BU GÖZLER DAHA NELER GÖRECEK

Vallah anlatdiklarina göre ikisinin mercimegi firina atdigi gibi duruyor. Ama insan gözle görmeden inanmamali aksi halde iftira olur. Kinamamak lazim bide basimiza gelir felan mazallah. Ama gercekten ikisinin bir is pisirdigi gibi duruyor ama bilemeyiz

Hemende başka şeylere yoruyorsunuz durumu.belkide sadece konuşuyorlardı..illa aralarında birşey mi olması lazım.
Ayrıca siz şimdi bu gördüklerinizi daha yüz de yüz ne olduğunu bile bilmeden belkide anlatacaksınız mahallede..
Mevlanayi örnek alın. .Kusur ve hataları örtmede gece gibi olun..kim ne yapıyorsa yapsın onları ilgilendirir.
:KK9::KK9: gözüyle 3 kere görmeden ne kadarda emin konuşmuş, şimdi eğer böyle bir şey yok ise günah almış oldu ne kadar kötü....

:KK9::KK9: gözüyle 3 kere görmeden ne kadarda emin konuşmuş, şimdi eğer böyle bir şey yok ise günah almış oldu ne kadar kötü....
Aynen benimde demek istediğim buydu ama çok iyi niyetle davrandığımi herşeyin ortada olduğunu yazmışlar))
Günah tabi emin olmadan konuşulur mu hiç..Allah haksızlık yapmaktan ve haksızlığa uğramaktan korusun hepimizi..

Aynen benimde demek istediğim buydu ama çok iyi niyetle davrandığımi herşeyin ortada olduğunu yazmışlar))
Günah tabi emin olmadan konuşulur mu hiç..Allah haksızlık yapmaktan ve haksızlığa uğramaktan korusun hepimizi..
Amin canım , Allah iftiradan korusun diyorum bende. velevki kadın öyle bir şey yapmış dahi olsa bu kadar kesin sonuca varılmaz insan evladıyla bu kadar rahat olamaz olmuş dahi olsa görmeden namusuna laf söylemek heleki böyle mübarek günlerde günah çok günah...

Gözler gerçekleri birebir görmedikçe asla kötü niyet düşünmem. Ve ben bu iyi niyetimi çok seviyorum.beni hiç yaniltmadi bu güne kadar..

budur.

kestirmeden bir şeylere yormak beynimizin bize en büyük lanetlerinden biri

ve dikkat edin en can sıkıcı düşünceler, laflar bu tip çarpıtmaların altından çıkar.

net olarak bilmeden hiçbir şeyi yordamam

kendime ve başkalarına zarar.

edit: ayrıca şu günümüz dünyasında çok güzel bir kalbiniz var, söylemeden geçemeyeceğim, demek ki insanlıktan umut kesmek için erken

Gözümüzle görmeden kesin yargıya varmamalıyız ama insanların da su-i zan a mahal vermemeleri lazım.. siz mahalleye yaymayın derim ben ama kimseye de çocuğunuzu bırakmayın.. etraf kötü

Şimdi ahlak bekçisi misin diye sorulmasın valla benim de midem bulanır selamı sabahı keserdim o insanlarla.

Biri gelince depodan cıkabiliyosa , aynı şekilde ayaküstü konuşabilirler yine biri gelince bölünmeyecek mi sonuçta?
Yani görünen olay maalesef birşeyler varmış gibi sanki.ama benim demek istediğim şey şu..olmayabilirde hickimse gözüyle şahit olmadığı bir durumda suçlama yapmasın diyorum. Her ihtimali düşünmek lazım. .

Allah akıl fikir versin ,sizi ilgilendiren kısım yok muhattap olmayın yeter.
Her koyun kendi bacağından..

Yani görünen olay maalesef birşeyler varmış gibi sanki.ama benim demek istediğim şey şu..olmayabilirde hickimse gözüyle şahit olmadığı bir durumda suçlama yapmasın diyorum. Her ihtimali düşünmek lazım. .
Yapmayın lütfen sizi anlıyorum ama bu konuda o düşünceniz geçerli olabilirim? özel bir şeyi evli bir kadın depoda mı konuşur?

Valla kızlar ben kimsenin ahlak bekçisi değilim ama siz şunu atliyorsunuz.annesinin işi var biraz buraya bıraktı diyo ve annesi içerde çıkıyor.benim konuyu açma sebebim yani artık kimseye güven kalmadı onu anlatmak

Aynen ben de oraya takildim yoksa gunahini almamak icin icerden herhangi hediyelik bişeyler bakiyor da olabilirdi bazi bakkallarda oluyor öyle. Ama resmen yalan soylemis yoksa niye buraya bırakti desin ki. Çok sacma.

Back
X