Bu hakkı kendilerinde nasıl buluyolar

Bu kadar egitimli gorumcelerde bu kadar cahil kafa varken sen kendini bosuna ezik goruyorsun be tatlim ? Cok ciddiyim sakin kendini asagi gorme yanlarinda , bu cagda hala bebegin ismine karismak geri kafalilimtan cahillikten baska birsey degil
Kimligi esin cikaracak , ne isim istiyorsaniz onu koyun , kv birsey derse dw tane tane ona sunu soyle " o benim cocugum benim istedigim isim konur"

Yahu boşverin milleti. Siz karı koca istediğiniz ismi koyun. İter acısınlar ister bayılsınlar.
Uyuz oluyorum bebek ismine karışanlara.

Neden kv ismi başka isim mi Yok cocuk senin yahu biraz geri dursunlar

Boşversenize, bir daha isim konusu açılırsa daha doğmasına çok var aklımda bir isim yok der geçiştirirsin. Kvaliden gidip çıkarmayacak ya nüfus cüzdanını. Eşinle halledersiniz. Kesinlikle de kvalidenin istediği o ikinci ismi koyma, ne gereği var.

Kaynanam kendi ismimi katalim demiyo katamazda zaten erkek cunku :) kaynanam emir ismini istiyo bende miraç ismini istiyorum ki miraçta bile tam karar vermemisken belki ozamana kadar daha guzel isimler buluriz dioduk esimle kaynanamda illa emir olicak dio

Zamaninda gorumceme kaynanamin kaynanasinin ismini katmislar ama sua kaynanamlar kizina kaynanasinin ismiyle degil farkli bi isimle hitap ediyolar.kendi hoslanmadigi bisiyi yasamis simdide aynisi bana yasatmaya calisiyor

çünkü bu hakkı onlara veren sensin, asla istedikleri isimleri koyma, kendi istediğin ismi koy ve kimseye de bu isim nasıl diye sorma
bu inat değil bi duruş, bugün bebeğine koyduğu ismi kabul edersin, yarın çocuğuna verdiği terbiyeyi kabul etmek zorunda kalırsın, bu işler böyle başlar....

bu gorumceler evlenip gidiyor ama hala o burunlarini sokmaktan geri kalmiyorlar.gorumcene aynen şoyle de"sen kendi annenin ismini koydun bende kendi anneminkini koyayim"bakalik ne diyor.onlara ne ya bence verin agizlarinin payini bunlar yarin obur gun herseye karisirlar.haddini bilsin herkes

Kariaiyolar zaten esimin getirdigi asgari ucret icin bile napiyosunuz okadar parqyi diolar yeminlen biktim artik bunlardan,benim ailem hicbisiye karismaz ama esimin ailesi daha dogrusu annesi berseye karisir

Aynen oyle cok haklisin kaynanam o hakkinida kaybetti kesinlikle ikinci ismi vermicem cocuguma

O benim çocuğum derken? Bu nasil bi terbiyesizliktir ya ne biçim bi cümle nerden onun çocuğu oluyormuş. Allah aşkına böyle densiz düşüncesiz insanlarla bir olmayin kimsenin bebeğinizin ismine karışmaya hakkı yok hele ki ilk bebeginiz gerci ikinci üçüncü de olsa asla farketmez o sizim ve esinizin bebeği esiniz de bi zahmet ağzını açsın da bi iki kelime etsin

İşte kültür farkı derken bunu kastetmişlerdi ama sen çok yanlış anlamıştın. çocuğuna kendi istediğin ismi koyabilmek için hır gür çıkartıp hamile halinle sinirini bozacaksın ya da paşa paşa kayınvalidenin istediğini koyacaksın.

Benzer bi durumu benim kuzenimde yaşadı eşiyle annesi çok tartışılar hiç ses çıkarmadı ne babası benim deyip annesini susturdu nne de eşine bişey söyledi. Doğum olunca gitti kendisi başka bi isimm koydu herkeste çok beğendi ☺ ne eşi ne de annesi bişey söyledi beni bunu yapmaya mecbur ettiniz dedi başta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…