Bu haberi dinleyince yıkıldım

Aykadarguzel

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Mayıs 2022
1.407
1.878
83
FE48939C-9CBD-454F-A47F-66793D479641.webp

İkisi de polismiş , cocugun velayeti yüzünden boşanma aşamasında olan eşini vurmuş. Bu nasıl bir canilik. Yazık 5 yaşında çocuklarını da devlet almış. O kadar üzüldüm Kİ :(

öfke problemi olan her ama her insandan uzak durmamız gerekiyor,
lütfen sevgili kadın dostlarım bunu çekici bulmayin, erkek özelliği olarak görmeyin.
öfke yikicidir kimseye bir fayda getirmez..

öte yandan çocuğun dede ninesi akrabası yok muymus? şu ana kadar evde yaşıyordu ailesiyle birden yurda nasıl uyum sağlayacak, çok yazık.

O çocuk ilerde ne diyecek nasıl yaşayacak... babam annemin katili... Kabus...
Lütfen evlenmemiş kadın arkadaşlar ayy beni çok kıskanıyor diye ayılıp bayıldığınız maço bozuntularıyla evlenmeyin. Bu insanlarla birlikte olmayın. Gerçekten aklı başında, size saygı duyan insan gibi insanları kabadayı bozuntusu şiddet meyilli tipler için harcamayın.

O çocuk ilerde ne diyecek nasıl yaşayacak... babam annemin katili... Kabus...
Lütfen evlenmemiş kadın arkadaşlar ayy beni çok kıskanıyor diye ayılıp bayıldığınız maço bozuntularıyla evlenmeyin. Bu insanlarla birlikte olmayın. Gerçekten aklı başında, size saygı duyan insan gibi insanları kabadayı bozuntusu şiddet meyilli tipler için harcamayın.
Sonra da kendisi intihar etmiş. Yazık yavruya. Bunları öğrenince hayatı boyunca bu acıyla yaşamak zorunda kaldı

ben anlamıyorum kadın şikayet etmiş işte, atın hapse gitsin. Hiçbir şey yapmıyorlar Aadm üstüne polismiş bir de, elinde silah var savcı da emniyet müdürü de beyinsiz ötesi sanırsam haydi hapse atmadınız onu da geçtim alın elinden silahını?? Alın?? tehdit eden adamı elinde silahla sokağa salıyorlar bu ne berbat bir adalet sistemi arkadaş!!

Ne düzgünce evlenebiliyoruz ne düzgünce ayrılabiliyoruz. Milletçe hep bir sorun oluyor mutlaka. Her adımımız bir dram ve kaos. Ben gerçekten çok üzüldüm. Kadın ölmüş, o herif de az yatar çıkar zaten. Ama çocuk nasıl yaşayacak bunun yüküyle? Bir anda hayatı tepetaklak oldu yavrunun. Nasıl toparlanıp kendine gelecek zavallı. Düşmanımın başına gelmesin.

Çocuğu neden devlet almış
Anneanne babaanne hala ya da teyze amca veya dayı hiç kimse çıkıp bizimdir deyip almamis mi yani 😞

Sonra da kendisi intihar etmiş. Yazık yavruya. Bunları öğrenince hayatı boyunca bu acıyla yaşamak zorunda kaldı

Korkunç gerçekten.Bu çocuk normal bir hayat sürebilecek mi, annesini katledildi hem de cani babası tarafından. Çocuğun suçu günahı ne:KK51:

öfke problemi olan her ama her insandan uzak durmamız gerekiyor,
lütfen sevgili kadın dostlarım bunu çekici bulmayin, erkek özelliği olarak görmeyin.
öfke yikicidir kimseye bir fayda getirmez..

öte yandan çocuğun dede ninesi akrabası yok muymus? şu ana kadar evde yaşıyordu ailesiyle birden yurda nasıl uyum sağlayacak, çok yazık.
İki aile kanlı bıçaklı olmuşturlar. Çocuk zarar görmesin diye devlet el koymuştur muhtemelen. İlerleyen zamanda anne yakınları alabilir

Çocuğu neden devlet almış
Anneanne babaanne hala ya da teyze amca veya dayı hiç kimse çıkıp bizimdir deyip almamis mi yani 😞

Olay yeni oldu. Üst soy ( anneanne / babaanne / dede ) hayatta mı, kendilerine hemen ulaşılabildi mi vb sebepler de olabilir ; çocuğun anne ve babasının ölümünün suçlusu olarak görülmesi riski sebebiyle,üst soyla uzman görüşmesi yapılacak olması ve psikolojik değerlendirme yapılması gerekliliği de.

Ah yavrum bir günde hem anasız hem babasız kaldı. mezarında ters dönesice pislik sorsan çocuğunu çok seviyordur. Allah’ın belası. o yavru nasıl kolu kanadı kırık kalmıştır şimdi

Back
X