Bu Gün Bebekler İçin Ne Pişirdik?

• Konu Sahibi Konu Sahibi estel
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
öğlende tavuklu şehriyeli çorbası
arada portakal suyu içti
akşam yemeğindede pırasa yicek

Batu dün akşam karnıbaharı çok severek yedi,yoğurt çorbasını da..

Karnıbaharı buharda pişirdim.Ayrı bir kapta 1 yumurta,3 kaşık yoğurt,1 kaşık un,tuz,1/2 çay bardağı sıvıyağı çırptım.Karnıbaharları içine attım karıştırdım.Sonra tepsiye döküp fırına verdim.ÜZERİ KIZARINCA servis yaptım.Biz üzerine sarımsaklı yoğurt döktük,batu sade yedi..

citoscum ben suda cok az hasladim,dige tarafta 2 su bardagi süt,2 yemek kasigi un ve biraz siviyag ekleyip besamel hazirladim.

karnabahar,havuc ve patataezleri koydum tepsiye üzerinede sosu döküp firina verdim,cikmasina yakin
kasarda koydum üzerine Deniz bayila bayila yedi.

buna arada tavuk gögsü yada brokolide ekliyorum ben yine ayni sekildee seviyor.

Eline sağlık canım eminim çok güzel olmuştur..Batu da yemişti beşamel soslu ama bu yaptığımı daha çok sevdi sanki.

tavuk suyu çorba,ciğer tava ve pilav vardı menümüzde Okyanusta çorbadan yedi.Öncesinde danino yedirmiştim o tıkadı heralde ciğer yemedi

Bizdede pirinc pilavi ve firinda püreli köfte vardi.zaten Deniz köfteyi cok sever baya yedirdim.

bende akşam için izmir köfte yapayım diyordum yanında ilavla ama hasan paşa köfte mi yapsam acaba.Okyanusta çok seviyor köfteyi aynı annesi ve babası gibi kaydirigubbakcemile3

et hasladim aksama onu yedircem.oglen dunden kalan kofteyi yedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…