Ya cidden kafama cok takiyorum. Burnundan memnunmusun pekiKesinlikle normal ben de ayni korkular sebebiyle gittim lokal anesteziyle ameliyat oldum nasil pişman oldum anlatamam:) uyuyup uyanicaksin ki ameliyatin bitmiş hiç dusunup canini sikma
6saat ameliyatmı ooohhbende aşırııı korkuyordum son hafta cok kalp çarpıntılarım oldu küt küt atıyordu kalbim. kalp krizinden giderim ben ameliyatta diyordum. 1 gün öncesi hastaneye yatışım oldu. isterseniz yatmayın sabah gelin dediler yok ben gidersem gelmem bida vazgecerim dedim. o gece hastanede yatmam acaip rahattlattı beni. tek kişilik odadaydık. o gece çok psikolojim rahatladı. ameliyat anında fln uyuturken iyi şeyler düşün dediler cok iyiyim dedim. espri muhabbet fln hiç kalp carpıntım olmadı uçuşa hazırmısın dediler. kolumdan bi uyuştu anında uyudum 6 saat sürdü ameliyatım. cok güzel gecti. şuan 2. günümdeyim eve cıktım hiç agrım sızım olmadı. krşke daha önce olsaydım diyorum şimdide. %100 tıkalıydı burnum. hiç nefes alamıyorudum et ve kırıklık vardı. ona rahmen yıllarca kaçtım hiç korkma gözünde büyütme
Ay canim cok sevindim darisi basima :) demekki bi tek bende olan bir durum d3gil herkeste var bu korku :) boyle yorumlar gorunce daha cok rahatliyorum. Cevap verdigin icin tesekkur ederim.bende aşırııı korkuyordum son hafta cok kalp çarpıntılarım oldu küt küt atıyordu kalbim. kalp krizinden giderim ben ameliyatta diyordum. 1 gün öncesi hastaneye yatışım oldu. isterseniz yatmayın sabah gelin dediler yok ben gidersem gelmem bida vazgecerim dedim. o gece hastanede yatmam acaip rahattlattı beni. tek kişilik odadaydık. o gece çok psikolojim rahatladı. ameliyat anında fln uyuturken iyi şeyler düşün dediler cok iyiyim dedim. espri muhabbet fln hiç kalp carpıntım olmadı uçuşa hazırmısın dediler. kolumdan bi uyuştu anında uyudum 6 saat sürdü ameliyatım. cok güzel gecti. şuan 2. günümdeyim eve cıktım hiç agrım sızım olmadı. krşke daha önce olsaydım diyorum şimdide. %100 tıkalıydı burnum. hiç nefes alamıyorudum et ve kırıklık vardı. ona rahmen yıllarca kaçtım hiç korkma gözünde büyütme
İnan kafa bi doktorun ve hemşireler varsa. Ameliyat masasına yattığında gülerek uyuya kalıyorsun :) rahat ol hiç korkmaArkadaşlar bu cuma burun estetik ameliyati olacagim. Basta cok rahattim ama gittikce korkmaya basliyorum. Benim korkum anestezi. Anestezi alip uyanamamak vs. Gibi korkularım var. Bu herkeste olan birseymi normalmi yani
Peki anestezi etkisiyle bilincsiz konusma olayini yasadinmiİnan kafa bi doktorun ve hemşireler varsa. Ameliyat masasına yattığında gülerek uyuya kalıyorsun :) rahat ol hiç korkma
yok hemen kendine geliyorsun. ben ameliyathaneden gözüm açık cıktım. ailemi herkesi gördüm ama 5 dk konuşamadım gözümü yumdum yine odaya çıktık carsafla sedyeden yatagıma taşıdılar beni onu fln hatırlıyorum ama 5-10 dk hiç konuşmadım. sonrasında açıldım hemen cin gibi oldumPeki anestezi etkisiyle bilincsiz konusma olayini yasadinmi
rica ederim şuan artık hiç bi ameliyattan korkmuyorum 4.5 evliyim korktugum için bebek yapamamıştım şimdi ilk işim o olacak nasipse...ve olAcagım ameliyat varsada bida asla yıllarca ertelemem. uyurkende doktor olsun yardımcıları olsun konuşarak espri yaparak seni cok rahatlatıyor gerginlik strees kalmıyor hiç .ben korkuma yıllardır hiç nefessiz gezdim 2 burnumda tıkalı agzımdan nefes aldım yinede kacmıştım ameliyattan. şimdi agrım olmucagını bilsem daha erken olurdum diyorum. agrı sızı acı kesinlikle olmadııı hap bile içmedim. ama şişlik morluk çok oluyor şuan 3. günüm yüzüm davul gibi şiş gözlerim mor ama acı yok agrı yok. bugün biraz gecmeye başlamış morluklarım. bide ilk 24 saat 5 dk arayla buz koy. 5 dk buz 5 dk ara. yoksa gözlerin kapanasıya şişebilir. buzun cok önemi varAy canim cok sevindim darisi basima :) demekki bi tek bende olan bir durum d3gil herkeste var bu korku :) boyle yorumlar gorunce daha cok rahatliyorum. Cevap verdigin icin tesekkur ederim.
