güvensizlikle alakalı değl bence, kendimden biliyorum sadece eline koz vermiş oldun üzülerek söylüyorum ki bundan sonraki her tartışmalarınızda bu senin önüne sunulacak,konu alakasız bile olsa bu noktada buluşacak çünkü erkekler böledir. o an seni kıskanmış sonrada nasıl davranması gerektiğini bilememiş. eşinizin karakterini bilmiyorum ama böle şeyleri çoğu erkek kaldıramaz kafasını kurcalar.
o yüzden rahatsızlık boyutu yükseldiği zaman anlatsaydınız keşke.
ben sana benim yaptığım şeyi anlatayım. eski konuların açılmasını istemiyosan..... sevginin farkındadır zaten 5 yıl olmuş hala çiçekle geliyosa bi adam hala çok seviyo demekki. ben dedimki ben seni çok seviyorum o şahısla alakalı senden böle şeyler duymak beni çok üzdü ve kırdı ben sana açık ve nete konuşucam böle konuşmalar bi süre sonra evliliğime zarar verir. deymeyecek biri için bi geleceği olamayacak şahıslar için evliliğimin zedelenmesini istemem ama sen bana bu şekilde bi şeyi yakıştırıp beni önüme sunmaya devam edersen bu evlilik çıkmaza girer ve ben hiç yapmak istemediğim bişiyi yaparım ve koparım senden dedim. çünkü bu tip olaylarda yaa bi süre sonra vurdumduymaz olursun kalee almazsın duymazdan gelirsin yada artık bişiler tak eder imaları bakışları seni artık çileden çıkarır ve bitme noktasına getirir. eşim banada diyodu sen kaybedecek bişiyim yok diyosun kendine çok güveniyosun diye bende evet güveniyorum insan kendine güvenmezse hayatın ona verdiklerine mecbur kalır demiştim. bu konuşmamdan sonra o gün bu gündür o şahısla ilgili tek bir kelime bile çıkmadı ağzından. daha önceleride zaten sırf tartıştığımızda canımı acıtmak için savunacak bişiyi olmadığı için önüme sunuyodu bunu ee banada tak etti artık ve oda onladı evliliğime zarar vereceğini ve doğru yolu buldu.
umarım böle bi konnuşmaya ihitiyacın kalmaz ve herşey düzelir
Saol arkadasim, umarım dediğin gibi olur. Soyledigi sozlerden cok Suan beni yatak odamizin dışında bırakıp kapiyi kapasi agirima gidiyo.inanilir gibi deil.kendince zibninde ne kuruyoda bana boyle hirslandi bu adam.offfffff...
Iyi dileklerin icin saol arkadasim.o pislikde amacina ulasti.hakarete ugrsysn brnim ama o yatagini ayiriyo...
Bence kesinlikle konuşmaya çalışmayın. Siz daha çok tavır yapın, konuşmayın
Eşinize söylemeniz iyi olmuş ama verdiği tepkide normal tabii kim olsa düşünür bunca zaman sonra nereden çıktı diye.Hem o doğudaki arkadaşınızı da anlamadım nasıl veriyor numarayı ne alaka kaç sene geçmiş. Karısı için istese de nereden aklına gelecek bunca sene sonra senin numaranı istemek. Evli olup olmadığınıı bilmiyor mu adamın da veriyor numarayı bu kadar arayıp geldiğine göre işyerine bilmesi lazım yani. Ben olsam eşinizin numarasını verin ben veririm ona derdim arkadaşıma sorardım öyle şey olur mu o bu istiyor diyen herkese numara vermek. Engellemek gibi bir seçeneğiniz var engelliyorsunuz o numarayı arayamıyor. Ayrıca özel numaralara da kapatabilirsiniz. Daha olmadı eşiniz biliyor nasıl olsa artık arasın konuşsun şikayet etmekle tehdit etsin eşinizin haberi olduğunu anlayınca arayamaz.
geçmiş olsun yaşadığın olay nedeniyle üzgünsün... en doğrusunu yapmışsın. yarın başka bir olay çıksa daha kötü olurdu...
eşin de uyuyamamış işte... kötü şeyler getirmiş demekki aklına... senin kötü olmandan değildir tabi. çevrede ne şeyler duyuyoruz, şahit oluyoruz. en masum görünen insanalr neler çeviriyor. onun aklına saçma şeylerin gelmesinin sebebide odur...
bir süre sonra eski haline döner. sende akşam konuşmayı dene... neden kırıldığını net birşekilde ifade et.
k.k.da bir sürü konu okuyunca kocalarımıza yinede %100 güvenebiliyormuyuz? azıcık soru işaretleri olmuyor mu ?...
Tamamen okuyamadim canim ilk mesajindan sonra..anlayamadim esin neden tavir yapiyo sana?senin bilincli olarak onunla konustugunu falanmi saniyo?hayir hic bi anlam veremedim yatak odasina gidip kapiyi kapatacak kadar sana neden kirildi bu konuda?
En doğrusunu yapmışsınız, ben olsam bende böyle yapardım sanırım
Ama eşin saçmalamış
Sen niye ağlıyosun ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?