Evlenip ne olacak ki, arşa mı değecek bi yerler? Haklısınız evlenmeyin tabii.
Evliliğimde bi sorun yok fakat şimdi olsa sadece çocuk için evlenirdim.
Bekarlık gibi var mı?
Ben 25 yaşında evlendim hiç pişman olmadım eşim çok iyi biri ama milletin dediği gibi yok her gece sarilmalar yok +18işler yalan hepsi inanma. Ztn herkes calisiyor vs yorgun argin yatiyorsun. Tabiki ara sira sarilliyorsun vs ama o öyle her geceler en fazla cocuk olana kadar. Önemli olan gercekten sevgi saygi. Evlilik güzel ama doğru kişiyle hele cocuklarim dünyada en güzel varliklarim.
6 yıllık ilişki sonrası evlendim. 1buçuk seneyide devirdim. Uykudayken bilee uyku sersemi elim ayağım durmaz illa sarılırım, sarılmazsam değmem lazım Aynı şekilde eşimde öyle. Gecenin bir yarısı tuvalete kalkarken survivor'da gibi hissediyorum kendimi.
Bence aşk bitmiyor, hayat monotonlaşıyor.
bak her akşam aynı kızla otobüs durağında beklıyoz,aynı durakta ınıyoruz,sohbet edıyoruz,bana yaşımı sordu,söledim,şok oldu,kendı 25,abla demeye başladı,neyse bişey demedım,dün akşam dıyorki abla eşin ne iş yapıyor?ben evli değilimki dedim,haaaa senı kocatan yokmuşta ondan bu kadar genç gösterıyosun dedi,boşverrr
he he, çok hoşsunuz. Bana bazen konuyu açıyorlar kuzenler, gülüyorum. Yaw geziyorum, tozuyorum, rahatım işte falan çok da dert değil hani diyorum ama hatunların en çok dedikleri şey " akşam kocana sarılıp yatmak gibisi yokmuş" . Öyle mi hakkaten? Herşeye bedelmi bu sarılıp uyuma mevzusu ?
he he, çok hoşsunuz. Bana bazen konuyu açıyorlar kuzenler, gülüyorum. Yaw geziyorum, tozuyorum, rahatım işte falan çok da dert değil hani diyorum ama hatunların en çok dedikleri şey " akşam kocana sarılıp yatmak gibisi yokmuş" . Öyle mi hakkaten? Herşeye bedelmi bu sarılıp uyuma mevzusu ?
bence değildir. evli değilim ama evliler de biz bekarları kendi batağına çekmek için süsleyip püslüyolar bence
temizliğiydi yemeğiydi.... daha bi sürü sorumluluğu inan gözümde büyüyor. iyiki hala bekarım diyorum ama bazen de sosyal baskı bıktırıyor.
Takmayın yahu sosyal baskıyı Birakin konuşsun insanlar. Karsiniza dogru kişi cikmadan evlenmeyin sakin. Yaşım geçti diye de düşünmeyin.18 yasindayken cikmaya başladım kocamla 26 yasinda anca evlenebildik 28 yasinda da anne olmaya karar verdim. Kv 2 sene cocuk cocuk diye başımızın etini yedi ama biz yine de bildigimizi okuduk. Bazi seyler icinden gelmezse zulme dönüşür. Ben doğru adamı buldugumu düşündüm , evlendim ve hiç pisman olmadim cok şükür.Ama evlilik öyle güzel böyle güzel diye ballandırmaya da gerek yok. Sırf sarılıp yatmak icin evliliğin ağır sorumluluguna katlanilmaz.
Sevdigin ve hayatinin devaminda bu adamı yanimda istiyorum dedigin biri yoksa al bi peluş ayıcık sarıl yat ohhh misss
Internetim yoktu kaç gün yazamadım. Insanın sevdiğine sarılıp uyuması gerek bence de evlenmek için evlenmek çok saçma ama beklenilen ne yazık ki bu. Ay içim şiştiiiiiiii....