- 27 Mart 2017
- 16.160
- 65.352
- 598
- Konu Sahibi Karpuzlu araba
-
kv "kimse boyle bi terbiyesizlik yapamaz o benim cocugum benim istedigim isim olucak "demis.
Gunaydin kk
Gebeyim ve simdiden isim tartismalari basladi ilk gebeligim ve kv kendi istedigi ismi katmamizi istiyor bense baska bi isim gorumcemle bu konuyu konustugumuzda iki isim falan dedi bende kv gonlu kalmasin die kabul ettim.Sonra diyer gorumcem geldi senin katacagin isim guzel degil annemin istedigi isim olsun anneme soylerim bak dedi.bende ara soyle dedim gorumcem kv anlattiginda"kimse boyle bi terbiyesizlik yapamaz o benim cocugum benim istedigim isim olucak "demis.sinir oldum ya ben iki isim kabul etmisken o nasil boyle bisi soyleyebiliyor.buarada kv en kucuk kizina kendi kv ismini katmislardi ama suan ona o isimle seslenmiyolar farkli isimle sesleniyolar.kendisi bile kendi kv ismini istemezken benim nasil istememi bekliyor.
İş eşinde bitiyor. Ortak karara varırsanız ne alâ
bu gorumceler evlenip gidiyor ama hala o burunlarini sokmaktan geri kalmiyorlar.gorumcene aynen şoyle de"sen kendi annenin ismini koydun bende kendi anneminkini koyayim"bakalik ne diyor.onlara ne ya bence verin agizlarinin payini bunlar yarin obur gun herseye karisirlar.haddini bilsin herkes
çünkü bu hakkı onlara veren sensin, asla istedikleri isimleri koyma, kendi istediğin ismi koy ve kimseye de bu isim nasıl diye sorma
bu inat değil bi duruş, bugün bebeğine koyduğu ismi kabul edersin, yarın çocuğuna verdiği terbiyeyi kabul etmek zorunda kalırsın, bu işler böyle başlar....
O benim çocuğum derken? Bu nasil bi terbiyesizliktir ya ne biçim bi cümle nerden onun çocuğu oluyormuş. Allah aşkına böyle densiz düşüncesiz insanlarla bir olmayin kimsenin bebeğinizin ismine karışmaya hakkı yok hele ki ilk bebeginiz gerci ikinci üçüncü de olsa asla farketmez o sizim ve esinizin bebeği esiniz de bi zahmet ağzını açsın da bi iki kelime etsinGunaydin kk
Gebeyim ve simdiden isim tartismalari basladi ilk gebeligim ve kv kendi istedigi ismi katmamizi istiyor bense baska bi isim gorumcemle bu konuyu konustugumuzda iki isim falan dedi bende kv gonlu kalmasin die kabul ettim.Sonra diyer gorumcem geldi senin katacagin isim guzel degil annemin istedigi isim olsun anneme soylerim bak dedi.bende ara soyle dedim gorumcem kv anlattiginda"kimse boyle bi terbiyesizlik yapamaz o benim cocugum benim istedigim isim olucak "demis.sinir oldum ya ben iki isim kabul etmisken o nasil boyle bisi soyleyebiliyor.buarada kv en kucuk kizina kendi kv ismini katmislardi ama suan ona o isimle seslenmiyolar farkli isimle sesleniyolar.kendisi bile kendi kv ismini istemezken benim nasil istememi bekliyor.
Benzer bi durumu benim kuzenimde yaşadı eşiyle annesi çok tartışılar hiç ses çıkarmadı ne babası benim deyip annesini susturdu nne de eşine bişey söyledi. Doğum olunca gitti kendisi başka bi isimm koydu herkeste çok beğendi ☺ ne eşi ne de annesi bişey söyledi beni bunu yapmaya mecbur ettiniz dedi baştaGunaydin kk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?