9:30 da aldılar beni 30 dk serumla bekleme odasında bekledik tansiyonlar ölçüldü. 10 da tam uyudum. 4 te çıktım. burnumda baya sorun vardı ama. kırıklık etler estetik. snra göbeğimden yağ alıp dudak ve yanak dolgusu da yaptılar. cok zayıfım göbeğimden yağda cıkmamış anca dudaklarıma yetmiş cıkan yağ . ilk beklenen 30 dk yı saymazsak tam 6 saat işte6saat ameliyatmı ooohh
Bende ertelemek istemiyorum. Zaten ailemi cok zor ikna ettim vazgecersem bidaha amelitat olma gibi bir sansm olmaz. Korksamda vazgeçmek istemiyorum. Soyledikleriniz biraz icimi rahatlatti. Peki doktorunuz kimdi :) benim oyle cok tanidik bir doktor degil ama akrabamizi ameliyat etmisti cok guzel oldu hicbir sorunu yok umarim sonrasinda pismn olmam. Ailemin dirdiri beni mahfederrica ederim şuan artık hiç bi ameliyattan korkmuyorum 4.5 evliyim korktugum için bebek yapamamıştım şimdi ilk işim o olacak nasipse...ve olAcagım ameliyat varsada bida asla yıllarca ertelemem. uyurkende doktor olsun yardımcıları olsun konuşarak espri yaparak seni cok rahatlatıyor gerginlik strees kalmıyor hiç .ben korkuma yıllardır hiç nefessiz gezdim 2 burnumda tıkalı agzımdan nefes aldım yinede kacmıştım ameliyattan. şimdi agrım olmucagını bilsem daha erken olurdum diyorum. agrı sızı acı kesinlikle olmadııı hap bile içmedim. ama şişlik morluk çok oluyor şuan 3. günüm yüzüm davul gibi şiş gözlerim mor ama acı yok agrı yok. bugün biraz gecmeye başlamış morluklarım. bide ilk 24 saat 5 dk arayla buz koy. 5 dk buz 5 dk ara. yoksa gözlerin kapanasıya şişebilir. buzun cok önemi var
ben balıkesirdeyim cnm burda bi doktor internette tanınmış isimlerden değil yani. 2 tanıdıgım cok memnun oldu onlar cesaret verdi bana da korkma diye benim tek korkum ameliyat sonrası agrılardı. bundan 10 yol önce eşim et vardı ameliyat oldu. cok sızladı cok agrı cekti benimde öyle olucak sandım ondan korktım tabi teknoloji değişiyor 1 gram agrım olmadı. hap bile içmeye ihtiyac duymadım perşembe günü ameliyat oldum işte şimdilik hiç bir agrı sızı yok maşallahBende ertelemek istemiyorum. Zaten ailemi cok zor ikna ettim vazgecersem bidaha amelitat olma gibi bir sansm olmaz. Korksamda vazgeçmek istemiyorum. Soyledikleriniz biraz icimi rahatlatti. Peki doktorunuz kimdi :) benim oyle cok tanidik bir doktor degil ama akrabamizi ameliyat etmisti cok guzel oldu hicbir sorunu yok umarim sonrasinda pismn olmam. Ailemin dirdiri beni mahfeder
Yok yok zaten sana uyanman için 5 10 kere seslenince uyanıyosun hemen.Peki anestezi etkisiyle bilincsiz konusma olayini yasadinmi
aynen bende o seslenmelerin 4-5 tanesini duydum. hala cok uykum vardı. ameliyattan odama cıkana kadarki zamanı hiç hatırlamıyorum ama kalkıp ben iyiyim demişim ailemeYok yok zaten sana uyanman için 5 10 kere seslenince uyanıyosun hemen.
Aynen uykulu hissediyorsun bilincin açık ama gözünü açmaya mecalin olmuyor :)aynen bende o seslenmelerin 4-5 tanesini duydum. hala cok uykum vardı. ameliyattan odama cıkana kadarki zamanı hiç hatırlamıyorum ama kalkıp ben iyiyim demişim aileme
aynen 10-15 dk sonra konuştum sanırım yine yattım uyudum.Aynen uykulu hissediyorsun bilincin açık ama gözünü açmaya mecalin olmuyor :)
Sanırım ameliyatı olana kadar kalpten gideceğim aşırı bi heyecan korku ve gerginlik var sürekli abuk sabuk rüyalar falan görüyorumaynen 10-15 dk sonra konuştum sanırım yine yattım uyudum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?