Klasik erkek kafası işte. Düşünce silsilesi şöyle gelişmekte;
-Kıskandım, kıskandığım için öfkelendim.
-Öfkemi çıkarmam gerek lakin eşimin bir suçu yok.
-Ne yapsam da dolaylı da olsa eşimle alakalı olan bu konunun hıncını ondan çıkarsam.
-Bir kabahati de olmadı ki onu yüzüne vurayım.
-heh buldum şunu diyordu ara sıra.
Aha dananın kuyruğu da burada kopuyor. Merak etmeyin birkaç güne yaptığı saçmalığı anlayıp özrünü dileyecektir. Kıskanan erkeğin kafasının normal çalışmasını beklemeyin. Ağlamayın da.
Mrb arkadaşlar. Cok uzgun hissediyorum., o nedenle hemen konuya gircem.
Ben 5 yillik evliyim.daha once doguda gorev yapiyodum.esimle orada görev yaparken tanisip evlendik.doguya atanmadan once 2.5 yil kadar kendi memleketimde ozel bir merkezde calisiyodum.calistigim yerde kendime yakin hissedip güvendiğm birksc kisi vardi.bunlardan birisi bana asik olmus.ben ona seni kardesim gibi görüyorum desemde ikna olmadı. Tam 3 yil boyunca pesimi birakmadi.atanip doguya gittigimde bile pesimdeydi.artik okadar biktirdi ki hakaretler ederek pesimi bıraktirdim.
Gel gelelim asil konuya. Bu adam 5 yil sonra ortaya cikti.tlf numarama bir takim düzenbazliklarla ulasmis.bana beni merak ettigini nasil oldugumu ogrenmek istediğin i falan soyledi.bende ona ben kocamla cok mutluyum ve kocami cok seviyorum birde cocugum var.artik biraz haysiyet sahibiysen beni rahatsiz etme dedim.sende karinla va cocugunla bizim mutlu oldugumuz ksdar mutlu olursun insaallah.dedim.benim yuzumden mutlu degilmis.insaallah sende o adamla mutsuz ol diye beddua edicem dedi aptal......aksam esim elinde ciceklerle eve geldi.birlikte mac izliyoduk.olanlari bir bir anlattim.dondu kaldi, bir sure hic konusmadi.ne oldu dedim.ona seni ne kadarsevdigimi ve cok mutlu oldugumu ssoyledim.artik bir daha arayamax dedim.
Esim"5 yil sonra bir anda ortaya cikmasi garip deilmi "dedi.bende evet, aman bos ver tlf numarami degisiriz olur biter dedim.esim bir muddet daha tatsiz tuzsuz oturdu.egildim yuxune baktim ve bana ne dedi biliyomusunuz " bazen tartışırken benim kaybedecek bir seyim yok diyosun ya o aklima takildi "demez mi basimdan asagi kaynar sular dokuldu sanki....
Aglamaktan gozlerim sisti cok kotuyum....
Benim hatam durust davranmak mi oldu simdi...
Okurken o kadar korktum ki esime anlatamadim o da yanlis anladi diceksiniz diye... Cok sinirli bi esi varsa bile en azindan kayniyla kayinpederiyle falan paylasmali insan boyle hassas seyleri. Siz sukur ki esinize soylemissiniz. O da sizi kiskanmis, korkmus sacmalamis:) sizi cok seviyor demekki:) kalbinizin kirilmasi, uzulmeniz cok normal tabi ama disaridan bakilinca mutlu bi ciftten baska bisey gorunmuyo. Allah daim etsin, kotulere firsar vermesin <3
Eşiniz ne malmış ya kusura bakmayın ama öyle.siz de kusur aramakla kafasını meşgul edeceğine o adamı arayıp bir güzel küfür etseymiş.bence hattınızı değiştirseydiniz eşinize anlatmak yerine.erkeklerin aklı tuhaf çalışır,görüldüğü üzere...
Siz doğru olanı yapmışsınız, eşiniz belki sizde kusur bulamayıp kıskançlığı ile boğuşuyor şu an
Ağlamayın, sakin olun, eşinizle konuşmayı denediniz mi ki bu olaydan sonra
Eşiniz ne malmış ya kusura bakmayın ama öyle.siz de kusur aramakla kafasını meşgul edeceğine o adamı arayıp bir güzel küfür etseymiş.bence hattınızı değiştirseydiniz eşinize anlatmak yerine.erkeklerin aklı tuhaf çalışır,görüldüğü üzere...
iyikide söylemişsiniz olanları.sonra öğrense işte o zaman ağlamanıza gerek olurdu bence.
takılacak bişey yok,eşiniz olayın şaşkınlığıylada söylemiş olabilir.kimbilir neler geçti kafasından o anda.
hem söylediği cümle sizi kaybetmekten korktuğununda belirtisi.hiç uzatmayın,bozmayın moralinizi...
niye o kadar agladin ki
e$in sana kizmami$ ,kirilmami$ da
kaybedecek bi$eyinin olmamasi iyi bi$ey , ayakalrinin ustunde durmakda iyi bi$ey ..
erkeklere guvenirsekk evin yolu bulamayiz
ke$ke her kadin senin gibi du$unse , yada du$undugunu hayata geçirse ..
