he he, çok hoşsunuz. Bana bazen konuyu açıyorlar kuzenler, gülüyorum. Yaw geziyorum, tozuyorum, rahatım işte falan çok da dert değil hani diyorum ama hatunların en çok dedikleri şey " akşam kocana sarılıp yatmak gibisi yokmuş" . Öyle mi hakkaten? Herşeye bedelmi bu sarılıp uyuma mevzusu ?Evlenme
herif
+gaynana
+görümce
+
+her işe koşturan kadın
Artı delirmek
Yok beee. Eskiden sarılarak uyurduk,şimdi bir zaman sonra daral geliyorhe he, çok hoşsunuz. Bana bazen konuyu açıyorlar kuzenler, gülüyorum. Yaw geziyorum, tozuyorum, rahatım işte falan çok da dert değil hani diyorum ama hatunların en çok dedikleri şey " akşam kocana sarılıp yatmak gibisi yokmuş" . Öyle mi hakkaten? Herşeye bedelmi bu sarılıp uyuma mevzusu ?
Gerçekten severek evlendiysen sarılarak uyumak kadar güzel bir hobin olmuyor sanırım yaşanmalı yanihe he, çok hoşsunuz. Bana bazen konuyu açıyorlar kuzenler, gülüyorum. Yaw geziyorum, tozuyorum, rahatım işte falan çok da dert değil hani diyorum ama hatunların en çok dedikleri şey " akşam kocana sarılıp yatmak gibisi yokmuş" . Öyle mi hakkaten? Herşeye bedelmi bu sarılıp uyuma mevzusu ?
İşte orda dururum ona paha biçilmezhe he, çok hoşsunuz. Bana bazen konuyu açıyorlar kuzenler, gülüyorum. Yaw geziyorum, tozuyorum, rahatım işte falan çok da dert değil hani diyorum ama hatunların en çok dedikleri şey " akşam kocana sarılıp yatmak gibisi yokmuş" . Öyle mi hakkaten? Herşeye bedelmi bu sarılıp uyuma mevzusu ?
Tabii canım, asla çamur atmam evlilik kurumuna, sevmek sevilmek, güvenmek paylaşım mutlaka güzeldir. Rabbim hepinizin yuvasını korusun. İsteyenlere de hayırlı eşler versin.Yok beee. Eskiden sarılarak uyurduk,şimdi bir zaman sonra daral geliyor
Ama sevdiğin adamla hayatı paylaşmak çok güzel
Öyle deme onların kocişleri çok KıymetliTabii canım, asla çamur atmam evlilik kurumuna, sevmek sevilmek, güvenmek paylaşım mutlaka güzeldir. Rabbim hepinizin yuvasını korusun. İsteyenlere de hayırlı eşler versin.
Lakin bazı hanımlar özellikle olmayanı eksik hissettirmeye çalışıyorlar sanki. Ben yemem gerçi, olursa da vardır bir hayr olmuyorsa da. +18 paylaşımlarından harbi rahatsız oluyorum, o başka. Yaw kim size sordu özel yaşantınızı
he he, çok hoşsunuz. Bana bazen konuyu açıyorlar kuzenler, gülüyorum. Yaw geziyorum, tozuyorum, rahatım işte falan çok da dert değil hani diyorum ama hatunların en çok dedikleri şey " akşam kocana sarılıp yatmak gibisi yokmuş" . Öyle mi hakkaten? Herşeye bedelmi bu sarılıp uyuma mevzusu ?
Alıcam bi tane, sarılıp denicem, dedikleri kadar varsa tamamdır, olmadı geri postalıcam ilk sahiplerine.Evlendikten sonra ask bitiyor kazmanin odunun teki oluyolar sarilip yatmakmis komik hikaye
Alıcam bi tane, sarılıp denicem, dedikleri kadar varsa tamamdır, olmadı geri postalıcam ilk sahiplerine.
Oda ilk sene sonra herkes k... dönüp yatiyor inan☺☺☺he he, çok hoşsunuz. Bana bazen konuyu açıyorlar kuzenler, gülüyorum. Yaw geziyorum, tozuyorum, rahatım işte falan çok da dert değil hani diyorum ama hatunların en çok dedikleri şey " akşam kocana sarılıp yatmak gibisi yokmuş" . Öyle mi hakkaten? Herşeye bedelmi bu sarılıp uyuma mevzusu ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?