- Konu Sahibi SevdaLinka
-
ya canım babnın da siniri geçecektir o duyduklarına sinirlenmiş daha çok. bir de şu var sırf babn öğrendi diye sevgilin hemen söz yapamaz ki bakalım siz hazır mısınız o hazır mı? herkes evlenin ciddi olun demiş ama o aşamada o kadar kolay değil ki. bence sessiz kal bi süre kendini aklayamacaksın çünkü otur ders çalışmak için zorla canım
Şu günlerde sana bu iftirayı atanlara ne demeli bilmiyorumSınavı düşün, sınav her şeyden önemli şu konumda. Sınavdan sonra annen babanı alsın konuşsun kendine gelsin artık. Belki fayda etmez ama ne desem bilemedim. Söylediği şeyler çok ağır. Allah'ından bulsun dedikodunu yapanlar.
Çok üzüldüm sevda ya... Üstelik hafta sonu da önemli bir sinava gireceksin , hem sinav öncesi hem mübarek günde babanin yaptigi hic hos değil . Umarim baban sakinleşir aranizda ki bu tatsizlik sonra erer hem de en kisa zamanda inş.. Sinavda basarilar bu arada , ALlah yardimcin olsun..
Şu an için öyle bir şey söz konusu değil zaten canım,Allah nasip ederse askerlik sonrası.Susuyorum zaten,Allah dayanma gücü versin.
Sıkıntı yok,ona yansıtmıyorum zaten pek.Konuşmuyoruz,çok sinirli deyip geçiştiriyorum.Dua et kazanayım,yoksa işler hepten kötü olacak.
Askere gidecek Ağustos'ta.O ne zaman istersen geliriz diyor ama bir de ''ne acelen var,kudurdun mu''lafı duyasım yok.
Sıkıntı yok,ona yansıtmıyorum zaten pek.Konuşmuyoruz,çok sinirli deyip geçiştiriyorum.Dua et kazanayım,yoksa işler hepten kötü olacak.
Askere gidecek Ağustos'ta.O ne zaman istersen geliriz diyor ama bir de ''ne acelen var,kudurdun mu''lafı duyasım yok.
dua et canım sadece geçecektir emin ol. bencede sırf baban için bişiler vaktinden önce olmamlı ya. kolay gelsin hadi şu moddn çık birazcık canım
Açıkçası şu an duyduğun laflar kudurdun mu? dan beter bence..
Yerinde olsam bir an evvel söz yapardım eğer sevgilimden, sevdiğimden eminsem..
Bu olay böyle daha çirkin yere gidecek gibi :S
Dualarım seninle canım, ama kafayı buna takarsan konsantre olamazsın. Lütfen uzaklaş, baban dahil kimse senin hayatında senden değerli değil. Ne isterse düşünsün. Kusura bakma baban ama milletin lafıyla böyle bir zamanda sana bunu yaşattığı için kendisi pişman olmalı, senden af dilemeli. Senin bir hatan yok. Bence sevgilin ailesiyle gelse tanışsanız daha rahat edeceksin
Ahh ahh... Belki de seni en iyi ben anlıyorum. Savcılık konusu ve hakaretin dozu hariç benim babam da aynı tepkileri verdi vakti zamanında. Şimdi hayatıma biri girse yine aynılarını yapar biliyorum. Ama sen çok sakinsin maşallah. Ben bu süreçte babamdan tiksinmiştim. Ölse keşke falan diyordum.
Allah yardımcımız olsun canım. İkimizin ve ihtiyacı olan herkesin kurtuluşu olur umarım bu KPSS.
kpss'den sonra neden bir sinir krizi geçirmiyorsun
bence susmakla olmaz bu iş bi daha lafı duyduğun zaman sen de bağır çağır
sen sustukça suçlu zannedecekler iyice
Canım çok üzüldüm ama sanırım babani birileri dolduruyor ya da sana çok aşırı güveni vardı onu zedeledigini düşündüğünden böyle davranıyor..ne demeli bilmiyorum inşallah en kisa zamanda düzelir. .
Hiç kimsenin yağmurun bile böyle küçük elleri yoktu. .
İnşallah canım,iftarımı yapayım da...:2:
Bilmiyorum faat.Diyorum ya,uyuşmuş gibiyim.Yüzüne bakmıyorum bana saydırırken,ağlamıyorum da...Daha kötü ne olabilir ki,bilemiyorum.Söz olayı için de dedim ya,askerliğine 1 ay kaldı,şu aşamada imkansız.
Sınav anı düşünmem Allah'ın izniyle zaten,tüm gücümle sorulara yükleneceğim inşallah.Çalışmadın asla diyemez,o kozu hiç vermedim eline.Dereceler yaptım dersanede,koca düşünmekten kazanamadın demeye hakkı yok yani.
Ben kimsenin ölmesini istemiyorum,kendim de dahil Fındıkım.Yaşayalım ve bana ettiği hakaretlerden utanacağı şeyler yaşayalım istiyorum.
En iyisi susmak.Babamla konuşulmaz uzun bir süre.
Allah razı olsun Alara.Yani sınavı geçtim,şu mübarek günlerde insan düşmanına etmez böyle laf,bence etmemeli...Ya Sabır çekip susuyorum,duaların için de Allah razı olsun,amin inşallah canım.
Söz dediğin için büyük hazırlık gerekmiyor canım.
Aileler tanışır, bir kaç görüşme sonrası babanın içine sinerse yüzük takılır.
Belli babanın çevresi düzgün adamlardan oluşmuyor, çeneleri kapanır belki.
Ne bileyim o da askere rahat kafayla gider aklı sende kalmaz.
Böyle zihniyet zorla evlendirmeye de kalkar seni ya da eve hapseder bilemiyorum..
Yerinde olsam sözü erken yapardım başka türlü o ev sana savaş alanı olur..Üzgünüm
İnşallah yaşarsın canım. Benimki pek utanacak cinsten olmadığı için en son çareyi istiyordum hep belki de. :)
Şu mübarek günde, iftar öncesi dua edelim birbirimize. Diyorum ya çok çok iyi anlıyorum seni. Allah yardımcın olsun. Şu kpss'den yüzümüz gülerek çıkalım inşallah...
Umarım düzelir her şey, konuşma, gözüne gözükme bir süre Allah yardımcın olsun, babana doğruyu göstersin inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?