BU GÖZLER DAHA NELER GÖRECEK

Hemende başka şeylere yoruyorsunuz durumu.belkide sadece konuşuyorlardı..illa aralarında birşey mi olması lazım.
Ayrıca siz şimdi bu gördüklerinizi daha yüz de yüz ne olduğunu bile bilmeden belkide anlatacaksınız mahallede..
Mevlanayi örnek alın. .Kusur ve hataları örtmede gece gibi olun..kim ne yapıyorsa yapsın onları ilgilendirir.
bakkal da ayak üstü konuşsun niye depo ?

• Beğen
Reactions: mw-
Siz tam anlamamışsınız zaten öyle gittiğimde çocuk bakkalın içinde yalnızdı
Ha çocuk depoda değil de bakkalın içinde mi bekliyordu? Peki çocuk anne deyip koşarken, neden adama sormadınız, hani annesi buraya bırakmıştı diye. Ben olsam sorardım. Yine de sağda solda kimseye anlatmayın sakın. Herkesin günahı kendine.

Hemende başka şeylere yoruyorsunuz durumu.belkide sadece konuşuyorlardı..illa aralarında birşey mi olması lazım.
Ayrıca siz şimdi bu gördüklerinizi daha yüz de yüz ne olduğunu bile bilmeden belkide anlatacaksınız mahallede..
Mevlanayi örnek alın. .Kusur ve hataları örtmede gece gibi olun..kim ne yapıyorsa yapsın onları ilgilendirir.
Ben asla mahallede bunu kimseye anlatmam kimsenin işine karışmam ben ama sadece orda olan bi çocuk var ona günah kimseye anlatmamak için buraya yazdım çünkü şok oldum

Ha çocuk depoda değil de bakkalın içinde mi bekliyordu? Peki çocuk anne deyip koşarken, neden adama sormadınız, hani annesi buraya bırakmıştı diye. Ben olsam sorardım. Yine de sağda solda kimseye anlatmayın sakın. Herkesin günahı kendine.
Hiç birşey soramadım çıktım hemen benim böyle olaylarda nutkum tutulur

Ben asla mahallede bunu kimseye anlatmam kimsenin işine karışmam ben ama sadece orda olan bi çocuk var ona günah kimseye anlatmamak için buraya yazdım çünkü şok oldum
Anlatmayın zaten evet.dışardan bakıldığında durum sizin gördüğünüz gibi gorunsede asla gerçekten ne olduğundan tam olarak emin olamazsınız. Allaha havale edin o kadar.

Ilahi güldürdün beni :KK70: Bizim bakkal Rıfat abiyi düşündüm de ne özelimiz olabilir?
Çok iyi niyetli gördüm seni.
Gözler gerçekleri birebir görmedikçe asla kötü niyet düşünmem. Ve ben bu iyi niyetimi çok seviyorum.beni hiç yaniltmadi bu güne kadar..

depo da çok uygun haklısın ne ozeli varsa bakkal ile
Canim ne biliyorsunuz başkaları için sıradan bir bakkal kadın içinse belki bir iyilik yapan bir agabi yada dosttu. .işin gerçeğini bilmeden görünenle bu tür bir yorum yapmamak lazım yinede..bunlar hassas konular..

Canim ne biliyorsunuz başkaları için sıradan bir bakkal kadın içinse belki bir iyilik yapan bir agabi yada dosttu. .işin gerçeğini bilmeden görünenle bu tür bir yorum yapmamak lazım yinede..bunlar hassas konular..

hmm annesi bıraktı gelecek aa annede burda :) haklısın kısmen de sen özel bir konu için depoya girermisin ? Etraf görür sacmalar diye girmezmisin ? Hangisi? Evli olduğunu da unutma yani :)

İyi de kızını neden götürsün ki, amaçları kötü olsa. Hadi onu da geçtim, siz eve varıp camdan bakasıya kadar çıkmadılar da, tesadüfen siz eve varınca mı çıktılar? o_O
Canım, banlısın ama yine de yazayım. Belki kıza yiyecek bir şey verdiler oyalansın diye dışarıda bıraktılar. İçeride de işte...

Yani gözünle görmediğine inanma demişler ama bilemedim ki...
Ay valla, taciz haberlerinden ötürü ilk paragrafta direkt çocuğu taciz ediyordur diye başladım okumaya. Artık nasıl bir ulusal travma geçiriyorsak.

Canım, banlısın ama yine de yazayım. Belki kıza yiyecek bir şey verdiler oyalansın diye dışarıda bıraktılar. İçeride de işte...

Yani gözünle görmediğine inanma demişler ama bilemedim ki...
Ay valla, taciz haberlerinden ötürü ilk paragrafta direkt çocuğu taciz ediyordur diye başladım okumaya. Artık nasıl bir ulusal travma geçiriyorsak.
bende çocuğa bişey yaptı sandım :(

Böyle olaylar duya duya asla kimselere güvenim kalmadı. İğrenç:KK20:

Böyle olaylar duya duya asla kimselere güvenim kalmadı. İğrenç:KK20:
eski isterim de bölüm şefi ile iş arkadaşımı bastım depo da. Kız yanlış anlamalar vs düşman için bi ay temizliği yemeğimi ona yıkmıştım ki adam evli

Back
X