Bilmem çok kalmayı düşünmüyorum bizim başka akraba da var iş bulursam onlarda da kalabilirim ama sorun gitmek için yapılacak işlem vs vize almak ta zor biraz tek umudum bu açıkçasıe istemiyorsa sizi yanında nasıl gideceksiniz?
Is yeri senin icin islem baslatmasi gerekir, ki bunu neden yapsin adam? .. ayrica her ulkeye giren kafasina gore is bulup calisamaz..Bilmem çok kalmayı düşünmüyorum bizim başka akraba da var iş bulursam onlarda da kalabilirim ama sorun gitmek için yapılacak işlem vs vize almak ta zor biraz tek umudum bu açıkçası
Nasılsa biri sormuştur diyordum ki,e istemiyorsa sizi yanında nasıl gideceksiniz?
Evlilik izin vermediler bana başka yol bırakmadılar en kolayı bu düşününYurt disina gitme en saglam evlilik yoluyla olur. Orda kalmak istiyosan yani.. kariyerin olsa is basvurusu yap diycem ama yokmus...
Evet doğru oturum almak lazımIs yeri senin icin islem baslatmasi gerekir, ki bunu neden yapsin adam? .. ayrica her ulkeye giren kafasina gore is bulup calisamaz..
Oturum alabilnen icin iste yurt disinda kalan biriyle evlilik yapman lazim onu diyorum..Evlilik izin vermediler bana başka yol bırakmadılar en kolayı bu düşünün
İzin vermiyor çalışmama, biz zaten küçük yerde yaşıyoruz25 yaşındasın,
Ülkeyi terk etmeyi dusunene kadar neden kendine bir iş bulmuyorsun...
Hayır!!!
Daha kolay mesleğin yoksa bile ne bileyim,
Konfeksiyon atölyesi falan...
İstedikten sonra yaparsın...
Açık öğretimde eğitimine de devam edersin...
Ne diye onun bunun, yanında sığıntı kalasinki...
Taş yerinde ağırdır, yerini bil
Sınırını çiz ve koru...
Kolay olmaz ama en azından denedim dersin...
Ben sana izin al demedim,İzin vermiyor çalışmama, biz zaten küçük yerde yaşıyoruz
+1Nerede ve nasıl mutlu olacaksanız oraya gidin, kendi hayatınızı yaşayın . Ailenize karşı içinizde bir öfke var zaten, hayatı biraz daha ertelerseniz öfkenizde iyice büyüyecek.
Bilmem çok kalmayı düşünmüyorum bizim başka akraba da var iş bulursam onlarda da kalabilirim ama sorun gitmek için yapılacak işlem vs vize almak ta zor biraz tek umudum bu açıkçası
Evet bende gayet farkındayım hatta geç bile kaldım bunun için açıkçası abimle konuşmadım ama, kardeşime söylemiş annem babam yanlız kalır, yoksa Ahu da gelse buraya diye, ama orda yanlız kalan bekar bir halam var onda kalırım diye düşündüm vize işini de yağabilecek akrabalar var geriye bi tek gidene kadar burda Almanca öğrenmem (internetten) ve iş imkanı kalıyor inşlh giderim herşey yoluna girer yoksa burda bitik hayatı yaşamaya devam edecemDaha çalışmak için izin alamadığınızı söylüyorsunuz, yurt dışına sizi istemeyen abinin yanında ne yapacaksınız? Öyle akrabada fİlan kalknmaz. Böyle gelecek planı olmaz. Önce sınırlarınızı koymalısınız. Yurt dışına gidince yapacağınız bir işiniz, en azından bir planınız olmalı. Abinizle ciddi ciddi konuşun. Oraya gidince nerede çalışacağınızı belirleyin. Ama en mantıklısı ailenizle yüzleşip en başta burada bir çalışın. Bir hayat kurun. 25 bunları gayet yapabileceğiniz bir yaş. Çocuk değilsin,z artık ve bu muameleyi kabul etmeyin. Kavga gürültü değil, ciddi konuşmakla olur bunlar.
EvetYalnız şöyle birşey var turist vizesi ile çok uzun kalamazsın orada.
Abin oturum mu aldı orada ve çalışma izini var mı yoksa oda turist olarak mı gitti birde evlenmene niye izin vermiyorlar.
O da daha almadı zaten beklemek zorundayım onu daha işlemleriyle uğraşıyor şimdilik evlenmeme de kendilerini düşündükleri için izin vermiyorlar buna Eminim sorsam kimseyi beğenmiyorlar hep bir bahane görücü geldiğinde kızıyorlar millete kimse babamın korkusundan isteyemiyor şaka gibiAbin oturum mu aldı orada ve çalışma izini var mı yoksa oda turist olarak mı gitti birde evlenmene niye izin vermiyorlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?