Bu günler geçer mi ?

ahh canım benim ya neler yaşamışsın sen öyle kıyamam ben sana ki birileri babanı çok fena doldurmuş kuzum ya, basit bişey anlattığını sanmıyorum. bence baban olayı daha farklı sanıyo. daha doğrusu böyle başkasından duyması onu çok etkilemiş gibi. bi süre ortalığın durulması lazım bence. sınava da girceksin ama, bi teyzende falan kalsan bi süre daha iyi olur gibime geliyor. annen de bu sırada onu yumuşatmaya çalışır. inşallah düzelir bebeğim ya :26:

bir çok baba gibi olayı abartmış da abartmış.elinde olmadan yapıyor aslında bunları emin ol,çünkü yazdığın gibi çok saçma sapan şeyler anlatmışlar ona.el alem diye bi örgüt :) var ya hani onlar duyduğu için böyle baban ama emin ol geçeck bu günler.çoğumuz yaşadık bunları sırf birini sevdiğimiz için babalarımız tarafından azarlandık hakarete uğradık.seninkide böyle işte,sen yine de saygını koru çünkü ilerde pişman olacak baban bu yaptıklarına.

Teyzem yok ki...Dayım varmış,o da yıllar önce vefat etmiş. Hem öyle bile olsa daha kötü olurdu kuzum.Ben dersimi çalışıyorum ve sabırla bekliyorum.Kim ne anlattı bilmiyorum ama babamın tavırlarından beni orta malı gibi tanıttıkları belli.Mübarek Ramazan günü,Allah görüyor her şeyi...

Zaman herşeyin ilacı canım bence babana da iyi gelecek

İnşallah Nilcim,sen böyle şeyler yaşamazsın inşallah.

Kadiş ablacım hoş geldin. Seni yeniden görmek ne kadar güzel...

Dediğim gibi ben artık çok üstünde durmuyorum konunun.Konuşmuyoruz,dersimi çalışıyorum,anneme yardım ediyorum vs.Tek sıkıntım anneme de ağır laflar etmesi.Yoksa bana istediğini desin.

Ben sadece dua istiyorum okuyanlardan.Dediğim gibi bana koyan anneme dediği laflar.Sanki dedemin evinden bizimle geldi annem,bölünerek çoğaldı sanki.

Yemin edrim aynisini yasadim daha fazlasini hatta babam bni oldurmeye bile kalkti dedm hic durma oldr ama bn askmdan vazgecmem cokkk acilar cektim bnm yuzmdn annm kardeslrm bile ac birakti catiya karanliklara hapsetti geceler boyu bi yudum su vermedi ama hepsi geride kaldi smdi evliyim

kesinlikle kuzum. millet bundan ne zevk alıyor anlamış değilim! ama böyle bişey yapan birinden Allah çıkarır sen merak etme. şimdi tek yapman gereken 20 temmuza kadar sabretmek. ondan sonra alırsın romanlarını gömülürsün odanda, ohh mis. baban ömür boyu böyle olacak değil ya, sen onun kızısın. yine kıyamaz sana. sadece baya bi dolduruşa getirilmiş. keşke erkek olarak seni anlayabilcek bi akraban olsaydı, en azından baban,öyle bi adamdan senin masumluğunu işitseydi yumuşayabilirdi. şu an olaya sadece tek taraflı bakıyo. haliyle de seni ve anneni tınlamıyo. biraz zaman geçsin, bi durulsun bakalım..

şu mübarek günlerde cok dua ediyorum canım senin için inş Allahım babana hidayet verir sana da bi çıkış yolu gösterir

bugün başıma bi kısmı geldi amcamın kızı aradı bizi görmüş babamda arakadaşımı bilmiyor aynı durumdayım....ve babama diyecekmiş bnde napacağımı bilmiyorum nasıl olacaksa babamda aynı senin baban gibi..ne yapamlıyım sence...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…