bu gun sabah olur mu...?

Evet
Bu ima ettiği şey terbiyesizlik
Ağlama, surat as
Sorarsa da dersin sen beni ne ile itham ettiğinin farkında mısın diye

Milletin delisi yüzünden seni suçlaması anlamsız
Var böyle saplantılı tipler maalesef

Ben her zaman derim,dürüstlük farklı birşey,her doğruyu heryerde söylemek farklı birşey.Rahmetli annem bana birşey öğretti hiç kulak arkası etmerm "herşey erkeğe söylenmez"
Dürüst oldun da noldu,huzurun kaçtı.Manyağın biri arayıp yoklama çekmiş.5 yıllık evlisin.Artık evlilik konusunda belirgin bir olgunluğa gelmiş olan gerek.Erkeklerin beyinleri farklı çalışır.Kadını aşırı şekilde sahiplenme,ona gelecek en ufak bir hareketin bir başka bir erkeğin göz ucuyla bakmasının bile namusunun tehdit altında olduğunu düşünürler.Ve tepkileri farklı olur.Senin eşin en sakin tepkiyi vermiş.Benim eşim aklıselim sahibi,sakin mantıklı bir insansdır.Ama böyle birşey söylesem,Bütün İstanbul u ayağa kaldırır.O adamı ne yapar eder bulur.Sana öylesine gelen bir konu eşine pek öylesine gelmez.Birkere kendi karısını elin adamının arayıpta bu şekilde konuşma cesaretini göstermiş olmasını hazmedemez.Sana ne kadar güvenirse güvensin.Bu konunun güvenmekle alakası yok.Hazmetmekle alakası var.
sende karinla va cocugunla bizim mutlu oldugumuz ksdar mutlu olursun insaallah.dedim.Böyle bir cümle kullanmana bile gerek yok.Senin numaranı senin rızan dışında bulmuş ve abuk subuk konuşan bir adama.Adam seni arayıp konuştuğu zaman,bana bak beni bidaha sakın arama hem savcılığa giderim hem kocama babama durumu anlatırım olacaklarla sen uğraşırsın der kapatırsın.Olur da bir daha ararsa telefonunu değiştirirsin.

canım arkadasım benım bu manyakla dıalogum aynen su sekılde gelıştı;
efendım dedım once ses yok.tekrar alo dedım,
-alo mrb dedı
kımsınız?
-mrb boem dedı
kımsınız dedım
-ınsan once selamı alır dedı
bende kımsın kardesım sen? dedım
-benım x dedı
ne hakla benı ararsın .bır daha sakın benı arama.gerız...lı
-sen benı yanlış anladın herhalde ben evlı bır cocuk babasıyım.tamamen ınsanca bır nıyetle aradım.nasıl oldugunu merek ettım.calıştıgın yerı falanda ogrendım,evlendıgını bır cocugun oldugunu ogrendım.dedı
bende evet evlıyım ve kocamı cok sevıyorum cok mutluyum.hatta sen de dahıl herkes benım kadar mutlu olur dedım. bır daha da sakın benı rahatsız etme,cunku bır dahakı muhatabın esım dedım.ve daha burada sayamadıgım bır suru hakaret...
-ben mutlu degılım senınde mutlu olmaman ıcın olene kadar beddua edıcem
canın cehenneme dedımve kapadım.
esıme soyleme bahsıne gelın cede;5 yıllık sonra aramayacak kadar sapıklasan bır pislikten hersey beklenebılır dıye korktum.daha onceden neden soylemedın gıbı bır soruyla karsılasmamak ıçın soyledım...

ıcımı sadece buraya rahatlıkla dökebılıyorum.
kendınce sıkıntı yok dıyo ama hala cok gerekmedıkce konusmuyoruz.ben zaten yuzunu bıle gormek ıstemıyorum.yuzyıl dusunsem bır gun esımle bu noktaya gelecegımız aklıma gelmezdı.hala ayrı odalarda yatıyoruz.ben o yatak da yatmıyorum,oda gelipde senı cok ıncıttım benı affet hadı gel ayrı yatmayalım dıyemıyo...ne yapmaya calıstıgını anlayamıyorum.eve gıtmek ıcımden gelmıyo...

