bence de çok önemli bir ayrıntı değil demek ki adam sevmiyor sizinle özel anlarını paylaşmayı.. sana değer veriyor mu sevdiğini belli ediyor mu önemli olan o.. ha normal hayatta da uzak duruyorsa seninle el ele yürümekten çekiniyorsa o zaman bir sorun var demektir..
Neden bu kadar önemli sizin için? Koymasın.
Sosyal medya hesaplarımda evli olduğum yazmıyor, eski soyadım ve tek o şekilde kullanıyorum, evet fotoğraf paylaşıyorum ama sadece arkadaşlarım göreceği şekilde.
Hatta işi bir adım ileriye götüreyim. Alyans takmiyorum.
Eşim gelse bunlardan biri için rahatsız olsa yada değiştirmem için baskı yapsa sanırım sadece gulerim.
Hiç.arkadaşlarıyla olan fotoğrafı koyunca gösteriş olmuyor muymuş....
Bizim whatsappta da yok kiEsimin de benim de Facebook hesabimizda ikimizin fotosu yok. Bunu sorun etmek hic aklima gelmedi.
Sadece whatsapp fotolarimiz var beraber.
Bisuru fotograf paylaşıp benimle tek karesi olmamasi üzüyorBende sosyal medya kullanmıyorum eşim kullanıyor zaman zaman profil fotosu yapar ama yapmasa da takılmazdım. Bence üzerinde durulacak bir konu değil. Neden bu kadar rahatsız oluyorsun ki.
Kendi fotoğrafınızı mi koydurmuyor ikinizinkini mi?Eşim sosyal medyayı sevmiyor,kullanmıyor o yerleri. Benim var ama onunla olan bir resim yok, koydurtmuyor zaten.. ilişki durumunda evli yazıyor sadeceO takılmaz mesela...
Ilişki durumunda evli yazıyor amaBirerkek facebook u aktif kullanıp karısının fotosunu hiç koymuyorsa gözü dışarlardadır diye düşünüyorum çok örneğini gördüm ve duydum
Bizim whatsappta da yok ki
Bi tane koyması yeterli bana. Aksini bende istemem.Mutluluğumuzu gizlemeye ne gerek var demişsiniz. Mesela ben de bunun tam tersini dusunurum hep. Herkesin benim mutlulugumu gormesine ne gerek var diye.. Sosyal medya öyle sahte mutluluklarin gosteris alani ki eşiniz de bu kervana katilmak istememis olabilir. Dugununden 5 sene sonrasina kadar hala dugun fotograflarini paylasmasindansa boylesi daha iyi bence :) he belki bi tane vs koyabilirdi, ama dedigim gibi ben de sosyal medyanin kullanim amacinin 'benim karim/kocam var' olmamasi gerektigini dusunuyorum. Cunku timeline mutlu aile fotolarindan gecilmiyor, sorsan herkes mutlu.. İnanirsan tabi :) neyse cok fazla dert etmeyin bence, caninizi sıktiginiza degmez :)
hiçbir şekilde kızımın bile resmini koymamı istemez ... Profil fotosu olur sadece o da çok seçilemez filan öyle yaniKendi fotoğrafınızı mi koydurmuyor ikinizinkini mi?
yalniz kocanizi fena stalklamissiniz farkinda misiniz
Memnun olacağını zannetmiyorum kendi boy boy fotolarimi koysam.valla kendi kendinizi yediginizle kalirsiniz misilleme denemeyin derim. Kafalari baska çalışıyor, onlari etkilemez ki koymamaniz. Hatta farkına varirsa (! ) memnun bile olur.
benim eşim de paylaşmaz hiç aklıma gelmedi böyle şeylerBenimle fotoğrafını paylaşmıyor ama hesabı aktif sık sık paylaşım yapıyor dolanıyor. Sanki otelenmis gibi hissediyorum. Bilmedigim bir sey varmış gibi..
Evliyim ama mutsuz bir gidişatımız var ,sadece resmi olarak devam ediyorum ,
karımla konuşmuyoruz bile hatta aynı evde bile değiliz demek için olabilir mi ?
Çocuğunuz varsa sadece onlar için devam ediyorum bile diyebilir ,
Siz kendinize bir hesap açın ,
Belki sizinle paylaşacağı sırları olanlar vardır ,mesaj yazarlar ,
Bunun için sizin hesabınız olmayabilir mi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?