BU HAYAT BENIM!!!!

Muskara

Kanadım değdi Sevda'ya
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2014
841
578
128
Herkesin evlen evlen evlen evlen, yasin gecti, neden evlenmeyi düsünmüyorsun demesinden SI-KIL-DIM !!!! Annem ben evlenmezsem zorla evlendirecekmis. Lafta tabi ki oda üzülüyor ama evlenmicem iste evlenmicemmmmmmmmmmmmmm.

Oh rahatladim.

Baslikta yazdiginiz gibi hayat sizin zorla evlendiremez ya kimse soranlara bisey demek zorunda değilsin fakat illa cevap vericeksen de keyfin iyi benim boyle dersin gecersin

Evlenme

herif
+gaynana
+görümce
+
+her işe koşturan kadın

Artı delirmek
he he, çok hoşsunuz. Bana bazen konuyu açıyorlar kuzenler, gülüyorum. Yaw geziyorum, tozuyorum, rahatım işte falan çok da dert değil hani diyorum ama hatunların en çok dedikleri şey " akşam kocana sarılıp yatmak gibisi yokmuş" . Öyle mi hakkaten? Herşeye bedelmi bu sarılıp uyuma mevzusu ?

Yok beee. Eskiden sarılarak uyurduk,şimdi bir zaman sonra daral geliyor
Ama sevdiğin adamla hayatı paylaşmak çok güzel

Hayat sizin sonuçta evlilik olsun diye evlenilmemeli zaten doğru insanı bulmadan yapabileceğim bir şey değil diye belirtip geçin herkese

Evlenip ne olacak ki, arşa mı değecek bi yerler? Haklısınız evlenmeyin tabii.
Evliliğimde bi sorun yok fakat şimdi olsa sadece çocuk için evlenirdim.
Bekarlık gibi var mı?

Gerçekten severek evlendiysen sarılarak uyumak kadar güzel bir hobin olmuyor sanırım yaşanmalı yani4 aylığım ben tabi yeni ileri de sarılmadan uyur muyuz bilmiyorum ama Evlilik olsun diye yapılmamalı ama kesinlikle evlilik öyle harikalar diyarında tarzında bir durum değil büyük sorumluluklar falan sevdiğinle güzel sadece hayatı paylaşıyorsun

İşte orda dururum ona paha biçilmez sarılıp yatmak ayrı sabah kahvaltı yapmak

Ama diğer artıları unutmamak gerekiyor onlarda hayatın içinde

Yok beee. Eskiden sarılarak uyurduk,şimdi bir zaman sonra daral geliyor
Ama sevdiğin adamla hayatı paylaşmak çok güzel
Tabii canım, asla çamur atmam evlilik kurumuna, sevmek sevilmek, güvenmek paylaşım mutlaka güzeldir. Rabbim hepinizin yuvasını korusun. İsteyenlere de hayırlı eşler versin.

Lakin bazı hanımlar özellikle olmayanı eksik hissettirmeye çalışıyorlar sanki. Ben yemem gerçi, olursa da vardır bir hayr olmuyorsa da. +18 paylaşımlarından harbi rahatsız oluyorum, o başka. Yaw kim size sordu özel yaşantınızı

Öyle deme onların kocişleri çok Kıymetli

Evlendikten sonra ask bitiyor kazmanin odunun teki oluyolar sarilip yatmakmis komik hikaye

Evlenenlerin başı göğe mi ermiş? diye sor bence :)
Bizim ki ermedi çünkü

Boşver hayat senin hayatın. Kimseyi umursama bu derece önemli bir konuda.

Dayimi nisanliyoruz, kiza oyle ozeniyorumki niyeeeeeee...kv yok kp yok elti yok,1 tane gorumce oda annem olur bizde 1500 km uzakliktayiz gelde kiza ozenme..

dayim gibi birini bulursan evlen kiz kacirma :))))

Oda ilk sene sonra herkes k... dönüp yatiyor inan☺☺☺

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…