bence eşiniz o adamla konuştuğunuzdan çok, kaybedecek bir şeyim yok demenize takılmış. yıllardır her kavgada bunu tekrarlamışsınız ve eşinizin ne kadar kırıldığını farketmemişsiniz. ve anlamadığım, eşini seven biri nasıl o cümleyi kurar.. benim eşim hem kocam hem en iyi arkadaşım. ve kaybedecek çok şeyim var. siz sevginizi tekrar gözden geçirin ve o telefon görüşmesini yaptığınız için değil ama eşinizi bunu söyleyerek kırdığınız için ondan özür dileyin.

bunun dışında ben de muhtemelen bu telefon görüşmesini önce eşime söylerdim, sonucu ne olursa olsun başkasından duymasından iyidir. burada eşe her şey söylenmez diyen arkadaşlara söylüyorum, boem e ulaştığı gibi bir şekilde eşinin numarasına da ulaşıp, 2 gün önce de boemle konuştuk dese acaba daha mı iyi olurdu?

Tamam eşinizin tepkisi hoş olmamış, ama insan nasıl bir konuşmanın, ne tarz bir tehdidin üzerine "benim kaybedecek birşeyim yok" şeklinde bir çıkış yapabilir ki? Bu gerçekten sık tekrarladığınız bir söz mü?

hayır kesınlıkle.sadece bır gun ailesı yuzunden sıkı bır tartısma yasamıstık o nedenle bır anlık öfkeyle agzımdan cıkıvermıstı ıste.o zamanda boyle cok yankı uyandırdı ama ben esıme bır anlık öfkeyle agzımdan cıktıgını acıkladım.unutuldu gıttı dıye dusunmustum.
boyle bır mevzuda ılk aklına gelen seyın bu soz olması benım ıcın cok yaralayıcı...onun dısında o kadar ıyı bır ıletısımımız vardırkı...bunları yasayan bızmıyız gercekten...sankı bambaska bırı var karsımda...

ben de esımı cok sevıyorum.o soz sadece bır kere agzımdan cıktmıstı ve uzerınden cok uzun zaman gectı.
su an kı stresımde sırf bu yuzden.ben mutlulumuzun bozulmasını ıstemedıgım ve olabılecek olumsuz durumları tahmın ettığım ıçın bu durumu esıme actım.ona karsı olan sevgımden ve durustlugumden zerre suphe etmemesı gerekırken benı nelerle ıtham edıyo.bır anlık ofkeyle agzımdan cıktı dıyo ama ben bunu kalbıme zıhnıme anlatamam.
ve gercektende benden suphe edıyosa benı bosanmamız en dogrusudur kı,hıc sucum yokken bana boyle bır seyı kondurabılecek bır ınsanın hayatımda yerı olamaz.
6 yıldır hayatımda olan bır evlat verdıgım adama kendımı aklamak ıcın cabalayamam.
bu arada dedıgın gıbı o manyak adam kocama ulasıp daha kotu sylerı bıle soylebılecek potansıyele sahıp...
bır sure evımden ve esımden uzaklasmak ve bıryerlere gıtmek ıstıyorum.acaba hata edermıyım...?

Anladım canım. O zaman benim nacizane tavsiyem ağır bir duruşun olsun bu hususta. Bir kez aç konuyu ve sakince anlat onu ne kadar sevdiğini, bu yaptığının seni ne kadar derinden incittiğini. Az ve öz olsun ama, sürekli başa kakar şekilde değil. Sonra sen kendini çek bir kaç gün, o ise evin sessizliğinde düşünsün ne yaptığını. Hatasını anlayacaktır.

Rabbim yuvanıza huzur versin.

oncelıkle ıyı dıleklerın ıcın saol canım...
o gergınlıkten sonra yanı dun sabah gelıp guya kendını bana acıklamaya calıstı.ama oyle bır uslubu varkı sankı ben cok buyuk bır hata ıslemısım.gozlerını dıkmıs gozume hala dıyokı 4 dk neler konustun o adamla.
bulundugum yer kalabalıkdı o an ınsanların ıçınde nasıl benı rahatsız etme dıye kızabılırdım.dınlenme odasında kımseler yoktu oraya gecmem zaten 2 dk rahat aldı dedım.yanı hıc bır kusurum yok ona ragmen sankı bır gunah ıslemısımde o benı affetmeye cabalarmıs gıbı dılının ucuyla sorular sorup terslemeler falan.dıyorum kı senı sevdıgım ıçın senınle cok mutlu oldugum ıcın bılgı verıyorum belkı bır halt yemez ama ya bır huzursuzluk daha yaratırsa ozaman demıyecekmısın neden basta soylemedın dıye.durust davranarak benmı hatalı oldum...
ama yok canımın ne kadar yandıgını bıle bıle gururundan daha cok sevgısını de kendısını de kucultuyo..

