- 5 Nisan 2017
- 403
- 341
- 103
- 32
insallah hemen bitirirsinizz keske izin verseler part time bir yerde calissaniz biraz kafaniz dagilsaLise okuyorum daha
+1Turkiyede de ise girip kendinize bir hayat kurabilirsiniz. Böylece evden ayrılsanız dahi vicdan yapmazsınız. Ayrıca abiniz evliyse kesinlikle gitmeyin derim
Ben böyle ailesi tarafından evlenmesine müsaade edilmeyen iki kişi tanıyorum,ayrıca ailelerin bir çocuklarını kendilerine güvence olsun diye okutmayıp evlendirmediklerini de ilk kez burada gördüm, büyük şuursuzluk
Bende acele etmiyorum yazın giderim diye düşünüyorum, burda öyle gezilecek pek yer Yok çıkamıyoruz zaten büyük yer olsa , çalışırdımCanim abin gideli henüz 2 ay olmus..yani o daha bir duzen kursun alışşın sen sonraki plansın.bence pek ümit etme kendini şartlandırma biraz zor gitmen cnm. Ailende kimse onay ve destek vermiyor..oku diycem izin yok diyosun..kitap oku arkadas edin dolas kurslara fln git..kismet olur insallah iyi biri cikar karsina yuvani kurarsin.
Evet 2 tane halam da var bi tanesi 50 yaşında yaşlı kadın , annem azıcık düşünse zaten onlar göz önündeler , düşüncesiz kadınBen böyle ailesi tarafından evlenmesine müsaade edilmeyen iki kişi tanıyorum,
Biri, herkesin ayağının altında kaldı,
Kimseye yaranamadi...
Diğeri eşimin tarafından,
Birini sevmiş fakir deyip vermemişler...
Ailesi birine verecek olmuş onuda kız istememiş...
Anne babası oldukça yaşlı...
Onlar ölse oda milletin yanında sığıntı...
Yaşı belki kırk,
Gelecek kaygısı, bilmem ne..
Allah herşeyin hayırlısını versin inşallah...
Bencillikayrıca ailelerin bir çocuklarını kendilerine güvence olsun diye okutmayıp evlendirmediklerini de ilk kez burada gördüm, büyük şuursuzluk
Baban sağ çok şükür seni kimseye muhtaç etmez diyorannenle babana siz öldükten sonra ben ne yapıcam? diye sorsana.
Bende isterdim evlenmeyi ,vardı eş adayı annemle babam sağolun , mahvetti herşeyiYaşiniz 25 miş yorumlarda gordum. Bende 25 yaşinda beş aylik evliyim bence tamda evlenecek yuva kurulacak bir yaş.. Bir eş adayi varsa beklemeyin evlenin derim.. En guzeli yuvaniz eviniz barkiniz size ait eviniz olur.. Yurtdişi macera olur sadece..
Çook sağolun Allah razı olsun, ben düşünüyorum şimdi anne olsam çocuğumun herşeyini düşünüyorum çocukluğunu,ergenliğini,meslek hayatına atılmasını isterim, istediği şeyleri ona zarar gelmeden yapmasını isterim, çünkü onun dünyaya gelmesine sebeb benim .onu doğurup atmam ,kendi çıkarlarım için kullanmam bu insanlık dışıLutfen ve lutfen git
Gitmesen bile baska bisey yap
Ama sadece kendin icin olan bir sey
Bir anne olarak diyorum ki....hayatini ebeveynin icin bile icine etmeye degmez...
Ana baba yucedir şudur budur...hepsi palavra canim...onlar cocuk istemisler yapmislar sen olmussun olan biten bu
Cok gec olmaddan birey ol
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?