bu gun sabah olur mu...?

Bana boyle bir seyi nasıl yakistirirsin dedim. Ben onu demek istemedim falan ddedi.onume getirme hususunda da bence bunu kendine yediremez.ayrica boyle bir seyi bir kere telafuz etti ve ona oyle bir ders vermeliyimki bir daha asla boyle bir hataya dusmesin.

ben sana benim yaptığım şeyi anlatayım. eski konuların açılmasını istemiyosan..... sevginin farkındadır zaten 5 yıl olmuş hala çiçekle geliyosa bi adam hala çok seviyo demekki. ben dedimki ben seni çok seviyorum o şahısla alakalı senden böle şeyler duymak beni çok üzdü ve kırdı ben sana açık ve nete konuşucam böle konuşmalar bi süre sonra evliliğime zarar verir. deymeyecek biri için bi geleceği olamayacak şahıslar için evliliğimin zedelenmesini istemem ama sen bana bu şekilde bi şeyi yakıştırıp beni önüme sunmaya devam edersen bu evlilik çıkmaza girer ve ben hiç yapmak istemediğim bişiyi yaparım ve koparım senden dedim. çünkü bu tip olaylarda yaa bi süre sonra vurdumduymaz olursun kalee almazsın duymazdan gelirsin yada artık bişiler tak eder imaları bakışları seni artık çileden çıkarır ve bitme noktasına getirir. eşim banada diyodu sen kaybedecek bişiyim yok diyosun kendine çok güveniyosun diye bende evet güveniyorum insan kendine güvenmezse hayatın ona verdiklerine mecbur kalır demiştim. bu konuşmamdan sonra o gün bu gündür o şahısla ilgili tek bir kelime bile çıkmadı ağzından. daha önceleride zaten sırf tartıştığımızda canımı acıtmak için savunacak bişiyi olmadığı için önüme sunuyodu bunu ee banada tak etti artık ve oda onladı evliliğime zarar vereceğini ve doğru yolu buldu.
umarım böle bi konnuşmaya ihitiyacın kalmaz ve herşey düzelir

Saol arkadasim, umarım dediğin gibi olur. Soyledigi sozlerden cok Suan beni yatak odamizin dışında bırakıp kapiyi kapasi agirima gidiyo.inanilir gibi deil.kendince zibninde ne kuruyoda bana boyle hirslandi bu adam.offfffff...

Saol arkadasim, umarım dediğin gibi olur. Soyledigi sozlerden cok Suan beni yatak odamizin dışında bırakıp kapiyi kapasi agirima gidiyo.inanilir gibi deil.kendince zibninde ne kuruyoda bana boyle hirslandi bu adam.offfffff...

erkeklerin zihni bu konularda o kadar saçma çalışıyoki hayret edersin:) benim eşim düşündüğü saçmalıkları sonradan anlattığı zman kendi bile gülmekten alamıyo kendini ama napçan iştee erkek :) sen bence canını sıkma eşimde bi gün sinirlendi gitti yatak odasının kıpısına kapattı bende sinirlendim açtım kapıyı söyledim söyleyeceği kapattım kapıyı aldım yastığı 3 gün salonda yattım. sonra dedimki ona eğer senin gönlün benim burda yatmama el veriyosa sana diyecek kelimem yok değerimi gösterdin bana dedim ne dese beyenirsin sen beni gözden çıkardın demekki yatağını ayırıyosun sen bana değerimi gösterdin. bence yatağını ayırma git yat yanına o sana git dememiş sonuçta onun kafasında kurmasına izin verme yoksa arapsaçına döner dediğim gibi böle konularda saçmalama kabiliyetleri çok yüksek:)
şunu unutma sen bu olayda suçlu değilsin ona suçluymuşsun gibi hissettirme

çok iyi yapmışsın olanları eşine anlatarak...
eşinin tatsızlaşması normal bu durumda kıskanmış belliki...
ağlayacak bişey yok eşin kötü bişey söylememiş...

Eşinize söylemeniz iyi olmuş ama verdiği tepkide normal tabii kim olsa düşünür bunca zaman sonra nereden çıktı diye.Hem o doğudaki arkadaşınızı da anlamadım nasıl veriyor numarayı ne alaka kaç sene geçmiş. Karısı için istese de nereden aklına gelecek bunca sene sonra senin numaranı istemek. Evli olup olmadığınıı bilmiyor mu adamın da veriyor numarayı bu kadar arayıp geldiğine göre işyerine bilmesi lazım yani. Ben olsam eşinizin numarasını verin ben veririm ona derdim arkadaşıma sorardım öyle şey olur mu o bu istiyor diyen herkese numara vermek. Engellemek gibi bir seçeneğiniz var engelliyorsunuz o numarayı arayamıyor. Ayrıca özel numaralara da kapatabilirsiniz. Daha olmadı eşiniz biliyor nasıl olsa artık arasın konuşsun şikayet etmekle tehdit etsin eşinizin haberi olduğunu anlayınca arayamaz.

Iyi dileklerin icin saol arkadasim.o pislikde amacina ulasti.hakarete ugrsysn brnim ama o yatagini ayiriyo...

