. Eşimin yengeleri bile bu sert çocuğu nasıl bu hale getirdin, kör kütük ettin derlerdi. Kıskanıldım, eltim olsun başkaları olsun, iftiraya varacak şekilde, eşim yine arkamda durdu, savundu.
Evlendik, hala aynı, hala arkamda, ailesine karşı.
Ama bu somut örneklerle bile ben bile sizin kadar hayal perest olamam :-)
Kardeş de kimmiş? gb bir lafı eşim bana edemez. Çok uçuk bir durum olmadığı sürece. Çok zordur. Hele de ben ailenin en şımarık insanıyımdır, iğnelerim herkesi. Ailedeki tek kız benim. Amcalarıma kadar full erkek çocuk. 24 tane amca oğlum var. Hala doğanlar erkek. Tek kız benim. Çok bağlı bir ailede büyüdüm. Hala el bebek, gül bebek.
Tutup kimse gelin için beni silmez. Bırak annemi babamı, amcalarım bile gelinleri için beni silmez. Hem gelin kim oluyor da öz annem babam beni değil de onu tutacak. Saçmalık ya. (Gelinimizi çook severim, iğnelerim, laf sokarım, o da bana yapar ben sinirliysem susar. Kardeş gb geçinir gideriz)

Ben gelinimizi yemekten ağlayarak kaldırmıştım. Tabiri caizse bel altı vurmuştum. Daha nişanlıydılar. Herkesin içinde. Kardeşim kıp kırmızı olmuştu. Kızın kaçan annesine laf etmiştim. (Hata etmiştim, ama cahildik) kardeşimin de kızın da elinde kaldı kaşıklar. Başlarını kaldıramadılar. Ağzını açıp tek bir şey demediler. Kız masadan kalkacak oldu kalktı, kardeşim tuttu kolundan otur dedi. Geri oturdu, ağladı sadece. Kardeşim bana bir şey demedi. Sus diye uyardı susmadım ona da bağırdım. Sonra kıza, ablam sinirlidir, onun kusuruna bakma, ama kalbi temizdir, ne dediğini bilmez, o sinirliyken sus sonra al intikamını başka şeylerde, alınmaz demiş. Dediği gb de oldu. Ben bir şey yaparım susar sinirliysem sonra hıncını alır. Şimdi diyorum o benim canım kardeşim. Kız kardeşim yoktu RABBİM verdi.

Sizi pek iyi niyetli görmedim. Kızı kıskanmışsınız.

Bugün senin için başkasını terkeden yarında başkası için seni terkeder ahada yaz bunu bi yere öğretmensinya kendinle birlikte öğrencilerine öğretip zamanla kendi hayatından örnekler vererek konuyu pekiştirirsin:)

O zaten laf söyledi kız kardeşine ama benim istediğim cümleyi kurmadı. Demesi gereken benim nişanlıma kimse laf edemez haddini bil demesini isterdim. O terbiyesiz , saygısız, okumuşsun ama adam olamamissin gibi cümleler kurdu. Bende beni savunacaksın ki bana ne kadar değer verdiğini anlaşın ve bir daha buna cürret edemesin dedim
Bir tek beni mi rahatsız ediyor bir öğretmenin bağlaç olan de yi doğru yazmaması.
Tek bir mesaj da değil tüm mesajlarınızda aynı hatayı yapmışsınız.
Ayrıca size kardeşi istediği kadar kötü davransın o kardeşini unut gibi bir şey deme lüksünüz yok.
Haddinizi aşmışsınız.

Olayı çarpıtmayın. Hem müslüman hem cumhuriyetçi olmayı beceremiyorsaniz bu sizin probleminiz
Ay sen öğretmen mi oldun kıyamam? Meslektaşımdan utandım. Devlet bence sadece kpss puanına bakmakla hata ediyor. Sonra ezbere eğitimle, yüksek puan kasarak soyları türüyor bunların. Doğacak çocukları emanet ettiğimiz akıllara bak. Konuyla ne alaka müslümanlık, cumhuriyet, edilmeyen kadın. Ya hu, nişanlanmışsın, sadece nişanlı. Hayatını bu kadar bağlama. Kendini savunma kapasitesi de bırak birazcık bünyende. Her şeyi nişanlına devretme. Sonra akli melikelerinizden uzak yorumlar yapıyorsunuz.

Bir tek beni mi rahatsız ediyor bir öğretmenin bağlaç olan de yi doğru yazmaması.
Tek bir mesaj da değil tüm mesajlarınızda aynı hatayı yapmışsınız.
Ayrıca size kardeşi istediği kadar kötü davransın o kardeşini unut gibi bir şey deme lüksünüz yok.
Haddinizi aşmışsınız.

Edebiyat öğretmeniyim ve gözlerim kanıyor bazen forumda ama düzeltince de buna mı takıldın diyorlar :olamaz:

Valla her yerde hakkımi sonu kadar savunurum ve istediğimi alırım. Ben saygılı gelin oldum zaten hala da olucam ama saygısız görümceme karşı aynı tavırlar içinde olacağıma söz veremicem. Burda herkes ahkam kesmiş ilerde görürüz diye evet ilerde görücez . Nişanlım benden evlenince de vazgeçmeyecek kendime güvenim tam zira en kötü halimde bile senden vazgeçemem dedi . Asla bana sırtını dönmez beni karşısına almaz .karşısına alması gereken kişileri benim söylememe gerek kalmadan anladı zaten. Biz onunla yaptığı terbiyesizliği konuşurken dedim onunla bir daha konuşma diye zira hatasıni anlamalı. Yaptıklarının bir yaptırımı olmalı.

Allahım yazdıklarınızı hayretle okudum,pardon yaş kaç ? Karşısına alması gerektiği kişi “kardeşi” farkındamısınız, yok benden vazgeçmez falan filan :) vallahi kahkaha attım gece gece

Back
X