- 7 Mart 2014
- 968
- 43
- 43
- 35
- Konu Sahibi banahuzurgerek
-
bu gunler gecmez.bu adamla gecmez.yasadıgın bunca seyden sonra guzel seyler soylese,yapsa ne olacak kı sankı.sen coktan kırılmıssın ıncınmıssın.nasıl unutacaksın.fızıksel sıddet kesnlkle affedılmemelı.sana boyle davranılmasına ızın verme bnce.evlılık ınsnalar brbrnısevdgı ıcın yapılır sevgı de yoksa nıye devam edılmelı kı?
her açtığın konuda umutsuzluğunun arttığını hissediyorum... bu kadar küçük bir yaşta bu kadar büyük sorumlulukları olan bir evliliği tercih etmen kötü olmuş gerçekten..
Benimde evliliğim düzelir mi acaba bende mutlu olurmuyum ailevi sorunlarım çözülür mu..en çok ta suan esim canımı acitiyor..artık derdimi anlaticak kelimelerde bulamıyorum..sadece eşimi arayıp içimdeki herşeyi kusmak istiyorum...sonra sus diyorum .. umursamicam diyorum ama basaramiyrm çünkü esim çok bencilce davranıyor Konusmadugimiz zamanlarda resmen bana eziyet eder gibi etrafı dağıtıyor...ben yoruldum artık...geçen gün annem esim ben oturuyoruz tv de bi kadın dayak yiyor bende hayvan aciz köpek dedim kadına nasıl vuruyor kocama laf carpiyrm kocamda döndü bana sen dilinden dolayı yedin dedi..annemde ordan kadin bu kocasını cekicek dedi şok oldum zaten kocam annemden böyle destek gördüğü içün sanırım annemin yanında bile üzerine yurudu hatta bu ara kumanda fırlattı içimden hiç çıkmıyor bunlar...neyse dün yaşanan ise kocamla gün içinde msjlastik sonra ben ona güzel bi Msj attım bu hiç tepki vermedi bende off ya dedim işine gelince çatır çatır yazarsin güzel bişey yaziyrm oralı bile degilsin dedim neyse Aksm oldu gelicem dedi bekle allah yok gece yarısı oldi aradım nerdesn dedim kahvedeyim arkadaşı bekliyrm dedi bende of ya bu bi bağırdı..halbuki ben sadece haber etmesini istedim ki haklı olarak ece gelfi kapıyı açık direk yattım bu allah allah dedi..neyse böyle uyuduk sabah sadece kapıyı açtım ayakkabılarını giydiği gibi kapatyim kapıyı..akşam oldukça içim daraliyor .eve gelsin istemiyrm galiba...umursamadan diyorum burnumdan getiriyor..tam bayram üstü hiç bi şeye heveaim kalmadı..sadece avazim çıktığı kadar aglamak istiyorum... Allah askina ben bu adama nasıl davraniyim
Yok geçmez düzelmez, düzelecek adam değil sizin eşiniz. Evliliğinizin de yoluna gireceğine ihtimal vermiyorum açıkçası.
Yanlış anlamadım sanırım eşinizden dayak mı yediniz
Kadının dayak yemesini hazmedemiyorum buna karşılık susmasını hiç hazmedemiyorum. Sözüm sana değil tatlım ama ne biliyim sen yazınca ben kötü oldum seni düşünemiyorum. Tek sorun dayak değil anlaşılan aranızda fikir uyuşmazlığıda mevcut. Kaldı ki seni dinlemiyor ve söylediklerini önemsemiyormuş. Neden bu evliliği sürdüyorsun. Hemen ayrılmak bitirmek kolay değil elbet bende yuvaların bir an da yıkılması taraftarı değilim ancak. Senin yuvanın yuvalık bir tarafı kalmamış mesele burda. Hayata bir kere geliyoruz sana bu eziyeti yapan insanın çilesini çek diye dünyaya getirmedi ki annen baban seni. Ne olur kendine değer ver. Buarada yaşını sorabilir miyim?
nıye gıdebılecek bır yerın olmadıgını soyluyorsun.kendne yarat o zaman.bırseyler yap.gıdecek yerım yok deyıp omur buyu tahammul mu edeceksın.her zman yapaak bırsey vardır.baskalarından bekleme.kendın yap.genc ınsansın.ısteyınce yapamycgn bsy yok.
Okulunu dondurdun mu yoksa tamamen mi bıraktın. Ailen ne der bu duruma ben hiç bir anne babanın kızına bu eziyeti çektiren insanla yola devam etmesini isteyeceğini sanmıyorum.
Benimde evliliğim düzelir mi acaba bende mutlu olurmuyum ailevi sorunlarım çözülür mu..en çok ta suan esim canımı acitiyor..artık derdimi anlaticak kelimelerde bulamıyorum..sadece eşimi arayıp içimdeki herşeyi kusmak istiyorum...sonra sus diyorum .. umursamicam diyorum ama basaramiyrm çünkü esim çok bencilce davranıyor Konusmadugimiz zamanlarda resmen bana eziyet eder gibi etrafı dağıtıyor...ben yoruldum artık...geçen gün annem esim ben oturuyoruz tv de bi kadın dayak yiyor bende hayvan aciz köpek dedim kadına nasıl vuruyor kocama laf carpiyrm kocamda döndü bana sen dilinden dolayı yedin dedi..annemde ordan kadin bu kocasını cekicek dedi şok oldum zaten kocam annemden böyle destek gördüğü içün sanırım annemin yanında bile üzerine yurudu hatta bu ara kumanda fırlattı içimden hiç çıkmıyor bunlar...neyse dün yaşanan ise kocamla gün içinde msjlastik sonra ben ona güzel bi Msj attım bu hiç tepki vermedi bende off ya dedim işine gelince çatır çatır yazarsin güzel bişey yaziyrm oralı bile degilsin dedim neyse Aksm oldu gelicem dedi bekle allah yok gece yarısı oldi aradım nerdesn dedim kahvedeyim arkadaşı bekliyrm dedi bende of ya bu bi bağırdı..halbuki ben sadece haber etmesini istedim ki haklı olarak ece gelfi kapıyı açık direk yattım bu allah allah dedi..neyse böyle uyuduk sabah sadece kapıyı açtım ayakkabılarını giydiği gibi kapatyim kapıyı..akşam oldukça içim daraliyor .eve gelsin istemiyrm galiba...umursamadan diyorum burnumdan getiriyor..tam bayram üstü hiç bi şeye heveaim kalmadı..sadece avazim çıktığı kadar aglamak istiyorum... Allah askina ben bu adama nasıl davraniyim
Dilerim bu mübarek günerde Rabbim feraha kavuştursun seni canım
Dilerim bu mübarek günerde Rabbim feraha kavuştursun seni canım
Ne guzel soylemissiniz. Umarim konu sahibesi feraha cikar. ( kendi uzerime de alinmak istiyorum musadenizle dileginizi)
Verzonden vanaf mijn iPhone met behulp van Kadınlar Kulübü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?