Bu haksızlık mı?

1- sen kv kp ne kırılamazsın. eşin kırılabilir.
2- eşinde kendine haksızlık yapıldıgını düşünmemeli cunku abiye ev araba alınsa bana da alın diyebilir. ama borcların gittigi yer farklı... bu yuzden kıskanamaz.
3- eşin abisine ve kv kp ogullarına gidip sen bu paraları nerede harcıyorsun diyip cıkışmaları akılını başına al demeleri lazım. ve hatta bir daha borcunu ödemesinler. kendini öldürürse de kendi bilir. ki kimse kolayına canına kıymaz.
4- bu kurmar borcudur. abisini eşin psikologa ve psikiyatra götürsün.

Siz olaya nasil kendinizi dahil edip magdur oldunuz onu anlamadim.

Esiniz kizar kuser baris babasi anasi da size ne onlarin paralarindan kime verdiginden nereye harcadigindan.

Magdur edebiyati yapmayin lutfen

Sen niye üzerine alındın anlamadım. Sömürmek hak ise sen de yap içinde kalmasın. Zaten bir evladı hayırsız çıkmış siz uğraşmayın bari.

eşiniz kırılabilir onu anlarım da sizin kırılmanız saçma olmuş. k.peder yedi sülaleye bakmak zorunda değil. oğlu zor durumdaysa elbette kıyamaıp yardım edebilir. evlat onun para onun.

Eşiniz belki gidip "Abime hep yardım ediyorsun bana niye destek olmuyorsun" diyebilir ama sizin karışma hakkınız yok bu konuda. Baba ve oğulları arasındaki maddi manevi ilişki evli olsanız dahi sizi ilgilendirmez.

Yaşlandıklarında para akıttıkları kişiler baksın en azından kafan rahat olur.

Sanane kayınpederin hayattayken istediğine verir sen ne karışıyosun DİYEN ARKADAŞLAR,dilerim aynı durum sizin başınıza da gelir de konu sahibinin ne hissettiğini anlarsınız.Kp iniz Kv niz tüm malını hayattayken bir evladına yapsın da o zaman bu söylediklerinizi hatırlarsınız!!!

peki eşiniz ne diyor bu duruma sonuçta tepkisini göstermesi gereken o bu durmda
Zaten burada bu tarz yorum yapan çoğu kişinin başına aynı durum gelse benim gibi düşüneceklerine eminim çünkü burada açılan konuları görüyoruz. Bir evlada ev alınsa diğeri de istiyor. Ama bizim durumda paranın nereye gittiği belli değil. Ev alınsa en azından ev aldılar para işe yaradı derim.

Ayrıca arkadaşlar şunu da söyleyeyim benim eltim yalancının biri. Bana eşimin eski sevgilisini anlatan ve hala onunla görüşen biri. Kayınvalideme defalarca bağırmış evinden kovmuş birisi. Ben bu kadar saygılıyken onlara böyle yapılması insanı ister istemez kırıyor.

Çok buyu
Çok buyük bir haksızlık var ortada bence.resmen diğer eltini senden ayrı tutuyorlar. ben olsam asla böyle birşeye gelemezdim olay çıkarirdım

O kadar hak veriyorumki sana sen git saygıda kusur etme elin Yalancısına saygısızına 50 bin lira borç versinler delirmemek elde değil

Borcu nereye neden yaptıklarını size söylemek zorunda değiller ki belki gerçekten ihtiyaç oluyor illa ev araba mi alınca borçlu olur insan ? Gün gelir ihtiyacınız olduğunda size de destek olurlar ha ayrıca miras degil ki bu onlara çok size az vermişler diyelim anne baba bu her zaman yardıma ihtiyacı olanı kollqyip gözetmek ister

Tabiki haksızlık. En çok kizdigim şeylerden biridir evlat ayrımı. Borcu varsa var, ona ne yapılıyorsa size de yapılması gerek. Ne güzel bi evlat har vurup harman savursun sorumsuzlugun dibine vursun ama gene ona destek olunsun. Yapmayacaklarsa ikisine de yapmasinlar yapacaklarsa ikisinede eşit yapsınlar. Burada size ne diyenleri de anlamıyorum. İki veya daha fazla evladı olanlar birine yedirip diğerine yedirmiyor musunuz? Yada birine daha iyi mi bakiyorsunuz? Ama tabiki sen karışma esin yapsın ne yapacaksa yoksa kötü sen olursun.

Adamin parasi istedigi yere veremez mi?
Bunu cocuklar yapiyo diye biliyorum kardeşlerine bir sey alinip onlara alinmayinca bu tribi yapiyolar beni sasirtti koca koca insanlarin yapması

HaksıZlık la ne alakası var onun borcunu ödedi diye aynı parayı Size de mi vermek zorunda çok ayıp bence

Burada en sinir oldugum konu tipi.Daha basligi okur okumaz içerigi tahmin ettim.
Önce şunu bir anlayın,adam alninin teriyle emegiyle kendi kazandığı parayi istediği gibi harcar size hesap mı verecek yahu ? İster kumar oynar,ister çöpe atar,ister evladına yedirir.
Adamin keyfi bilir yani,sizi zerre ilgilendirmez.
Ayıp yahu vallahi ayıp. Çocuğunu evlendiriyor evini diziyor ama yine de yaranamiyor insanlar,ölene kadar herseylerini size feda etmek zorundalar değil mi ? Eğer çocuklarına adaletsizlik yapıyorlarsa bu onlarla Allah arasında.
Bir de dikkatimi çeken genelde ogullarin sesi cikmazken hep gelinler fiştekliyor.Yav size ne ? Sizin paranizi mı harcıyor adam. Sırf bu yüzden kusecekseniz küsün,para için mı güler yüz gosteriyorsunuz?

Yazdıklarınıza dikkat edin! Ben herşeylerini bana feda etsinler demedim. Hiçbirşeylerinide istemem zaten yeterki haksızlık yapmasınlar. Oğullarının sesinin çıkmadığını nereden çıkarttınız? Ayrıca ben fişteklemiyorum!!! Küseceğim de demedim sadece kırıldım dedim. Burada böyle yazıyorsunuzda aynı şey başınıza gelse ortalığı kasıp kavurursunuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…