- 11 Kasım 2015
- 4.305
- 4.962
- 83
Sizde abartıyo olabilirmisiniz?Evliyim ama mutsuz bir gidişatımız var ,sadece resmi olarak devam ediyorum ,
karımla konuşmuyoruz bile hatta aynı evde bile değiliz demek için olabilir mi ?
Çocuğunuz varsa sadece onlar için devam ediyorum bile diyebilir ,
Siz kendinize bir hesap açın ,
Belki sizinle paylaşacağı sırları olanlar vardır ,mesaj yazarlar ,
Bunun için sizin hesabınız olmayabilir mi ?
Bu bakış açısı benim pek onayladığım bir şey değil.Ya kızlar neden öyle böyle yazıyorsunuz karısı için bi foto koyup gönlünü alsa çok mu yani sanki benim için dağı del diyor kadıncağaz
Canım bence hiç büyütcek bişey yok belki kıskanıyodur o yüzden koymuyodur.eşimde bende hiçbir sosyal medya hesabı kullanmayız.öyle her yediğini içtiğini gezdiğini koyanlarıda anlamıyorum ben.evet ayrıca nazarada inanırımNazardan korkuyorum demişti bir de evet esim. Dışarıdan deger vermiyormus gibi bi izlenim olusmuyor mudışarıyı gectim koysa ben mutlu olucam. Esiniz aktif oldugu halde mi koymuyor peki?
Bende genelde alyans takmıyorum parmaklarım şişiyor eşim hiç çıkarmaz ama bu olay aynı değil bence en azından ben öyle düşünüyorum tabi :)Bu bakış açısı benim pek onayladığım bir şey değil.
Çünkü bir çok şeyi yapsak olmeyiz ama durusumuz ve kararlarimiz açısından yapmamayı seceriz
Kendimi düşünüyorum, Alyans takmiyorum mesela. Eşim ısrar etse tak diye saçma gelir. Taksam bir şey de olmaz ama sevmiyorum yani niye takayım?
Onun egosunu tatmin ederek mutlu olması beni mutlu etmez.
İsterseniz inada bindirmek diyin ama böyle. .
Alırım eşimin telefonunu elime bizzat kendim koyarım bişey demiyorEsim sosyal medyaya ikimizin fotoğrafını koymayi gosteris olarak görüyor. Anlayamıyorum. Herkes eşiyle sevgilisiyle mutlu mesut pozlarini paylaşıyor benimki benim arkadaşlarım seni niye görsün millete gosteris yapmak, gosteris meraklısı gibi durmak istemiyorum diyor. Hic ustelemedim ona sadece bi kere sordum bu cevabı verdi.
Iliski durumunda evli yazıyor. Sorun fotograf koymamasi guzel bi fotografimizi koymasini istiyorum ozeniyorum. Hayır koyan erkekler karısını gostermeye cok meraklı sanki. Kendi fotografini, arkadaslarini koyuyor ikimizin fotosunu koymuyor. Sadece evli oldugu yazıyor. Benim hesabim yok bu arada.
Sizler ne düşünüyorsunuz? Bana savunması saçma geliyor. Mutluluğunu niye gizliyor bilmiyorum. Hayır birinden bir sey gizleyecek olsa evli de yazmaz oraya. Tüm cevresi beni zaten biliyor, görüyor..
yooookkkk artıkEvliyim ama mutsuz bir gidişatımız var ,sadece resmi olarak devam ediyorum ,
karımla konuşmuyoruz bile hatta aynı evde bile değiliz demek için olabilir mi ?
Çocuğunuz varsa sadece onlar için devam ediyorum bile diyebilir ,
Siz kendinize bir hesap açın ,
Belki sizinle paylaşacağı sırları olanlar vardır ,mesaj yazarlar ,
Bunun için sizin hesabınız olmayabilir mi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?