bu gün ilk adımı attım

Siteyle ilgili öneriler sorunlar bölümüne konu mu açsak kazen ve muneye hitaben. Destekleyenler de gelip yazarsa belki bir şansımız olur. Ayrı ayrı mesaj atmak sinir bozucu olabilir :)
Evet mantıklı,tek tek mesaj yazmak benim de pek içime sinmedi açıkcası çünkü bir sürü bildirim alıyor onlarda sonuçta rahatsızlık vermeyelim.Tek bir başlık altında toplayalım.

Kazen beyden şuan cevap gelmedi bir de mune ablaya mı sorsak? Yazmayada korkuyorum şuan konusu kapanır diye bir akıl verin kk hanımları ne yapalım
Aslında ben de gönüllerin sultanı Mune'ye yazmak istedim ama ya pat diye kapanırsa konu diye de adım atamadım Denesek mi? Konu kapansa da K kutsalsavas bir şekilde bize yine ulaşır ama bu konunun da pat diye kapanma durumu olur muki? K kutsalsavas bir sonraki parola kutsalkahraman olsun anlarız o zaman hemen

Hoşgeldinnnn.
Hayırlı olsun inşallah yeni adım.
Bundan sonrası da senin için güzel olsun.
İyi haberlerini hep beklicem
çok sağol...bu süreçte eminim ki çirkinliklerle de karşılaşacam ama güzellikler de olacak işte o güzellikleri sizinle paylaşmayı çok istiyorum, çirkinlikler onu yapanlara kalsın

bu çabanız için çok sağolun hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum

Evet bende yazıp yazıp sildim,konu kapanır diye mune ablaya yazamadım. K kutsalsavas sen ne diyorsun ne yapalım,yazalım mı mune ablaya? Aniden konun kapanabilir ama o yüzden sen söyle ne diyorsun?

Evet bende yazıp yazıp sildim,konu kapanır diye mune ablaya yazamadım. K kutsalsavas sen ne diyorsun ne yapalım,yazalım mı mune ablaya? Aniden konun kapanabilir ama o yüzden sen söyle ne diyorsun?
Bence de K kutsalsavas karar versin biz ona göre hareket edelim. Biz en fazla yardım ve yataklıktan gideriz o da sorun değil :)) Konu aniden kapanır o işte sorun olur :))

Bence de K kutsalsavas karar versin biz ona göre hareket edelim. Biz en fazla yardım ve yataklıktan gideriz o da sorun değil :)) Konu aniden kapanır o işte sorun olur :))
Yok kız bir şey olmaz korkma.Altın kalpli mune ablamız bize kıyar mı hiç :)) Hem ne yaptık sanki kalsın diye rica ettik sadece

sitenin işleyişini çok bilmiyorum, siz nasıl derseniz öyle yapın konu kapanırsa siz mutlaka yeniden ulaşırım

Ben hatırlıyorum geçen geceyi .
Canım seni tebrik ederim çok cesursun , hep böyle ol :)
Ayrıca kendi üyeliğinin açılmasına ve bu portalda hemcinslerinle olduğunu gördüğüme de sevindim.

Ben hatırlıyorum geçen geceyi .
Canım seni tebrik ederim çok cesursun , hep böyle ol :)
Ayrıca kendi üyeliğinin açılmasına ve bu portalda hemcinslerinle olduğunu gördüğüme de sevindim.
çok sağol benim de en büyük arzum aranızda olmak

Gönüllerin Sultanı Mune , yufka yürekli Mune , canımızın canı Mune Bizler K kutsalsavas adlı üyenin bizimle kalmasını istiyoruz. Kendisinin bizden bir farkı yok Kendisi ile ilgili gelişmeleri merakla bekliyoruz ve kendisine bu zorlu, cesur mücadelesinde destek olmak istiyoruz. Bu cesur yürek bizlere içini tüm samimiyetiyle döktü bizlere de destek olmak düşer... Acaba bu konuda bize yardımcı olur musun (Tüm KK adına öptüm neredeyse )

Ya kız ne alemsin,gül gül öldüm gece gece

Daha ses çıkmadı Mune abladan.Fırtına öncesi sessizlik mi yoksa? Kalbim pır pır şuan

Katılıyorum. Bizler kendisinin samimiyetine inanıyoruz ve aramızda olması gerektiğini düşünüyoruz. Kişisel görüşüm bu kişinin siteden uzaklaştırılmasının ayrımcılık olduğu yönünde. Kendini kadın gibi hisseden ve günlük hayatında zaten binbir zorlukla boğuşan birini dışlamanın toplum baskısına yağ sürmek olduğunu düşünüyorum. Benim burada olmaya ne kadar hakkım varsa onun da var. Hadi bize güzel haberler verin :))

Ay çoğu kişi sormuş konu nedir biz okumadik neden üyeliğiniz siliniyor diye. Ne konu sahibi ne başka biri tenezzül edip de cvp bile vermemiş. Git kardeşim nereye gidiyosan madem yazilanlara cvp vermiyceksin açma konu falan. Ayrıca sakıncalı biri ki üyeliği silinip duruyormus. Yoksa neden silinsin. Burdakiler de her zaman bazılarını topa tutarlar buna nedense ses çıkmamış.Valla anlamak zor sizi....

çok sağol...bu süreçte eminim ki çirkinliklerle de karşılaşacam ama güzellikler de olacak işte o güzellikleri sizinle paylaşmayı çok istiyorum, çirkinlikler onu yapanlara kalsın
İnşallah aramızda kalırsın canım. Bunu çok isterim, seninle konuşmak dertleşmek, yaşadığın her zorlukta bizlere koşmanın beklerim ki inşallah hiç zorluk bulmaz seni.

Seni anlamak çok daha zor ama şaşırmıyorum malesef,üzülüyorum sadece.
Cevap vermemesinin sebebi konu kapanmasın diye.Çatladınız ayol meraktan.İstemiyorsanız okumayın,yorum yapmayın o zaman.Hayret bir şey ya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…