erkekler sadece takılmak istedikleri şeylere takılır yani işine geldiklerine. sevgi konusuna gelince hepimiz insanız,insan tartışma sırasında tabi tartışmanın şiddetine bağlı olarak böle cümleler çıkıyor bazen o psikolojik bir savunmadır. sevgiyle alakalı olmadığını düşünüyorum. herkes farklı cümleler kurar. boemin kullandığıda bunlardan biri. kii boem zaten ağzından kaçtığını söylemiş açıklamasnı yapmış eşine. bende erkeklere herşeyi söylememekten yanayım ama tabiki rahatsızlık boyutu önemli...
sulekc arkadaşım peki adam bu olaydan sonra boemin eşinin telini bulup boemin hiç kurmadığı cümleleri kurmuş gibi eşine anlatsaydı o zman eşi ne yapacaktı? bu konuyu herkes kendi açısından bakarak anlatır çünkü eşini ve rahatsız eden adamın potansiyelini bilir. burda önemli olan bence boemin bu olayı eşine nasıl anlattığı... vücut dili mimikler ses tonu çok önemli. sonuç olarak kocasını tanıyan o.
senin başına gelseydi sen eşine anlatğında eşin bu tepkileri verseydi ne yapardın?

esım hafta sonu ben uyurken bır hedıye ve cıcek getırıp bas ucuma bırakmıs.ben uyandıgımda bas ucumda otururken uyuyakalmıstı...çıçeklerın uzerınde harıka bır not vardı.benı ve kızımızı cok sevdıgını bızı kaybetmekten delıce korktugunu falan yazmıs....
bende uyanınca karsıma alıp konustum.numaramı degıstırmeyecegımızı bır sorun olursa benım halledecegımı soyledı...verdıgı ılk tepkılerının kıskaclık sebebıyle oldunu ızah ettı....
anlıycanız konu tatlıya bağlandı.çok mutluyum.
yasadıgım bu sıkıntılı sürecte bana destek veren tum arkadaslarıma tesekkurler....
ıyı kı varsınız...

kendini bilmez densiz bir adam arayan kişi. hayatı arabesk yaşayan insanları sevmiyorum. 5 yıl geçmiş.. koca 5 yıl.. olacak şey değil. hadi bir şey yaşasanız uzun yıllar unutamadı diyelim. ama yaşanan bir şey yok, anı yok, paylaşım yok, ortak hayaller yok..
araması da en az kendi kadar gereksizmiş.
bu durumda eşine anlatman iyi olmuş.. eşin de boş yere trip atmış aslında. ya da erkekler gibi düşünemiyoruz ama sanırım her erkek eşinin başka biri tarafından rahatsız edilmesini hoş karşılamaz.

Malesef hayatımızın her alanında böyle takıntılı tipler çıkabiliyor karşımıza. İnşallah yuvanızda evladınızla huzurlu bir ömür geçirirsiniz. Rabbim sizleri korusun...

şu yorumu tek geçerim..
benım kocamda bu tepkıyı verır..
o adamı bulur..ya onun hayatını mahveder,ya kendi..
olacakları dusununce böyle bıseyı asla kocama söylıyemezdım..
kendımce önlemlerımı alıp,bıraz beklemede kalırdım..
kımı erkek ıcın bu cınayet sebebıdır..allah korusun..

dedıgım gıbı karsıda kı many..ın neler yapabılecegını tahmın ettıgım ıçın tek secenegım buydu.dusun adam 2 yıl once calıstıgım yerdekı ınsanlara ulasarak benı bulmus.pis..k herıf.dusun bıde evlı bır cocugu var.nıyetı tamamen mıde bulandırmak....

Malesef hayatımızın her alanında böyle takıntılı tipler çıkabiliyor karşımıza. İnşallah yuvanızda evladınızla huzurlu bir ömür geçirirsiniz. Rabbim sizleri korusun...

sagol arkadasım,rabbım hepımızı korusun ınsaallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…