- Konu Sahibi Karpuzlu araba
-
Ben sezaryenle doğum yaptım topuk kanı vermeye birlikte gittik. Nüfusa gitmedim isim konusuna kimse karışmadı diye ama istesem gidebilirdim. Annesin artık 3 kat güçlü olacaksın.Normal dogum olursa o anki halim ne olur bilemiyorum normal dogumla bigunde ayaga kalkiliyo die duymustum bende normal olursam esimle nufusa giderim ozman
Hmm ilgincmis peki iki ismi kimligede yazmaya gerek varmi yoksa sadece esimle benim aramdami olicakŞunu belirtmek istiyorum ki isimler arşu ala dan semavattan müsemmalarıyla beraber inerler yani manasıyla. Ve emir isminin manası emretmek hiç önerilmeyen bir isimdir sürekli emreden huysuz memnuniyetsiz olurlar sert mizahlı olurlar. Çocuğa iki isim vermek çocuğun daha zeki olmasına sebep olur. Miraç ismi çok güzel ablam çok severdi oğlum olsun Miraç Eymen koycam der. Çok konuştum ama birde çocuğunuzun sadece sizin ve eşinizin bildiği bir ismi daha olmalı eşiniz kulağına ezan okuduktan sonra o ismi de söylemeli. Bunun nedenide Allah korusun büyü sihir gibi kötü şeylerde tam ismiyle yapmak gerekir o ismi kimse bilmeyeceği için Allah ın izniyle kötü şeylerden uzak olur. Bildiklerimi paylaşayım dedim uzun oldu kusura bakmayın
Deneyimlisin ozmam bende gidebilirim sezeryan olsadaBen sezaryenle doğum yaptım topuk kanı vermeye birlikte gittik. Nüfusa gitmedim isim konusuna kimse karışmadı diye ama istesem gidebilirdim. Annesin artık 3 kat güçlü olacaksın.
Şunu belirtmek istiyorum ki isimler arşu ala dan semavattan müsemmalarıyla beraber inerler yani manasıyla. Ve emir isminin manası emretmek hiç önerilmeyen bir isimdir sürekli emreden huysuz memnuniyetsiz olurlar sert mizahlı olurlar. Çocuğa iki isim vermek çocuğun daha zeki olmasına sebep olur. Miraç ismi çok güzel ablam çok severdi oğlum olsun Miraç Eymen koycam der. Çok konuştum ama birde çocuğunuzun sadece sizin ve eşinizin bildiği bir ismi daha olmalı eşiniz kulağına ezan okuduktan sonra o ismi de söylemeli. Bunun nedenide Allah korusun büyü sihir gibi kötü şeylerde tam ismiyle yapmak gerekir o ismi kimse bilmeyeceği için Allah ın izniyle kötü şeylerden uzak olur. Bildiklerimi paylaşayım dedim uzun oldu kusura bakmayın
Eveet başka hiç zikretmeyinnHa anladim sadece ezanla okucak ikinci ismi
Eveet başka hiç zikretmeyinn
Kocanla barıştınız demek.
Bence ismi anne koymalı herkes herşeye karışmasın.
Rica ederim canım bize de dua et hamile olalım hamilelerin duası kabul olunur ☺Oyle yapariz cok tesekkurler bilgin icin
Eşini ikna etmek senin elinde... azıcık Naz'a çek kendini, azıcık hastayım Naz'ı yap... moralim bozuldu böyle oldu gibi davran... kadınlığını kullan... ipler senin elinde, sen yön verebilirsin bu duruma, kendin ettin güven azıcıkBence hata esimde esime guvensem hic takmicam ama esim ya onlarin dedigini yaparsa die korkuyorum
Rabbim insallah tez zamanda gobisini doldursun senin ve senin gibi isteye herkezin :) amin amin aminRica ederim canım bize de dua et hamile olalım hamilelerin duası kabul olunur ☺
Eşini ikna etmek senin elinde... azıcık Naz'a çek kendini, azıcık hastayım Naz'ı yap... moralim bozuldu böyle oldu gibi davran... kadınlığını kullan... ipler senin elinde, sen yön verebilirsin bu duruma, kendin ettin güven azıcık
Bebeğim yapamazsan senin o işgüzar görümcelerle kınana yer seni, hep üzülen sen olursun.Ay ben yapamamki oyle numaradan hasta ayaklari falan bak aklima gelince bile gulms tutuyo bide yaptigimi dusun krize girerim gulmekten :)
Ben sezeryan ile Doğum yaptım ama nüfusa da birlikte gittik dikişlerim yokmuş gibi her yere de gittimBebegim ters ya olurda duzelmezse sezeryan olucam o halimlede nufusu gidememki die dusunuyorum insallah esim bana yanlis yapmaz ne diyim
Ben yaklasik 5 ay kv gorusmedim evlerine gelmedim ama esim baktim cok uzuluyo kafasina takiyor gidelim dedi en son pes ettim geldimgidin kimseye sormadan kendi istediğiniz ismi yazdırın.
böyle hadsizlik olamaz.
gerekirse görüşmeyin bu insanlarla.
belli ki başınıza çok dert açacaklar.
Bana herkez iki hafta ayaga kalkamiyomussun diodularBen sezeryan ile Doğum yaptım ama nüfusa da birlikte gittik dikişlerim yokmuş gibi her yere de gittim
Bebeğim yapamazsan senin o işgüzar görümcelerle kınana yer seni, hep üzülen sen olursun.[/QUO
Insallah duzelirler ayip ya vala benim annemde kaynana ama bigun olsun agzini acip yengeme cocugun ismi bu olsun su olsun demedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?