Bu görümcem beni deli edecek !!

Bir insanı sevmek kilibiklik değildir. Sevdiğin e sahip çıkmak değildir. Bunu kadınlar böyle konuşursa başkaları ne yapmaz. Insanları anlamıyorum niye her şey e boyun egiyirsunuz . Benim ailem bana haksızlığa karşı durmayı öğretti her şey e boyun eğmeyi değil. Zira her cumhuriyet kadını da böyle olmalı. Eğer ben saygısızlık yapsaydım hicbir şey yokken böyle bir tavır takınsaydım evet haksız ben olurdum. Ama bunu ben başlamadım o başlattı sustukça üstüme geldi. O başlattı ama ben bitirdim

O zaten laf söyledi kız kardeşine ama benim istediğim cümleyi kurmadı. Demesi gereken benim nişanlıma kimse laf edemez haddini bil demesini isterdim. O terbiyesiz , saygısız, okumuşsun ama adam olamamissin gibi cümleler kurdu. Bende beni savunacaksın ki bana ne kadar değer verdiğini anlaşın ve bir daha buna cürret edemesin dedim
sende nısanlıyken ne cok sey ıstıon evlensen ne yapcan artık

Tamam o konuda biraz abartmış olabilirim haklisiniz ama dayanamadım bana yaptığı saygısızlığa . Nişanlımda o kadar sinirlendi ki görüşmeyeceğim zaten bir daha dedi . Iyice dusman belledi bizi dedi

Bir insanı sevmek kilibiklik değildir. Sevdiğin e sahip çıkmak değildir. Bunu kadınlar böyle konuşursa başkaları ne yapmaz. Insanları anlamıyorum niye her şey e boyun egiyirsunuz . Benim ailem bana haksızlığa karşı durmayı öğretti her şey e boyun eğmeyi değil. Zira her cumhuriyet kadını da böyle olmalı. Eğer ben saygısızlık yapsaydım hicbir şey yokken böyle bir tavır takınsaydım evet haksız ben olurdum. Ama bunu ben başlamadım o başlattı sustukça üstüme geldi. O başlattı ama ben bitirdim

kasılabilecek bütün duyarları bir mesajda nasıl kastınız ya hskshsjsh cumhuriyet kadını ne mana şimdi? bi de yorumları okuyup yazsanız keşke anca ortaya konuşuyorsunuz. cevaplaya basın da kime yazıyorsunuz belli olsun.

Olayı çarpıtmayın. Hem müslüman hem cumhuriyetçi olmayı beceremiyorsaniz bu sizin probleminiz

Konuya ciddi ciddi mesaj dosemistim ta ki S sassyassyy nin alintisini gorene kadar.. konu cumhuriyet kadinina gelmis, bende 10.yil marsini okuyup kapanisi yapayim bari :27:

Konu sahibi senin yaptigin sadece atar, kendini buz gibi ezdirmissin bir de beni istedigim gibi savunmadin diye nisanlini yemissin.. ne aile ne de nisanlin arkanda falan degil, kendini ezdirmemek de atar yapip cikmak degil, ogretmen olman da her seyi bilmen anlamina gelmedigi gibi korkunc toysun.. su an soyledigin her sey onumuzdeki 20 yil evlilik hayatinda aleyhinde delil olarak kullanilacak haberin olsun.. her ne kadar oyle oldugunu iddia ediyorsan da sen guclu ve hazircevap bir kadin degilsin, kendini gelistir..

Ama tabi kardeşi silemiyor bağlarını ve beni o ortamda savunamadı. Sadece terbiyesizleşme okumuşsun ama adam olamamışsın dedi.
nasıl olur bu ??? nasılda sizi savunmaz? oysaki oracıkta kardeşinin boynunu kırıp önünüze atmalıydı !!!
savunmuşya işte daha ne yapsın adam... ayrıca kardeşini sizin için silmesi ne demek ? bugün kardeşini sizin için silen yarın sizi başkası için siler.
evliliklerin çoğunda var böyle sorunlar. hemen kanlı bıçaklı olmak yerine görmemeyi deneyin.

Nişanlıma kızdığım için öyle dedim o an beni pek savunamadı sinirlendim baya beni savunmak zorundasın dedim beni kimseye ezdirmemen gerekiyor ben senin emanetin değil miyim dedim beni haklı buldu . Kız kardeşinı aradi kızdı ailesi de pınarı ağlatmis sen üslü duran birini ne diye üzüyorsun diye.

"Sen uslu duran birini ne diye üzüyorsun "diye Pınar'ı ağlatmışlar :110:

Arkadaşlar 4 aydır nişanlıyım . Allah'ın izniyle haziran sonunda düğünümüz olacak. Başımda bir görümce belası var ki sormayın. Hayatımda böyle sinsi bir kız tanımadım. Sürekli alttan alttan laf sokmaya çalışıyor. Geçen nişanlımın yeğeninin doğum günü için toplandık gelmiş yine bana laf sokmaya çalışıyor . Nişanlımla da arası iyi değil tam anlamıyla dengesiz. Ailesi artık buna alışmışlar takmıyorlar ama her hareketi sinirimi bozuyor artık . Doğum gününde de yine laf sokmaya çalıştı . Ben de bir daha bu kızla kimse beni bir araya getiremez diye tüm ailenin ortasında azarladım onu. Herkes onun adına özür diliyor . Ablası daha küçük boşver sen onu diyor ama kız benden 1 yaş daha büyük küçülsün de cebime girsin yani. Sinir oldum ve erkenden orayı terk ettik nişanlımla. Nişanlıma da bir daha asla onunla konuşmayacaksın yoksa beni kaybedersin dedim. O da sana saygısızlık yapamaz kimse dedi . Ama tabi kardeşi silemiyor bağlarını ve beni o ortamda savunamadı. Sadece terbiyesizleşme okumuşsun ama adam olamamışsın dedi. İki gündür içim içimi yiyor bu kızın saçını başını yolarsam anca öyle rahatlarım yani. Bir de herkese irem beni yanlış anlıyor ben onu çok seviyorum diyormuş. Alah düşmanın bile karakterlisini versin. Sizce nasıl yol izlemeliyim lafı alttan alttan söylediği için kayınvalidem ve kayınpederim bir şey anlamıyorlar. Nasıl açabilirim onların gözlerin
Sen de az cazgır değilsin bence
Nişanlına böyle bir secenek sunma hakkın yok
Kendin görüşmezsen görüşme ama onlar kardesler
Aralarına giremezsin

Bugün e kadar sustugum için öyle oldu o da hanım olayım diye . Ama son hamle artık bütün ipleri kopardı ve haddini bildirdim ki sesini kesti

Back
X