BU GÖZLER DAHA NELER GÖRECEK

hmm annesi bıraktı gelecek aa annede burda :) haklısın kısmen de sen özel bir konu için depoya girermisin ? Etraf görür sacmalar diye girmezmisin ? Hangisi? Evli olduğunu da unutma yani :)
Derim tabiki..bu kadının dememesi ilginç değilmi?
Sonuçta da öyle olmuş zaten..tuhaf evet yinede günahlarını almamak adına konuşmamak ta fayda var..her zaman ikinci bir ihtimali düşünmek lazım der susarım: )

Iyide belki depoda esya bakmaya falan gittiler olmazmi yani
Bizde bazan gidince dukkanin icinde olmayan seyler depoda oluyor,hali yada nevresim,yorgan gibi buyuk parcalar
Depoda bulundugu icin oraya gidip bakiuoruz ama hic aklima gelmez oyle kimsenin yanlis anlayip dusunecegi

Derim tabiki..bu kadının dememesi ilginç değilmi?
Sonuçta da öyle olmuş zaten..tuhaf evet yinede günahlarını almamak adına konuşmamak ta fayda var..her zaman ikinci bir ihtimali düşünmek lazım der susarım: )
girebiliyorsaniz o depoya daha bişey diyemem size

girebiliyorsaniz o depoya daha bişey diyemem size
Ben niye gireyim ayol?konu burada ben yada benim davranışlarım değil ki..ayrıca kadının bunu düşünmemiş olmasını tuhaf bulduğumu belirttim zaten..ama sizlerde yargısız infaz yapıyor gibisiniz.belki göründüğü gibi değildir diye düşünmek saflık değil iyi niyettir ve iyi niyetli olmak çok büyük bir erdemdir..

Ben niye gireyim ayol?konu burada ben yada benim davranışlarım değil ki..ayrıca kadının bunu düşünmemiş olmasını tuhaf bulduğumu belirttim zaten..ama sizlerde yargısız infaz yapıyor gibisiniz.belki göründüğü gibi değildir diye düşünmek saflık değil iyi niyettir ve iyi niyetli olmak çok büyük bir erdemdir..

Evet kızı dışarda beklesin bakkal panikle annesi bıraktı desin anne içerden çıksın ne var ki bunda ?

Dünyanın çivisi çıktı Allahım doğru yoldan ayırmasın bunlardan korusun bizi.

Kızlar az önce yaşadığım bi olayı anlamak istiyorum size her defasında bu kadar olmaz diyorum ama oluyor. Az önce bizim sitenin bakkalına gittim.içerde bi kiz çocuğu sonra telaşlı bi şekilde bakkalın sahibi olan adam arkada depo gibi bi yerden çıktı geldi. Bende hayırdır bu çocuk neden burda dedim annesi bıraktı biryere kadar gidip gelecekmiş dedi. Daha biz böyle konuşurken çocuk arkaya depo olan yere anne diye koşmaya başladı meğer annesi arkadaymış . Tabi ben oradayken çıkmadı ama ben eve gittikten sonra camdan baktım kızı ile beraber dışarı çıktı. Ben bu adamı her gördüğümde selam veriyorum bide adamın karisinida tanıyorum. Konuşuruz kadın da evli kocası var. Şok oldum kaldım yani hiç birşeye değilde en çok o çocuğa üzüldüm nasıl anneler var şu hayatta ben bidaha o adama meraba bile demem elin evli karısıyla bunları yapan kim bilir daha neler yapar kimseye güven kalmamış şu hayatta bide kızımı istiyor sevmeye verirmiyim valla bıktım bu insanların şahsiyetsizliklerinden pislik herif
:kusmuk:

Hemende başka şeylere yoruyorsunuz durumu.belkide sadece konuşuyorlardı..illa aralarında birşey mi olması lazım.
Ayrıca siz şimdi bu gördüklerinizi daha yüz de yüz ne olduğunu bile bilmeden belkide anlatacaksınız mahallede..
Mevlanayi örnek alın. .Kusur ve hataları örtmede gece gibi olun..kim ne yapıyorsa yapsın onları ilgilendirir.

fazla İyiniyetli bir mesaj
adam la kadın depoda adam depodan telaşla çıkıyor
çocuğu da bakalım girişine koymuşlar
bu kadar da tesadüf fazla değil mi
konuşmak isteyen girişte konussun niye depo

Millet kafayı yemiş ya ne olmuş bilemem ama eğer düşündüğünüz gibi bir şeyse o çocuk ne diye orda bekletiliyor anlamadım ki bu kadın hiç mi düşünmüyor bu çocuk 5 10 sene sonra bana ne der diye ?

Back
X