Bence kesinlikle konuşmaya çalışmayın. Siz daha çok tavır yapın, konuşmayın

Bence kesinlikle konuşmaya çalışmayın. Siz daha çok tavır yapın, konuşmayın

asla konusmuyorum zaten.kendısı de benımle konusmuyor.sabah suratı asıktı.bende sankı o yokmus gıbı kızım hersabah yaptıgım gıbı sarkılarla uyandırıp okula hazırladım.bulundugu odaya dahı gırmıyorum.o kıadar kızgın ve kırgınımkı...
Ve dusunsenıze bana kusmekten ve tavır almaktan baska hıc bır sey yapmıyo.en kotu ıhtımalle o pisliği arar dıye dusunuyodum.ve bu durumda yapılacak en hatalı davranıs bu olur gıbı gelıyodu.ama benı kucuk dusurmez,benım halledebılecegımı bılır ,bana guvenır ve olayı bana bırakır dıye dusunmustum.dusunsenıze ılk ıs olarak bu gun tlf numaramı degıstırır dedım o da yok.bende o pisliğin numarasını engelledım.baskada hıc bır sey yapmayacagım.
bız cok mutluyduk.aramızda boylesı bır guven sorunu olabılecegıne ıhtımal dahı vermezdım.

evet bende arkadasıma cok kızdım.ama cok saf ve ıyı nıyetlı bırıdır.bos bulundum dıyo.adam o kadar beyefendıdır kı yuz yıl dusunsem aklıma gelmezdı dıyo.bu gun gıdıp o eczacıya agzına gelenı saymıs.hatta dun aksam is yerınden baska arkadaslarını arayıp numarasına ulasmıs.numarayı bulması ıcın bu adama tlf acan adamın baldızıymıs.baldız numaramı alıp bu pisliğe verıyo.arkadasım dıyokı adam uzuntuve öfkeden sabaha kadar uyuyamamıs gozlerı balon gıbı sısmıstıdıyo.hatta adam gerekırse adanaya gıder esıyle bızzat ben konusurum demıs.ama yınade aklım almıyo koskoca hastanede benım en samımı arkadasımı bulup numaramı ıstemesı normal olabılırmı?
bu pislik o kadar yuzsuz kı ne seref...ği kaldı ne ad.liği hala aynı.ustelık evlenıp barklanmıs bır cocuguda varmıs utanmaz herıf...
huzurum kacmasından korktugum ıcın soylemıstım guya,olanlara bak.

5 yıllık evlılıgımızde ılk kez yatak ayırdı.
ustelık sadece bana tavır aldı.ne numaramı degıstırdı ne de baska bır sey yaptı.gıttı dırek odanın kapısını kapayıp yattı.gece cok saatte yatak odasına gıttım yastıgımı almak ıcın hala uyuyamamıstı.
hıc bır sey yapmıyo sankı benım ne yapacagımı ızlıyo gıbı.bense sadece numarayı engelledım.
onuruyla ısne gıden ,hem evıne hem ısıne hem cocuguna yetısmek ıcın kendını paralayan,fedakar bır kadın ıçın bundan daha kotusu varmı....?
bana bunu nasıl kondurabıldı...

açık konuşuyorum : öyle bi durum benim başıma gelse eşime hiç bir şey söylemezdim .mecazi tabirle ; eşeğin aklına karbuz kabuğu getirmek gibi .bazı şeyleri eşlerin bilmesi gerekmez .

geçmiş olsun yaşadığın olay nedeniyle üzgünsün... en doğrusunu yapmışsın. yarın başka bir olay çıksa daha kötü olurdu...

eşin de uyuyamamış işte... kötü şeyler getirmiş demekki aklına... senin kötü olmandan değildir tabi. çevrede ne şeyler duyuyoruz, şahit oluyoruz. en masum görünen insanalr neler çeviriyor. onun aklına saçma şeylerin gelmesinin sebebide odur...

bir süre sonra eski haline döner. sende akşam konuşmayı dene... neden kırıldığını net birşekilde ifade et.

k.k.da bir sürü konu okuyunca kocalarımıza yinede %100 güvenebiliyormuyuz? azıcık soru işaretleri olmuyor mu ?...

evet ama yınede nasıl bu kadar kolay kalbını kıretebıldı anlayamıyorum.
su saat oldu ve hala benı aramadı...

soyledıgım ıçın pışman deılım.ben dogru olanı yaptım.
tum bunların bır ımtıhan oldugunu dusunuyorum.
esım ıçınse sadece uzuluyorum.benı bırak kendı bu ezıyetı neden yapıyo...

Tamamen okuyamadim canim ilk mesajindan sonra..anlayamadim esin neden tavir yapiyo sana?senin bilincli olarak onunla konustugunu falanmi saniyo?hayir hic bi anlam veremedim yatak odasina gidip kapiyi kapatacak kadar sana neden kirildi bu konuda?

Tamamen okuyamadim canim ilk mesajindan sonra..anlayamadim esin neden tavir yapiyo sana?senin bilincli olarak onunla konustugunu falanmi saniyo?hayir hic bi anlam veremedim yatak odasina gidip kapiyi kapatacak kadar sana neden kirildi bu konuda?

bende anlamadım kı.sankı ofkesını benden cıkarıyo

En doğrusunu yapmışsınız, ben olsam bende böyle yapardım sanırım

Ama eşin saçmalamış
Sen niye ağlıyosun ki

En doğrusunu yapmışsınız, ben olsam bende böyle yapardım sanırım

Ama eşin saçmalamış
Sen niye ağlıyosun ki

gözümün içine baka baka;bır kac tartısmamızda benım kaybedecek bır seyım yok deyısın geldı aklıma dedı.nedemek bu demekkı aklında olan bır seyler var demek.oyle degılmı.ve odaya kapandı gonlumu alacak tek kelıme etmedı.sankı adamı ben arattım,ben pesıme taktım.
dogru soyleyen 10. koye gıtse ne fayda....

Her 'benim kaybedecek birşeyim yok' diyenin yedekte sevgili adayı mı oluyo sanki
Kendine güvenen insan bunu der, başka kişi ve maddeye değil sadece kendinden emindir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…