millan la havle vela isla bonita Kayıtlı Üye 23 Kasım 2011 12.313 15.357 498 26 Kasım 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi boem #61 boem .!.: dedıgım gıbı karsıda kı many..ın neler yapabılecegını tahmın ettıgım ıçın tek secenegım buydu.dusun adam 2 yıl once calıstıgım yerdekı ınsanlara ulasarak benı bulmus.pis..k herıf.dusun bıde evlı bır cocugu var.nıyetı tamamen mıde bulandırmak.... Genişletmek için tıkla... sende haklısın.. ıkı tarafı b*klu değnek..
boem .!.: dedıgım gıbı karsıda kı many..ın neler yapabılecegını tahmın ettıgım ıçın tek secenegım buydu.dusun adam 2 yıl once calıstıgım yerdekı ınsanlara ulasarak benı bulmus.pis..k herıf.dusun bıde evlı bır cocugu var.nıyetı tamamen mıde bulandırmak.... Genişletmek için tıkla... sende haklısın.. ıkı tarafı b*klu değnek..
B boem Aktif Üye Kayıtlı Üye 26 Ağustos 2013 1.365 36 38 Adana 26 Kasım 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi boem #62 millan .!.: sende haklısın.. ıkı tarafı b*klu değnek.. Genişletmek için tıkla... rezıl herıf.(ozur dılıyorum cok ofkelıyım) kendı pisliğinde debelensın ınsaalllah.. ben sadece o kızcagızla bebegıne acırım. banada bundan fazla zarar veremez zaten.
millan .!.: sende haklısın.. ıkı tarafı b*klu değnek.. Genişletmek için tıkla... rezıl herıf.(ozur dılıyorum cok ofkelıyım) kendı pisliğinde debelensın ınsaalllah.. ben sadece o kızcagızla bebegıne acırım. banada bundan fazla zarar veremez zaten.