Bu görümcem beni deli edecek !!

konudan geriye kalanlar;
Pınar öğretim görevlisi, egoist, bencil, kötü evlat, kötü kardeş, tü kaka:KK53:

İrem öğretmen, güçlü, eziklenmeyen cumhuriyet kadını ayrıca müslüman, nişanlısı uğruna deli divane, ireme laf sokulamaz el bebek gül bebek büyüdü çünkü (görürüz bi kaç seneye eli gülü:KK45:),hakkını arar istediği herşeyi elde eder, ha bu arada YALNIZCA 4aylık nişanlı.

Kk olarak biz zaten sus pus ezik kadınlarız hepimiz burda cahil cahil ireme laf anlatmaya çalışıyoruz. Bence dağılalım. Konu sahibi yeterince egosunu şişirdi.:KK47:
Bence hepimiz Pınar'ız :KK6:

Arkadaşlar 4 aydır nişanlıyım . Allah'ın izniyle haziran sonunda düğünümüz olacak. Başımda bir görümce belası var ki sormayın. Hayatımda böyle sinsi bir kız tanımadım. Sürekli alttan alttan laf sokmaya çalışıyor. Geçen nişanlımın yeğeninin doğum günü için toplandık gelmiş yine bana laf sokmaya çalışıyor . Nişanlımla da arası iyi değil tam anlamıyla dengesiz. Ailesi artık buna alışmışlar takmıyorlar ama her hareketi sinirimi bozuyor artık . Doğum gününde de yine laf sokmaya çalıştı . Ben de bir daha bu kızla kimse beni bir araya getiremez diye tüm ailenin ortasında azarladım onu. Herkes onun adına özür diliyor . Ablası daha küçük boşver sen onu diyor ama kız benden 1 yaş daha büyük küçülsün de cebime girsin yani. Sinir oldum ve erkenden orayı terk ettik nişanlımla. Nişanlıma da bir daha asla onunla konuşmayacaksın yoksa beni kaybedersin dedim. O da sana saygısızlık yapamaz kimse dedi . Ama tabi kardeşi silemiyor bağlarını ve beni o ortamda savunamadı. Sadece terbiyesizleşme okumuşsun ama adam olamamışsın dedi. İki gündür içim içimi yiyor bu kızın saçını başını yolarsam anca öyle rahatlarım yani. Bir de herkese irem beni yanlış anlıyor ben onu çok seviyorum diyormuş. Alah düşmanın bile karakterlisini versin. Sizce nasıl yol izlemeliyim lafı alttan alttan söylediği için kayınvalidem ve kayınpederim bir şey anlamıyorlar. Nasıl açabilirim onların gözlerin
daha ne yapacaksın
sende görümcemden az değilsin
dikkat evlenince görümcen kıymete biner

konudan geriye kalanlar;

İrem öğretmen, güçlü, eziklenmeyen cumhuriyet kadını ayrıca müslüman, nişanlısı uğruna deli divane, ireme laf sokulamaz el bebek gül bebek büyüdü çünkü (görürüz bi kaç seneye eli gülü:KK45:),hakkını arar istediği herşeyi elde eder, ha bu arada YALNIZCA 4aylık nişanlı.

Kk olarak biz zaten sus pus ezik kadınlarız hepimiz burda cahil cahil ireme laf anlatmaya çalışıyoruz. Bence dağılalım. Konu sahibi yeterince egosunu şişirdi.:KK47:
Ağzınıza sağlık...

bu ogretmenlerın hepsımı boyle ya ne olmus yanı ogretmen olmussanız bu havanız ne anlamadım valla

Sırf zamanım olduğu için bide yazabileceğim için yazayım. Belliki konu sahibi acayip toysun. Yaşın da çok genç. Görümcene göre sen biraz kültür olarak da gerisin zannımca. Birde eziklik hissediyorsun birşeylerden dolayı ki takıyorsun. Evliliğe de hazır değilsin. Şimdi o senin ağzına bakan adam evlenince ailem ailem diye dolaşacak evde. O kız büyüyecek anası etrafında pervane olacak senin adın gelin olacak.
Biran önce kızın yaptıklarına takılmayı bırak . Asla takmıyormuş gibi davran birde nişanlına şikayet etmeyi herşeyi anlatmayı bırak. Kız eğer birşey diyorsa hemen ver cevabını hayatına devam et. Yoksa hayatın zehir olur habire yazarsın buralara görümcem kocam kaynanam diye.
Kimse senin kahrını böyle çekmez. Yazık olur gençliğine.

Arkadaşlar 4 aydır nişanlıyım . Allah'ın izniyle haziran sonunda düğünümüz olacak. Başımda bir görümce belası var ki sormayın. Hayatımda böyle sinsi bir kız tanımadım. Sürekli alttan alttan laf sokmaya çalışıyor. Geçen nişanlımın yeğeninin doğum günü için toplandık gelmiş yine bana laf sokmaya çalışıyor . Nişanlımla da arası iyi değil tam anlamıyla dengesiz. Ailesi artık buna alışmışlar takmıyorlar ama her hareketi sinirimi bozuyor artık . Doğum gününde de yine laf sokmaya çalıştı . Ben de bir daha bu kızla kimse beni bir araya getiremez diye tüm ailenin ortasında azarladım onu. Herkes onun adına özür diliyor . Ablası daha küçük boşver sen onu diyor ama kız benden 1 yaş daha büyük küçülsün de cebime girsin yani. Sinir oldum ve erkenden orayı terk ettik nişanlımla. Nişanlıma da bir daha asla onunla konuşmayacaksın yoksa beni kaybedersin dedim. O da sana saygısızlık yapamaz kimse dedi . Ama tabi kardeşi silemiyor bağlarını ve beni o ortamda savunamadı. Sadece terbiyesizleşme okumuşsun ama adam olamamışsın dedi. İki gündür içim içimi yiyor bu kızın saçını başını yolarsam anca öyle rahatlarım yani. Bir de herkese irem beni yanlış anlıyor ben onu çok seviyorum diyormuş. Alah düşmanın bile karakterlisini versin. Sizce nasıl yol izlemeliyim lafı alttan alttan söylediği için kayınvalidem ve kayınpederim bir şey anlamıyorlar. Nasıl açabilirim onların gözlerin
Kardesını silemez kusura bakmayında

Et tırnaktan ayrılmaz. Bir insana kardeşini sileceksin demek hadsizligin üst noktası. Zaten bir kaç senedir tanıdığı kadın için kardeşini silen adamla da evlenilmez. O adam yarın obur gün başkası için bırak seni silmeyi kazır.

Hunharca güldüm vallahi:) güzel özet olmuş
konudan geriye kalanlar;

Kardesı de kim oluyor diyor bıde :))) tamam da sen kimsin ??? Okumuşsun ama adam olamamıssın demıs kardesı demekki okumuş kız sanırım da lafları ile senı linc edıyor. Sende sacını basını yolayım diyorsun :) karşılığında laf veremeyecek kadar kelime dagarcıgın az ki cevap veremıyorsun :) kardesım yok ama bırı kardeşini sil diyemezdi . Kendine gel

Back
X