• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu hareketlerin altında ne var ?

Şifre verme, telefona bakma vs işlerini geçtim de nişan seviyesine geldiğim insanla en azından bir tanecik fotomuzu paylaşırım ondan da paylaşmasını beklerim ya. Hele de aktif olarak kullanıyorsak. Ha yok aktif foto paylaşmayan, sosyal medyayla alası olmayan biri olsa neyse derim.
Ama sizinki maşallah arizona kertenkelesi gibi her kadının fotosuna zıplıyormuş.
Beni kimlerden neden saklıyor bu herif diye düşünürüm.

Evet son kez bugün sordum vermiyor musun şifreni diye.
Bana verdiği yanıt sen dün gece çok şeyi bitirdin oldu.. bir şifre yüzünden bu raddeye geldiğimize inanamıyorum

Bana verdiği yanıt sen dün gece çok şeyi bitirdin oldu.. bir şifre yüzünden bu raddeye geldiğimize inanamıyorum
"Çok seyi bitirdin"... Hâlâ üste çıkma lafları. Her şey belli maalesef. Üstüne düşmeyin. Evet bitti, deyin.

Çok kötü oldum ya hiç geri adım atmadı
Çok üzüldüm gerçekten ama evliyken de olabilirdi bu. Bi de böyle düşünelim 🙁 Al, için rahat etsin diyemeyen biri sizin sevginizi, kıskanmanızı, bağlanmanızı hak etmiyor

İnstada yediği b.klar senden kıymetliymiş demek ki bırak gitsin.

İnstada yediği b.klar senden kıymetliymiş demek ki bırak gitsin.
Çok üzüldüm gerçekten ama evliyken de olabilirdi bu. Bi de böyle düşünelim 🙁 Al, için rahat etsin diyemeyen biri sizin sevginizi, kıskanmanızı, bağlanmanızı hak etmiyor
Aynen öyle.. şuna bakın suçlu ben oldum nasıl yaptı etti böyle oldu aklım almıyor artık iyice sinirim bozuldu ya

Eklentiler

• IMG_5221.webp
    IMG_5221.webp
    27,5 KB · Görüntüleme: 70
Aynen öyle.. şuna bakın suçlu ben oldum nasıl yaptı etti böyle oldu aklım almıyor artık iyice sinirim bozuldu ya
Al canım bak, demek neden bu kadar zor? Evliyken de gizleyecek. "Özel hayat" bu değil ki ama. Suçlu hissetmenizi istiyor. Uzatmayın bence. Tatile de yürüdüğün karı kızla çık, de diyor şeytan ama neyse... Geri adım atmayın. Hep kafanızda kalacak çünkü bu

Valla çok toksiksiniz konu sahibi.
Ömür boyu güdülmeyi yakıştırdığınız adamı koca diye yanınızda gezdirecek misiniz.
Bu sizi yorar,karşıdakini de.
Ben gütmeyi yakıştırmam hayatımdaki erkeğe.Çünkü o hayvan değil.
Aldatmak isteyeni hiç bir şey tutamaz.
7/24 gözetin yeni yapar yapacak olan.

Nisanliyken böyleyse evlenince daha beter olur, ben kızların fotoğrafını begenmesini doğru bulmuyorum. Sen rahatsız olduğun için saygı duyması gerekirdi, böyle bir konuda siz değerli değilseniz bulunduğum konuma sorgular ve o ilişkiden çıkardım

Bırak suçlu oluver ya. Altı üstü nişanlı. Sanki 2 çocuğunun babası sanki ev araba bölünecek sanki velayet davası var. Suçlu olsan ne olacak?

En yakın kuzenimin eski sevgilisinin(nişan tarihleri belliydi) öyle sosyal medyada falan beğenileri takıntıları vs. falan da yoktu.
Sadece reelde,sevgilisinin biseyler karıştırdığını hissediyordu.Uzun whatsap konuşmaları,aramalara mesajlarına uzun zaman sonra dönmek falan.
Bir araya geldiğimizde şüphelendiğini ama ispatlayamadigini söylüyordu,işin tuhafı bunu kendisine hissettirdiği an konuşmaların ekran görüntüsü, kimlerle nerde olduğunu vs kanıtlayan fotoğraflar, yazışmalar gönderiyormuş.
Ben de gerçekten öyle bisey yoksa gereksiz yere ortamı germemesi gerektiği minvalinde konuşuyordum.
En son aralarında konusurken kuzenim ciddi ciddi aldatıldığından şüphelendiğini söylemiş.
Sevgilisi güven olmazsa olmaz diyip düzgün açıklama yapmadan terketti kuzenimi.
Kuzenim tabi depresyona girdi sonrasında. Ben yanlış mı yaptım, günahını mı aldım,hislerimden ziyade kıskançlık duygusuyla mı onu bunalttım, güvensizlik edip uzaklaştırdım diye kendini mahfederken çok geçmeden beyefendinin başkasıyla da görüştüğünü ve onunla nişanlandığını öğrenmiştik hem de boy boy fotoğraflarını koymuştu sosyal medyasına.
Bence hisler genelde yanıltmaz.İnsan defalarca aynı noktaya aynı sonuca geliyorsa ters giden biseyler var demektir.

İnstagramda birlikte fotoğrafımız yok. O an evdeydim duymamışım diyor ama inanamıyorum işte
Ben de hiç eski erkek arkadaşımla foto atmazdım o da atmadı, böyle isteğim olmadı ama şimdiki aklım olsa kesinlikle ona bizim fotomuzu paylaştırırdım. Çünkü ayrıldıktan sonra millete yazdığını öğrendim ha fotografımız olsa da yazardı o ayrı ama en azından millet şerefsiz olduğunu görürdü.
Ki kadın hisseder gizlice takipte kalın.

Back
X