Benim için mi söyledinizBkz : hem suclu hem guclu...
Aklısınız kesinlikleBu tarz durumlarda özel çocuklar demeyi tercih ediyorum.
Arkadaşlar,
Benim bir arkadaşımın sorunları olan bir çocuğu var ayrıntı vermek istemiyorum.
Hep dertleşiriz bizim bi tanıdığında aynı sorunları olan bir çocuğu vardı, o çok yol katetti hep ondan olumlu örnekler veririm konuşuruz
Şimdi yine çocuğun bir sorunundan bahsederken aynen şu cümleyi kullanmışım
" diğer tanıdığın da böyle bir sorunu vardı bu tarz problemi olan böyle çocuklarda olabiliyor galiba"
Hiç bir kötü niyetim yok arkadaşım bunu biliyor
kelimelerimi özenli seçmeye çalışıyorum ama arkadaş " böyle çocuklar" lafına alınmış
Beni aradı baya bi sitem etti
O an bişey diyemedim tamam hassas bi konu özür diledim felan ama teli kapatınca biraz bozuldum Ne dersiniz?
Evet gayet sizin icin soyledim. Evet arkadasiniza karsi art niyetsiz bir laf satf etmissiniz buraya kadar sikinti yok. Insanlik hali insan bazen ağzından birsey kacirabiliyor. Arkadasinizda gayet menedi sekilde sizi aramis direk sizinle muhattap olup kirginligini dile getirmis bunda da bisey yok. Ama kalkip buna alinmaniz. Bozuldum Hakaret bu diye dusunmeniz iste hem suclu hem guclu kismi o.Benim için mi söylediniz
Yok artık diyorum
Ben arkadaşımın durumunu anlamaya çalışıyorum ama bu şekilde de sqnki iletişim kurmak çok zor oluyoHakaret olmasına gerek yok.
Karşıdaki incindiyse söylediğiniz söz yanlıştır.
Özürlü ya da sıkıntıları olan bir çocuğa annelik yapmak kolay değil.
Evet gayet sizin icin soyledim. Evet arkadasiniza karsi art niyetsiz bir laf satf etmissiniz buraya kadar sikinti yok. Insanlik hali insan bazen ağzından birsey kacirabiliyor. Arkadasinizda gayet menedi sekilde sizi aramis direk sizinle muhattap olup kirginligini dile getirmis bunda da bisey yok. Ama kalkip buna alinmaniz. Bozuldum Hakaret bu diye dusunmeniz iste hem suclu hem guclu kismi o.
Onun özel bir durumu ve hassas olabilir. Böyle bir durumda alttan almanız yeterli , kötü niyetli olduğunuzu düşünse arayıp size söylemezdi bozuldum diye. Bence çok hoş davranmış, Size açıklama şansı da vermiş siz de ağırınıza gidecek bir durum yok. Durumu abartıyorsunuz. Size annenin bozuldum demesi ağırınıza gidiyor. Özel bir durumla baş etmeye çalışan bir kadının duygu durumunu düşünün bi de . Aynı durumda olsaydınız buraya gelip ah vah çocuğuma nasıl böyle der diye söyleniyor olabilirdiniz.H
Aklısınız kesinlikle
Ama konuşmanın gidişinden bir an öyle demişim yani benim niyeyimi bildiği halde alınması biraz ağırıma gitti
Bu arada siz haklısınız ama arkadaşım zaten çok alıngan bence özel çocuklar lafına daha çok bile bozulurdu
Hakaret olmasına gerek yok.
Karşıdaki incindiyse söylediğiniz söz yanlıştır.
Özürlü ya da sıkıntıları olan bir çocuğa annelik yapmak kolay değil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?