- 3 Eylül 2012
- 21.855
- 57.513
- 798
- Konu Sahibi SevdaLinka
-
Zorla evlendirecek kadar ileri gidemez sanırım.Dedelerim duysa zaten bu yaptıklarını meydan dayağı çekerler.Ama rezillik hepten büyüyecek bu sefer. Hayırlısıyla en kısa zamanda olur inşallah.
Amin canım benim,amin.Rabbim utandırmasın.Bir lütufa çok ihtiyacım var.
Bu ne terbiyesizlik ya. Senin baban seninle nasıl bu şekilde konuşabilir? 30 yaşındayım hayatım boyunca böyle şeyler duymadım ben. İçmezse içmesin ilaçlarını. Tepkiye bak sanki fuhuş yapıyorsun...
Arkadaşım seni bu adamla birlikte ne halde gördü insanlar ben merak ettim gerçekten. Ne namuzsuzluğun kalmış ne hayasızlığın. Babam benimle bu şekilde konuşsaydı ben hayatım boyunca onun yüzüne bakmazdım.
İş bul, atan, posta koy...
Hımm..bi askere gitsin bakalım..inşaallah zamanlar rayına oturur canım
Dedelerden çekinirse eğer kesinlikle sokun devreye.. Bu ne böyle annene yazık en çok ona üzüldüm..
Öyle içim acıdı ki :85: Allah tez zamanda ferahlatsın gönlünü, sıkıntıların uçsun gitsin inşallah arkadaşım. İstediğin zaman yazabilirsin dinlerim..
İnşallah canım,sağ olasın.:26:
Kesinlikle.Defalarca yazıklar olsun dedi,al işte çocuğunu,namussuz,hayasız çocuğunu vs...
Sınavdan yüzümü ağartacak bir puan alayım hiç böyle olmayacağım.
Allah insanlara akıl versin. Söyleyen kişi babanın huyunu bildiği halde bir de abarta abarta yalan söyleyerek neden anlatır akıl erdiremiyorum doğrusu! Evde huzursuz çıkabilecek en küçük şeyden bile kaçın bir süre. Allah'ın adaleti büyük. Sabırlı ol.Ne anlattılar bilmiyorum.Çünkü sevgilimle okulun bitmesine 15 gün kala sevgili olduk.O atandı,ben atanamadım.Yıl boyunca 3 kez geldi yanıma.Pastanede,parkta el ele gezmedik,sarılmadık,öpüşmedik.Ama anlatan bunları yaptığımı söylemiş,onların tabiriyle mıncıklatmışım.
Susmakla olmaz bu iş.Sınavdan sonra olanı biteni anlat babana.Askerlik bitince gelcekler falan de.Sen sustukça o da kuruyodur kafasında durup durup patlıyo...inşallah emeginin karsıligını alırsın ve gönül rahatlıgıyla tanıştırdıgında tüm bu yaşananları unutursun.Bunun sınavı olumsuz etkilemesinden korkuyorum.Ya kendıni kapat,duyma bışey ya da babanla konus onun agzını kapat.
İnşallah iyi bir puanla atanırsın canım
Allah insanlara akıl versin. Söyleyen kişi babanın huyunu bildiği halde bir de abarta abarta yalan söyleyerek neden anlatır akıl erdiremiyorum doğrusu! Evde huzursuz çıkabilecek en küçük şeyden bile kaçın bir süre. Allah'ın adaleti büyük. Sabırlı ol.
Inanilmaz uzuntu icindeyim Sevda. Ama demissin ya "Bu gunler gecer mi?", gecer kardesim gecer, oyle bir gecerki sasar kalirsin. Sadece sabir ve dua. Inan hersey yoluna girer.
Babana sasmis durumdayim.Sen meslegini eline almus kocaman bir insansin,artik evlilik dahi dusunebilirsin,nadil boyle bir tepki verebiliyor anlamis degilim. Acaba diyorum senin icin dusundugu biri mi vardi? Babana bu haberi yetistirenlere de pes diyorum ama degistiremezsin insanlari. Sen yine de susmaya devam et,babandir neticede. Eminim o da sakinlesecektir birkac gune. Sorularini sakin ve acikca cevaplar, ciddi oldugunu anlatirsin.
Allah yardimcin olsun,sinavda da basarilar dilerim. Sakin unutma,her kotu gunun arkasindan ferahlik gelir...Omur geciyor,bu nedir ki ?
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Beterini yasadim. Onu da acmistim zaten. Gercekten zor. Ben affedemiyorum ve sindiremiyorum yasadiklarimi
Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü
Amin amin hepimizden razı olsun:)Ben temiz yüreklerinizin duasını buradan hissediyorum zaten,rahatlamak ve sizlerden dua alabilmek için.
Allah bin kez razı olsun,yazarım inşallah.
Geçen hafta bir konu açmıştım.Babamın sevgilimi öğrenmesi ile ilgili. (http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=730739) Detaylar burada yazıyor,tekrar anlatmayacağım.
Öğrendiğinin 3.günü gayet de sakin konuştu benimle,sınav geçsin sonra bakarız duruma gibisinden.Ancak Ramazan'ın ilk gününden beri durumlar hepten berbat oldu.Orucun ilk günüydü ve koymuştu haliyle.Sofrada dalgın dalgın otururken kaşığı fırlattı ve ''Şerefsizliği rahat rahat yapamayacağın için böylesin değil mi ? '' dedi.Sustum,mübarek sofranın hatrına.
O günden beri tek kelime etmedik.Ta ki yarım saat öncesine kadar.Ben laf yemeye alıştım ama anneme demediği laf kalmadı.''hep senin yüzünden,benim çocuklarım terbiyelidir,benim çocuklarım kötü bir şey yapmaz,al işte çocuğunu''dedi...Bunlar aklımda kalanlar çünkü şu an gerçekten iyi değilim ve ağlayarak yazıyorum.
Defalarca yüzüme tükürdü.Telefonlarımı dinlemek için savcılığa dilekçe vermiş.Attığım her adımı takip etmek için işsiz güçsüz 3 arkadaşına haber vermiş.''Şerefimi iki paralık ettin sen ne haysiyetsiz,ne adi,ne yılışık bir insanmışsın.Ne değersizmişsin,hiç utanma duygun yokmuş,namusun yok mu senin ?'' diye bir sürü laf saydı.Bunlar şu an aklımda kalanlar...
Yapacak hiçbir şey yok biliyorum,sadece anlatmak istedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?