Bu hafta ameliyat olacagim lütfen yardim

Sanırım ameliyatı olana kadar kalpten gideceğim aşırı bi heyecan korku ve gerginlik var sürekli abuk sabuk rüyalar falan görüyorum (( Umarım son anda vazgecmem
bende öyleydim 5 yıldır korkuma kaçmıştım. ameliyat günü kesinleşti o gece 3 saat kalp çarpıntım oldu. o 1 hafta gecmek bilmedi. rüyalarrr. kalp çarpıntıları çok kötüydüm hastaneye 1 gece önce yatış için gittim. isterseniz eve gidin sabah erken gelin yatmak istemezseniz dediler. yok dedim eve gidersem gelmem bida korkuyorum. son gün gercekten rüya görünce vszgecmeyi de düşünmüştüm.neyse 1 gece önce hastanede yatmam bana o kadar iyi geldii kii anlatamam çok sakinleştim kendimi hazırladım psikolojik olarak. oda cok rahat ve sessizdi. eşim yanımdaydı. o gece hiç kalp çarpıntım olmadı cok sakindim. girerken annemler geldi ağlıyolar fln kızdım onları susturdum .ameliyata girdim 30 dk bekleme odasında da cok sakindim. hiç kalbim çarpmadı. en cok korktugum şey ben kalpten gidecem diyeydi. uyuma esnasında doktor fln cok esprili konuşturup sakinleştiriyor seni. oldum cıktım hiç bişi anlamadım 4. günüm bugün. ama tavsiyemdir sende 1 gece önce yat hastanede boş bi gün geçir çok faydası oldunbana

Ay canım gercekten cevap verdiğin için uzun uzun yazdıgın için cok tesekkur ederim. İçimi rahatlattın :)
Bende yavas yavas hazırlıyorum kendımı 4 gun kaldı. Sanırım benim olacağım hastanede 1 gun onceden yatıs yaptırmıyorlar. Canım bu arada ekg cekildimi. Benim ara sıra kalbimde sızı ve agrı oluyor. Biraz onunda tedirginliği var. Ayrıca anestezi için test yapıyorlarmı :)

bende anesteziden çoook korkuyodum ama işin en kolay kısmıymış. korkma sağlıklı genç insanlarda risk yok bile denebilir. millet ne büyük ameliyatlarda ne hastalıklarla anestezi alıyor 12 saat ameliyatta kalıyor sonra uyanıyor sapasağlam öyle düşün korkma

Bende c.tesi ameliyat olucam yoğun bir araştırma içindeyim olup olmama konusundada çok kararsızım korkum çok herhangibir rahatsızlığım yok sadece görüntü olarak değiştirmek istiyorum ağrılardan çok Allah'tan korkuyorum çok günah ama yaptırmazsamda içimde kalacak son güne kadar ne yapıcam bilmiyorum Allahım hakkımızda hayırlısı neyse onu nasip etsin inşallah

Ya çok sevimli buldum heyecanını :)
Rahat ol diyeceğim ama kim bilir kaç kez okudun bunu
Anestezi öncesinde test için kanını alacaklar hastaneye giriş yapıp odana geçtiğinde hiç merak etme
Ameliyathaneye giderken kendinde olacaksın o sırada korkabilirsin biraz
Hatta kalkıp kaçsam mı diye düşünebilirsin benim gibi
ama ameliyathaneye girdikten sonrasını uyanınca hayal meyal hatırlayacaksın

rica ederim aynı duyguları bende yaşadığım için. yardımcı olabildiysem ne mutlu . anestezi için testi ameliyattan 1 hafta önce yaptılar bana. anestezi doktoru gördü beni ameliyat olabilir diye onay verdi. kagıt imzalattı. daha sonra ameliyat tarihim verildi. kalbimde daha önce baktırmıştım 24 saat holter takıldı izlendi atışlarım normal cıktı. işte heyecandan hızlı artıyor sanırım. aneztezi testlerini mutlaka yaptır unutulmasın ilk o yapılıyor aslında

Canım benim ameliyatım cuma günü ama test falan hiçbirsey yapmadılar. Cuma yatıs ve ameliyat aynı gün olacak.

Amin inşallah pişman olmayız.

Gerçekten cok heyecanlı ve cok takıntılıyım. Herseyi cok ince düşünüyorum.
Ama sizlerin yorumları içimi rahatlatıyor :)
Umarım bir sıkıntı cıkmaz ve pişman olmam :)

Canım benim ameliyatım cuma günü ama test falan hiçbirsey yapmadılar. Cuma yatıs ve ameliyat aynı gün olacak.
aynı güne hem tahlillerin hem ameliyatın yetişmez ki bence bi sor doktoruna. benim anestezi için kan tahlillerim yapılmadı o ne zaman yapılır aynı gün mü de. benim o yapıldı sonra tarihim verildi. gecen sene başka bi hastanede de tahlil yaptırmıştım ama korkum gün almadım bi düşüneyim fln dediydim. hep önce tahlil yapıldı yani 2 kez bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…