- 16 Eylül 2015
- 32
- 40
- 3
- 37
- Konu Sahibi kutsalsavas
bu gün değil aslında daha öncesi de var da anlatmıyorum çokHayırlı olsun bacım inş. İstediğin hayatı yaşarsınbugünde yeni üyelik aldın galiba
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bu gün değil aslında daha öncesi de var da anlatmıyorum çokHayırlı olsun bacım inş. İstediğin hayatı yaşarsınbugünde yeni üyelik aldın galiba
Kesinlikle öyle yalan da söylemiyor ki kıyamam,dürüst bir şekilde anlatıyor durumunu.Kim bilir içimiz de kaç erkek vardır sahte hesapla üye olan haberimiz yoktur,kandırılıyoruz,sürekli fake konulara yorumlar yapıyoruz bilmeden.Konu sahibininde ben bizden bir farkı olduğunu düşünmüyorum.Tabi ki en son sözü yönetim söyler ama bence kalmalı.İnşallah kalır burda.Katılıyorum, kadın ayağına yatıp taciz etme amacıyla burada değil. İleride daha çok destek olunması gereken zamanları olacaktır.
nereye gideceğim konusu daha net değil kafamda bir kaç yer var ama yeterince araştırmam gerekir en azından bir kere gisip görmem gerekir. Tayland'a gittim orayı biliyorum orası bizim gibiler için çok rahat nüfusun %10 transseksüel. Toplum son derece hoşgörülü ve norma bir hayat sürebiliyorlar 20 gün falan kaldım Bankonk'ta son derece olumluydu.Nereye gideceksin? Karar verdin mi? Yolun acık olsun hep mutlu ol
sürekli korkup erteliyordum, baktım ertelemenin sonu yok. Bankacı olduğum için Forex veya borsa gibi alanlarda uzmanım iş sıkıntısı çekmeyecem bir nevi evde bilgisayarda bir uğraşarak bir gelir elde edebilecem. Biraz da bun güvenerek istifa ettimOnce gidisini garantileyip, gitmeden 1 ay once falan istifani versen daha iyi olmaz miydi?
Ama cok sevindim ilk adimi atabilmene, bu cesareti gosterebilmene. Dilerim hersey gonlunce olur canim, insallah mutlulugu bulursun.
Küba'nın tutumu nasıl acaba? Benim oraya gidesim var, ben gidemiyorum bari başkaları gitsin![]()
çok teşekkür ederim yönetim öyle bir istisna tanısa çok mutlu olacam, akıl akıldan üstündür derler, sizlerle paylaşmak, fikirlerinizi almak oldukça iyi geliyor kendimi yalnız hisstemiyorumKızlar acaba yönetimle konuşsak,rica etsek olur mu üyeliği iptal olmaması için? Kurallar da var gerçi onları da zor duruma sokmak istemem ama sonuçta konu sahibide bizim gibi yani.En azından sonuçları bize yazsa,bilgi verse ne derler ki? Hiçbir şekilde de rahatsızlık vermiyor siteye,tek amacı dertleşmek,gayet düzgün,saygılı bir insan.Keşke iptal olmasa üyeliği.
Neden siliniyor kiKızlar acaba yönetimle konuşsak,rica etsek olur mu üyeliği iptal olmaması için? Kurallar da var gerçi onları da zor duruma sokmak istemem ama sonuçta konu sahibide bizim gibi yani.En azından sonuçları bize yazsa,bilgi verse ne derler ki? Hiçbir şekilde de rahatsızlık vermiyor siteye,tek amacı dertleşmek,gayet düzgün,saygılı bir insan.Keşke iptal olmasa üyeliği.
hiç bilmiyorum Küba'yı şu an Tayland, Kanada, Holland'yı araştırıyorumKüba'nın tutumu nasıl acaba? Benim oraya gidesim var, ben gidemiyorum bari başkaları gitsin![]()
Bizde çok mutlu oluruz kalırsan,elimizden geldiğince dertleşiriz burda merak etme.Bakalım inşallah teklifimiz olumlu sonuçlanır ve kalırsın.çok teşekkür ederim yönetim öyle bir istisna tanısa çok mutlu olacam, akıl akıldan üstündür derler, sizlerle paylaşmak, fikirlerinizi almak oldukça iyi geliyor kendimi yalnız hisstemiyorum
hiç bilmiyorum Küba'yı şu an Tayland, Kanada, Holland'yı araştırıyorum
Konu sahibinin 5.sayfa da delileyla arkadaşa yazdığı yorumu oku anlarsın o zaman :)Neden siliniyor ki![]()
çok teşekkür ederim öncelikle. kesinlikle aranızda olmak son derece bana iyi geliyor. Erkeklerin olduğu bir platformda ben bunları paylaşıp derdim anlatmaya çalışsaydım yüzlerce cinsel içerikli yorum ve mesajdan başka bir şey görmeyecektim. Ben kendimi sizden farklı görmüyorum ve farklı da değilim zaten.Ben de K kutsalsavas in samimiyetine inaniyorum. Yazdiklarindan gordugum kadariyla cok icten, sakin, naif, tatli biri. Ve onun neler yasayacagini da cok merak ediyorum.
Sanirim onun da kendini en ozgur ifade edebildigi yer burasidir, burda dertlesmek ona iyi geliyordur. Yonetim umarim aramizda kalmasina izin verir.
Ben de zaten bizden farkli olmadigin icin burada olman gerektigini dusunuyorum. :)çok teşekkür ederim öncelikle. kesinlikle aranızda olmak son derece bana iyi geliyor. Erkeklerin olduğu bir platformda ben bunları paylaşıp derdim anlatmaya çalışsaydım yüzlerce cinsel içerikli yorum ve mesajdan başka bir şey görmeyecektim. Ben kendimi sizden farklı görmüyorum ve farklı da değilim zaten.
O kelime için mi yani? :)Konu sahibinin 5.sayfa da delileyla arkadaşa yazdığı yorumu oku anlarsın o zaman :)
Hayır kendisi öyle olduğu için.Konusu hemen siliniyor o yüzden ayrıntılı söylemek istemedim :)O kelime için mi yani? :)
Taylanda hic gitmedim bilmiyorum ama hollandayo tavsiye ederim gerci ameliyat imkanları acısından tayland daha iyidir diye dusunuyorumnereye gideceğim konusu daha net değil kafamda bir kaç yer var ama yeterince araştırmam gerekir en azından bir kere gisip görmem gerekir. Tayland'a gittim orayı biliyorum orası bizim gibiler için çok rahat nüfusun %10 transseksüel. Toplum son derece hoşgörülü ve norma bir hayat sürebiliyorlar 20 gün falan kaldım Bankonk'ta son derece olumluydu.