Siz doğru olanı yapmışsınız, eşiniz belki sizde kusur bulamayıp kıskançlığı ile boğuşuyor şu an
Ağlamayın, sakin olun, eşinizle konuşmayı denediniz mi ki bu olaydan sonra
Klasik erkek kafası işte. Düşünce silsilesi şöyle gelişmekte;
-Kıskandım, kıskandığım için öfkelendim.
-Öfkemi çıkarmam gerek lakin eşimin bir suçu yok.
-Ne yapsam da dolaylı da olsa eşimle alakalı olan bu konunun hıncını ondan çıkarsam.
-Bir kabahati de olmadı ki onu yüzüne vurayım.
-heh buldum şunu diyordu ara sıra.
Aha dananın kuyruğu da burada kopuyor. Merak etmeyin birkaç güne yaptığı saçmalığı anlayıp özrünü dileyecektir. Kıskanan erkeğin kafasının normal çalışmasını beklemeyin. Ağlamayın da.
neden ağlıyorsunuz?
ima ettiği şeye ağlıyorsanız neden konusup gercekten ne dusundugunu sormuyorsunuz? açıklamanızı yapmıyorsunuz?
ıcınız rahat hatanız yok gözyası dökmenıze de gerek yok...
eğer eşinizın sıze karsı guvensızlıgı varsa her işte vardır hayır derler belkıde bu duurm sayesınde eşinizin güven sorununu da öğrenıp çözeceksınız
Mrb arkadaşlar. Cok uzgun hissediyorum., o nedenle hemen konuya gircem.
Ben 5 yillik evliyim.daha once doguda gorev yapiyodum.esimle orada görev yaparken tanisip evlendik.doguya atanmadan once 2.5 yil kadar kendi memleketimde ozel bir merkezde calisiyodum.calistigim yerde kendime yakin hissedip güvendiğm birksc kisi vardi.bunlardan birisi bana asik olmus.ben ona seni kardesim gibi görüyorum desemde ikna olmadı. Tam 3 yil boyunca pesimi birakmadi.atanip doguya gittigimde bile pesimdeydi.artik okadar biktirdi ki hakaretler ederek pesimi bıraktirdim.
Gel gelelim asil konuya. Bu adam 5 yil sonra ortaya cikti.tlf numarama bir takim düzenbazliklarla ulasmis.bana beni merak ettigini nasil oldugumu ogrenmek istediğin i falan soyledi.bende ona ben kocamla cok mutluyum ve kocami cok seviyorum birde cocugum var.artik biraz haysiyet sahibiysen beni rahatsiz etme dedim.sende karinla va cocugunla bizim mutlu oldugumuz ksdar mutlu olursun insaallah.dedim.benim yuzumden mutlu degilmis.insaallah sende o adamla mutsuz ol diye beddua edicem dedi aptal......aksam esim elinde ciceklerle eve geldi.birlikte mac izliyoduk.olanlari bir bir anlattim.dondu kaldi, bir sure hic konusmadi.ne oldu dedim.ona seni ne kadarsevdigimi ve cok mutlu oldugumu ssoyledim.artik bir daha arayamax dedim.
Esim"5 yil sonra bir anda ortaya cikmasi garip deilmi "dedi.bende evet, aman bos ver tlf numarami degisiriz olur biter dedim.esim bir muddet daha tatsiz tuzsuz oturdu.egildim yuxune baktim ve bana ne dedi biliyomusunuz " bazen tartışırken benim kaybedecek bir seyim yok diyosun ya o aklima takildi "demez mi basimdan asagi kaynar sular dokuldu sanki....
Aglamaktan gozlerim sisti cok kotuyum....
Benim hatam durust davranmak mi oldu simdi...
Canim bence bu gece esinin uzerine hic gitme
Anlasilan o ki beklemedigi bu durum karsisinda ne tepki verecegini bilememis.
Ofkesini yoneltecegi adam da ortada olmadigi icin acisini senden cikarmis.soylediginde samimi olmadigina eminim.tamamen kizginlikla soylememesi gereken bir cumle sarf etmis.
Kendini de uzme.biraz tatsizlik olmus ama yakin zamanda duzelir.napsin adamcagiz siradan bi konu gibi gune devam edemez,biraz surat yapacak.sen de anlayis gostermeye calis.
Aglamaniza gerek yok ama o kisiyle esiniz anlayacagi dilden konussa ii olur... bi de düşündüğü seye bak.. allah im ya...
eger 5 yıllık evlıysen erkeklere herseyı anlatmaman gerektıgını bılmen lazım cnm evlılıkte cogu zaman uc maymunları oynayacaksın evlılıgın altın kuralı budur sana bı tavsıye her zaman bu kadar durust olma yoksa hep kaybeden taraf olursun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?