Bu hakkı kendilerinde nasıl buluyolar

Normal dogum olursa o anki halim ne olur bilemiyorum normal dogumla bigunde ayaga kalkiliyo die duymustum bende normal olursam esimle nufusa giderim ozman
Ben sezaryenle doğum yaptım topuk kanı vermeye birlikte gittik. Nüfusa gitmedim isim konusuna kimse karışmadı diye ama istesem gidebilirdim. Annesin artık 3 kat güçlü olacaksın.

Hmm ilgincmis peki iki ismi kimligede yazmaya gerek varmi yoksa sadece esimle benim aramdami olicak

Ha anladim sadece ezanla okucak ikinci ismi

Kocanla barıştınız demek.

Bence ismi anne koymalı herkes herşeye karışmasın.

Kocanla barıştınız demek.

Bence ismi anne koymalı herkes herşeye karışmasın.

Aynen baristik bikackez geldi yuz vermedim cok kizgindim ona sabah isten geldi ben baska odada yatiyodum yanima geldi kolumdan tutup kalk dedi odamiza gidicez karimi cok ozledim dedi kolumdan tuttu goturdu .ben ona sen bana gule gule dedin dedim oda bana telefonu kapatiyordum die dedim o anlamda demedim dedi artik nekadar dogru ne kadar yalan onu o ALLAH ve onun arasinda. Bebegime katicagim ismede bencede karismamali kv

Bence hata esimde esime guvensem hic takmicam ama esim ya onlarin dedigini yaparsa die korkuyorum
Eşini ikna etmek senin elinde... azıcık Naz'a çek kendini, azıcık hastayım Naz'ı yap... moralim bozuldu böyle oldu gibi davran... kadınlığını kullan... ipler senin elinde, sen yön verebilirsin bu duruma, kendin ettin güven azıcık

Ay ben yapamamki oyle numaradan hasta ayaklari falan bak aklima gelince bile gulms tutuyo bide yaptigimi dusun krize girerim gulmekten :)

gidin kimseye sormadan kendi istediğiniz ismi yazdırın.
böyle hadsizlik olamaz.
gerekirse görüşmeyin bu insanlarla.
belli ki başınıza çok dert açacaklar.

Bu HADSİZ kayınvalideler bir bitmediler!!! Kıskanç, görgüsüz, kültürsüz, dediğim dedik, cahil bu kadar kadın yüzsüzce nefes almaya devam ediyor, aramızda yaşayıp gidiyor, gelinlere kan kusturuyor. Bitin artık ya bitin

Bunlar 20 tane doğursalar yine senin doğurduğun 1 taneye isim vermek isterler. Ne anlıyorlar bilmiyorum. Tamamen ego olayı bence

Bebegim ters ya olurda duzelmezse sezeryan olucam o halimlede nufusu gidememki die dusunuyorum insallah esim bana yanlis yapmaz ne diyim
Ben sezeryan ile Doğum yaptım ama nüfusa da birlikte gittik dikişlerim yokmuş gibi her yere de gittim

gidin kimseye sormadan kendi istediğiniz ismi yazdırın.
böyle hadsizlik olamaz.
gerekirse görüşmeyin bu insanlarla.
belli ki başınıza çok dert açacaklar.
Ben yaklasik 5 ay kv gorusmedim evlerine gelmedim ama esim baktim cok uzuluyo kafasina takiyor gidelim dedi en son pes ettim geldim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…