Çocuk yapmayı düsünmuyorum güven olmadığı için milet sürekli kaç ay oldu çocuk getir dedinde resmen deliriyorumO kadar karışık yazmışsınız ki… Diğer konuları az çok okuduğum için anladım.
Çok takıyorsanız vurun tekmeyi adamın kıçına gönderin. Bu adam düzelmez, sakın ola çocuk falan da yapmayın.
KeşkeBüyük sözü dinleseydiniz keşke
Neyi anlamadınilk defa okuduğumdan bir şey anlamadım.???????????????????
Çocuk var mi canım? Böyle evlilik olmaz ailen arkadanmi? Mesleğin var mı?Konularım var ' ve ben bu insan için herkesi karşıma aldım kendimi rezil etim resmen evlendik fakat herşey daha kötü gözü dışarda resmen yaptı hareketlerden dolayı onu defalarca işletim. Ve hepsine düştü en son gidiyordum. Ablam bana kendin seçtin etin' milet arkandan konusucak 'lafi durdurdu ama sadece şimdilik biraz daha sabret ' fakat her hareketinden süpeleniyorun her kıza' yürür beyni var aklımda artık anlamıyorum açık saçık orası burası olan kadınlara baktıklarında ellerine ne geçiyor.. gerçekten onu hep gördümde işletimde'kullandı sözler var bu hayata sevgiyi pek görmemiştim işte gözü 'boyuyorlar hayatını maf ediyorlar severek evlenmek .. +pişmanlık bir insan 7ayda ' bu kadar şey 'yaşatır mı eşine biz çok büyük tartişma yaptimizda tokat atmiştim' tokat atmama' karşılık beni dövmüştü sonra hep ağlama rolleri 'yada kızlara bakıyorsun vs dedimde hep aynı hisediyorum artık. sayesinde asla güvenmicemide 7ayda gösterdi fakat bu evlilin sağlıklı bir şekilde ilerlemesi çok zor artık inceldi yerden kopsundayim hiçbir şeyim eksik değilken bunu yapıyor ben kapalıyım fakat acık kadınlar daha çok dikatini çekiyor sokakta bile kapalı kadinlara pek bakmaz ama acık olsun gözü orda ben utanıyorum ya ben yoken ne ne yapmiştr Allah bilir verdim emeklere uzuluyorum ama elimden bazen hiç birşey gelmiyor şuan tek bit hata daha yapmasını bekliyorum o kadar çocuk seven biriydim öyle hala içimde buruk genç anne olma isteği ama asla güven kalmadı için sürekli korunuyorum o ise inşalah hamilesindir sürekli adetin gectikti kesin hamilesin bana onca şey yap birde birşey yok gibi çocuk çocuk olursa beni evde bırakıp daha çom istediklerini yapcani biliyorum sayesinde bir çok hayalim sönük.... yorumlarınızı bekliyorum iyi akşamlar .
Çocuk yok mesleğim yok ailem memelekte taşindi bu sene doğma büyüme İstanbul burda mağazada yöneticiydim tabi onlar taşindi küçük şehir ailem ila gitsem arkdamda olur fakat sürekli konuşmalar olur onu çok iyi biliyorum her gelicem ayrılan dedimde sabret diyorlarÇocuk var mi canım? Böyle evlilik olmaz ailen arkadanmi? Mesleğin var mı?
Bu kafada olunca insan doğru dürüst yazamıyor takılmayınYabanci ulkede mi dogdunuz?
Cok karisik yazmissiniz. Tek anladigim, adamin gozu disarida. El ne der diye cektiginiz
Canım çok yanıyor bu hayata ilk defa birine güveneyim dedim 40'yerimden vurdu ve bazı şeyleri bildimi bilmiyorÇocuk yokken herşey daha kolay, mutlu değilseniz, bir ömür bu adamla yaşamak istemiyosaniz boşuna yıllarıniz ziyan olmasin
Yazdıklarınızı okumaya çalışın isterseniz, neyi neden anlamadığımı görürsünüzNeyi anlamadın
Tamam'Derdinizi bilmem de Türk Dil Kurumundan yetkililer gelip sizi tutuklayacaklar bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?