- 24 Ağustos 2016
- 167
- 66
- 28
- Konu Sahibi Dondurmalipasta
-
Merhaba arkadaşlar. Sizin bir konuda düşüncelerinizi almak istiyorum. Yorum yapan fikir veren herkese şimdiden teşekkürler.
2 yıllık evliyim. Eşimin bir abisi var. Biz evlenmeden önce eşimin abisi defalarca borç yapıp babasına ödettirmiş. Ancak bu borçlar ev yada eşya gibi borçlar değil. Borcun nereye yapıldığı bilinmiyor çünkü söylemiyor. Her defasında da kayınbabam bir şekilde borç bularak yada kredi çekerek borcu ödüyor. Eşimde babasını zor duruma soktuğu için abisi ile konuşmuyor. Biz evlendiğimizde de kayınbabam sağolsun bizim düğünümüzü yaptı ve eşyalarımızı aldı(Tabiki bunlar abisi evlenirken de yapılmış). Daha sonra abisinin yine 80 bin tl civarı borcu ortaya çıktı ve abisi ile eşi babasını boşanmakla kendini öldürmekle tehdit etti ve kayınbabam 50 bin tl sini ödedi. Eşim bu duruma kızdığı için para ödendiğinden beri 2 haftadır annesi ve babasıyla konuşmuyor. Eşim kendisine haksızlık yapıldığını düşündüğünden konuşmuyor. Bende kayınvalideme ve kayınbabama kırgınım çünkü bana da haksızlık yapılmış olduğunu düşünüyorum. Yapılan borcun bir gerekçesi olsa mesela ev alsalar yada araba borcu filan olsa tamam versin ama borcu nereye yaptığı belli değil. Ayrıca maddi gelirleri de bizim iki katımız kadar. Biz eşimle borcumuz var diyip yalan söylediklerini düşünüyoruz bunuda eşim annesi ve babasına söyledi ancak yinede para verdiler. Kayınvalideme ve kayınbabama ben saygıda kusur etmemeye çalışıyorum, elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışıyorum, eltimin yapmadığı çoğu şeyi ben yapıyorum ama bana haksızlık yapılınca çok kırıldım. Sizler bu konuda ne düşünüyorsunuz?
Ya o onun evladı tabikide oducek hayır ödemeyip napicak yani sizinde borcunuz olsa sizinkinden öder benceMerhaba arkadaşlar. Sizin bir konuda düşüncelerinizi almak istiyorum. Yorum yapan fikir veren herkese şimdiden teşekkürler.
2 yıllık evliyim. Eşimin bir abisi var. Biz evlenmeden önce eşimin abisi defalarca borç yapıp babasına ödettirmiş. Ancak bu borçlar ev yada eşya gibi borçlar değil. Borcun nereye yapıldığı bilinmiyor çünkü söylemiyor. Her defasında da kayınbabam bir şekilde borç bularak yada kredi çekerek borcu ödüyor. Eşimde babasını zor duruma soktuğu için abisi ile konuşmuyor. Biz evlendiğimizde de kayınbabam sağolsun bizim düğünümüzü yaptı ve eşyalarımızı aldı(Tabiki bunlar abisi evlenirken de yapılmış). Daha sonra abisinin yine 80 bin tl civarı borcu ortaya çıktı ve abisi ile eşi babasını boşanmakla kendini öldürmekle tehdit etti ve kayınbabam 50 bin tl sini ödedi. Eşim bu duruma kızdığı için para ödendiğinden beri 2 haftadır annesi ve babasıyla konuşmuyor. Eşim kendisine haksızlık yapıldığını düşündüğünden konuşmuyor. Bende kayınvalideme ve kayınbabama kırgınım çünkü bana da haksızlık yapılmış olduğunu düşünüyorum. Yapılan borcun bir gerekçesi olsa mesela ev alsalar yada araba borcu filan olsa tamam versin ama borcu nereye yaptığı belli değil. Ayrıca maddi gelirleri de bizim iki katımız kadar. Biz eşimle borcumuz var diyip yalan söylediklerini düşünüyoruz bunuda eşim annesi ve babasına söyledi ancak yinede para verdiler. Kayınvalideme ve kayınbabama ben saygıda kusur etmemeye çalışıyorum, elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışıyorum, eltimin yapmadığı çoğu şeyi ben yapıyorum ama bana haksızlık yapılınca çok kırıldım. Sizler bu konuda ne düşünüyorsunuz?
Size ne peki bundan? Evlenirken kayınpederinizle sözleşme mı yaptınız maddi destek vermesi konusunda ? Siz kendi yağınızla kavrulun. Madem zorlanıyorsunuz o zaman borç yapmayacaksniz... Çok bencilce düşünce bu gerçekten. Dediğim gibi bırakın kayınpeder sorgulasn bu durumu. Sonuçta o onun evladı. İster verir ister vermezHaksızlık yapıldığını düşünmemin sebebi biz kendi çabalarımızla zar zor bişeyler yapmaya çalışırken karşı tarafın oyunla yalanla nereye olduğu bilinmeyen borcunun ödenmesi
Ne güzel birşey ki eşinizle bir olup kenetlenip borçlarınızı ödeyebiliyormuşsunuz, kaynınız boşamayı öne sürerek bi nevi tehditle işini hallettiriyor siz şükredin ki her şeye ragmen eşinizle kenetlendiniz ,bu dünya da kendi tırnağın varsa başını kaşıyacaksın.Haksızlık yapıldığını düşünmemin sebebi biz kendi çabalarımızla zar zor bişeyler yapmaya çalışırken karşı tarafın oyunla yalanla nereye olduğu bilinmeyen borcunun ödenmesi
Katılıyorum sizin karışmaya hakkınız yok.sizin için de gerekenler yapılmış.Siz
Neden haksızlığa uğradığınızı düşündünüz
O kısmı tam olarak anlayamadım.
Ortada babasını sömüren hayırsız bir evlat var gibi görünüyor daha çok.
+1Siz
Neden haksızlığa uğradığınızı düşündünüz
O kısmı tam olarak anlayamadım.
Ortada babasını sömüren hayırsız bir evlat var gibi görünüyor daha çok.
Haksızlık yapıldığını düşünmemin sebebi biz kendi çabalarımızla zar zor bişeyler yapmaya çalışırken karşı tarafın oyunla yalanla nereye olduğu bilinmeyen borcunun ödenmesi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?