E
estel
Ziyaretçi
- Konu Sahibi estel
-
benim daha bebegim dogmadi ama dün eltimin oglu icin güzel bi yemek yaptik
1 patates 1 minik sogan 1 havuc azcik brokoli bir parca tavuk eti beraber kaynadiktan sonra icine cok az tereyagi ekleyip sonrada birkac yaprak ispanak attik baglayici olsun diye de bebek icin özel olan irmiklerden ekledik 1 kasik, robottan gecirdik sahane lezzetli oldu benim bile canim cekti
ilki benden gelsin ben bugün öğlen kıymalı patates yemeği yediricem inşallah..
akşamda ya su böreği (dr. su böreğinin çok sağlıklı besin değerinin çok yüksek olduğunu söylemişti) yanına ayran yada sebze çorbası...
kendimiz için daha düşünmedim ama dışarı çıkabiliriz bu akşam sanırım dışarda hallederiz...
benim daha bebegim dogmadi ama dün eltimin oglu icin güzel bi yemek yaptik
1 patates 1 minik sogan 1 havuc azcik brokoli bir parca tavuk eti beraber kaynadiktan sonra icine cok az tereyagi ekleyip sonrada birkac yaprak ispanak attik baglayici olsun diye de bebek icin özel olan irmiklerden ekledik 1 kasik, robottan gecirdik sahane lezzetli oldu benim bile canim cekti
bu tarifi gecengün ahmet maranki vermisti denedik gercekten icindeki malzemeleri degistirip hergün degisik yemekler yapilabilir
Canım ben de dün akşam sulu köfte yaptım.Oğlum köfteyi seviyo.Mantar sote ve ıspanak da var.Yanına da makarna yapayım akşam.Kocişin mesaisi akşam başlıyo.Evde Anıl ve ben varım.O yüzden çok ahım şahım bişi düşünmüyorum.Eğer Anılı erken yatırırsam prenses tatlısı yapacam.cokacimcoook
ben almadim karnim cok toktukaydirigubbakcemile3 ama oglumuz afiyetle yedi demekki güzeldi:lepi:azıcık alsaydın hamilesin ya canın çekmesin :))
bende bunu yapıyodun içinede ya irmik ya bulgur koyuyorum..bulgur yedirince nedense çok mutlu oluyorum çok sağlıklı bişey yapmışım gibi geliyor:) zaten kendiside çok seviyor..
Ya özel irmik mi?Diğeriyle farkı ne?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?