bu gunler gecer mi acaba:'(

Sizinde mi sorunlarınız var eşinizle..bütün sıkıntıda olan kardeşlerimuzi rabbim feraha cikarsin

Amin insallah... Evet malesef hem de benimki ayrilik asamasinda bir evlilik. Soyle icim acimadan nefes almak istiyorum

Verzonden vanaf mijn iPhone met behulp van Kadınlar Kulübü

Amin insallah... Evet malesef hem de benimki ayrilik asamasinda bir evlilik. Soyle icim acimadan nefes almak istiyorum

Bende gece kafamı yastığa koyduğumda atlamadan uyumak istiyrm sabaha güzel uyanmak istiyorum:'( ayrılık sebebini nedir özel degilse tabi

Ya ben kocana bi sey demiyorum zaten ne oldugu belli ama insallah düzelir insallah su mubarek gecenin hatrina Rabbim onun kalbine senin aşkını kat be kat koyar ve yaptigi hatalardan donup tövbe eder ama olmazsa da ne yapacağınızı bilemem cunku ben yasamadim bilmiyorum ve bu bir yuva. O sizin muhakemeniz.
Benim takildigim nokta ANNENIZ. .. Anne bunu yapar mi? Benim ablamin esi bundan 15 yil once ablama tokat atmisti diye annemler gidip getirmislerdi ve kaynanasi ve enistem almaya gelince bir su bile vermemislerdi size verecek ne kızımız ne de bir bardak suyumuz yok demisti annem. Surunup duzeldilerdi ondan sonra ablam gitti cok sukur bi daha hic sorun cikmadi.
Benim gorumceme ki kendisi 40 yasindadir kocasi bi tokat atmış diye kayinpederim kalkti 24 saatlik yolu gitti kahvede adami bulup herkesin icinde dövdü. Bi daha yapmayacaksin kizim sana köle mi dedi. Tövbe bir daha da yapmadi.
Simdi sizin kocaniz annenizden yüz görmüş kusura bakmayin. Bir anne ki boyleyse kocaniz hayli hayli yapar. Bence gidin ilk önce annenizi duzeltin aksi halde kocaniz duzelmez...

Ben ağlayarak anlattım anne yapma böyle arkamda dur koru beni dedim..ama mersedes...anneme göre beni götürürse yalama olurmuş evlilik katlanilmaliymis...anne dedim her kavgada değil bana vurduğunda al beni dedi...ahh ahhh..baktım annem beni anlamiyo tabi dedim sen hiç dayak yemedin babamdan tokat dahi o yüzden bu nasıl bi acıdır bilemezsin dedim..annemi çok seviyorum ama artık aramızda bi duvar var.

Babaniz yok mu? Babaniza soyleyin ya da abinize falan. Abiler her zaman kiz kardeslerini cok severler. Benim abilerim nerdeyse beni her gun ararlar bi sorun olursa soyleyeceksin derler mesela. Abiniz varsa abiniz gelsin. Abi cok farklidir. Ya da baska bi aile buyugunuz. Kaynana kayinpeder falan. Size de yazik degil mi?

Benim kaynana kayinpeder ogullarini tutar..abim de babamda yok malesef .yani malesef ki kimsem yok

Ne guzel soylemissiniz. Umarim konu sahibesi feraha cikar. ( kendi uzerime de alinmak istiyorum musadenizle dileginizi)

Tabiki de mübarek ramazan ayındayız Kadir gecesindeyiz Kimin sıkıntısı varsa (içindede size inşallah) bir an evvel feraha kavuştursun

Bende gece kafamı yastığa koyduğumda atlamadan uyumak istiyrm sabaha güzel uyanmak istiyorum:'( ayrılık sebebini nedir özel degilse tabi

Yok ozel degil. 11 yillik evlilik, son 1.5 yildir depresyondaydi. Iyilesti, biriyle yazismis. Sonrasi heyecan istemeker, ozgurluk istemeler, zaten galiba mutsuzdum demeler. Klasik terkedilme vakasi iste.

Allah hakkında hayirlisini versin...çok zor mutsuzluk ınş bundan sonra mutlu olursun

gercekten zor bir durum. nedense bazı erkekler kadınları bir süre sonra evdeki çiçek gibi görmeye başlıyorlar. karnı tok sırtı pek, calısıyorum, yediriyorum istediğini alıyorum daha ne isteği olsun ki durumları. kadın gün boyu kocasını özler mi, kocasıyla sohbet etmek bir plan yapmak ister mi gibi bir düşünce akıllarına bile gelmiyor. kadın evde beklesin dursun. çok kızıyorum böyle insanlara

Uzgunum bu seninle.alakali okudugum kacinci konu bence iyi dusun genclik.elden.gidiyor hayat yurumez boyle.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…