- 11 Kasım 2014
- 3.477
- 7.787
- 178
- Konu Sahibi kutsalsavas
-
Evet mantıklı,tek tek mesaj yazmak benim de pek içime sinmedi açıkcası çünkü bir sürü bildirim alıyor onlarda sonuçta rahatsızlık vermeyelim.Tek bir başlık altında toplayalım.Siteyle ilgili öneriler sorunlar bölümüne konu mu açsak kazen ve muneye hitaben. Destekleyenler de gelip yazarsa belki bir şansımız olur. Ayrı ayrı mesaj atmak sinir bozucu olabilir :)
Aslında ben de gönüllerin sultanı Mune'ye yazmak istedim ama ya pat diye kapanırsa konu diye de adım atamadımKazen beyden şuan cevap gelmedi bir de mune ablaya mı sorsak? Yazmayada korkuyorum şuan konusu kapanır diye bir akıl verin kk hanımları ne yapalım
çok sağol...bu süreçte eminim ki çirkinliklerle de karşılaşacam ama güzellikler de olacak işte o güzellikleri sizinle paylaşmayı çok istiyorum, çirkinlikler onu yapanlara kalsınHoşgeldinnnn.
Hayırlı olsun inşallah yeni adım.
Bundan sonrası da senin için güzel olsun.
İyi haberlerini hep beklicem
bu çabanız için çok sağolun hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorumAslında ben de gönüllerin sultanı Mune'ye yazmak istedim ama ya pat diye kapanırsa konu diye de adım atamadımDenesek mi? Konu kapansa da K kutsalsavas bir şekilde bize yine ulaşır ama bu konunun da pat diye kapanma durumu olur muki? K kutsalsavas bir sonraki parola kutsalkahraman olsun anlarız o zaman hemen
Evet bende yazıp yazıp sildim,konu kapanır diye mune ablaya yazamadım.Aslında ben de gönüllerin sultanı Mune'ye yazmak istedim ama ya pat diye kapanırsa konu diye de adım atamadımDenesek mi? Konu kapansa da K kutsalsavas bir şekilde bize yine ulaşır ama bu konunun da pat diye kapanma durumu olur muki? K kutsalsavas bir sonraki parola kutsalkahraman olsun anlarız o zaman hemen
Bence de K kutsalsavas karar versin biz ona göre hareket edelim. Biz en fazla yardım ve yataklıktan gideriz o da sorun değil :)) Konu aniden kapanır o işte sorun olur :))Evet bende yazıp yazıp sildim,konu kapanır diye mune ablaya yazamadım.K kutsalsavas sen ne diyorsun ne yapalım,yazalım mı mune ablaya? Aniden konun kapanabilir ama o yüzden sen söyle ne diyorsun?
Yok kız bir şey olmaz korkma.Altın kalpli mune ablamız bize kıyar mı hiç :)) Hem ne yaptık sanki kalsın diye rica ettik sadeceBence de K kutsalsavas karar versin biz ona göre hareket edelim. Biz en fazla yardım ve yataklıktan gideriz o da sorun değil :)) Konu aniden kapanır o işte sorun olur :))
sitenin işleyişini çok bilmiyorum, siz nasıl derseniz öyle yapın konu kapanırsa siz mutlaka yeniden ulaşırımBence de K kutsalsavas karar versin biz ona göre hareket edelim. Biz en fazla yardım ve yataklıktan gideriz o da sorun değil :)) Konu aniden kapanır o işte sorun olur :))
Tamam o zaman hadi sonumuz hayır olsun kızlarsitenin işleyişini çok bilmiyorum, siz nasıl derseniz öyle yapın konu kapanırsa siz mutlaka yeniden ulaşırım
çok sağol benim de en büyük arzum aranızda olmakBen hatırlıyorum geçen geceyi .
Canım seni tebrik ederim çok cesursun , hep böyle ol :)
Ayrıca kendi üyeliğinin açılmasına ve bu portalda hemcinslerinle olduğunu gördüğüme de sevindim.
Ya kız ne alemsin,gül gül öldüm gece geceGönüllerin SultanıMune , yufka yürekli Mune , canımızın canı Mune Bizler K kutsalsavas adlı üyenin bizimle kalmasını istiyoruz. Kendisinin bizden bir farkı yok Kendisi ile ilgili gelişmeleri merakla bekliyoruz ve kendisine bu zorlu, cesur mücadelesinde destek olmak istiyoruz. Bu cesur yürek bizlere içini tüm samimiyetiyle döktü bizlere de destek olmak düşer... Acaba bu konuda bize yardımcı olur musun (Tüm KK adına öptüm neredeyse )
Bence mune şu anda burada değil yoksa anında ışınlanırdıYa kız ne alemsin,gül gül öldüm gece gece
Daha ses çıkmadıMune abladan.Fırtına öncesi sessizlik mi yoksa? Kalbim pır pır şuan
İnşallah aramızda kalırsın canım. Bunu çok isterim, seninle konuşmak dertleşmek, yaşadığın her zorlukta bizlere koşmanın beklerim ki inşallah hiç zorluk bulmaz seni.çok sağol...bu süreçte eminim ki çirkinliklerle de karşılaşacam ama güzellikler de olacak işte o güzellikleri sizinle paylaşmayı çok istiyorum, çirkinlikler onu yapanlara kalsın
Demek ki önceki konularını okumuşuz ve topa tutulacak bir durum yokmuş... Bir de bu açıdan bakın...Burdakiler de her zaman bazılarını topa tutarlar buna nedense ses çıkmamış.Valla anlamak zor sizi....
Seni anlamak çok daha zor ama şaşırmıyorum malesef,üzülüyorum sadece.Ay çoğu kişi sormuş konu nedir biz okumadik neden üyeliğiniz siliniyor diye. Ne konu sahibi ne başka biri tenezzül edip de cvp bile vermemiş. Git kardeşim nereye gidiyosan madem yazilanlara cvp vermiyceksin açma konu falan. Ayrıca sakıncalı biri ki üyeliği silinip duruyormus. Yoksa neden silinsin. Burdakiler de her zaman bazılarını topa tutarlar buna nedense ses çıkmamış.Valla anlamak zor sizi....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?