Bu hikayenin en masum kişisi bensem neden en mutsuzu da benim?

• Konu Sahibi Konu Sahibi kekb
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Canım aldatıldıgı kız ilemi barıştı bu çocukk..mrk etme giden bi gün elbet dönerrr o zamnda sen iki cümlenle bu yaşadgn bütün acıyı onun yaşamasını saglarsın bşver üzülme degmiyor gerçektn anlıcaksn sende

Ahh yavrucum be ikinci defa okudum o kadar uzun ve karışıkki bak bende şuan deliler gibi aşıgım aldatıldım acı çekiyorum ama tekrr olur mu umuduyla yaşamıyorm ona acı çektrme umuduyla yaşıyorum..ya etrafta neler var neler gözünü aç başka şeylerle ilgilenn degmiyo annem cidden degmiyo ilk başlarda bnde snn gbiydim zamanla anlıcaksınnnn.. Oldu köpek gibi sevdigini anladı diyelim ilerde kanıtla diceksn snn için bişeylerden vazgeçerse bi ihtimal dicem ama mutluluk olmıcak bi defa bittimi içinde binlerce kez biticek

yazdıklarını baştan sonra okudum valla benim sinirim bozuldu, asfalyalarım attı burda.
bu ne yaaa.. deveye diken, insana .. demişler gerisini diyip banlanmak istemiyorum anlayan anlamıştır.
merak etme güzel böyleleri dinden imandan ahkam kesip, sonra da adamı dinden imandan soğuturlar.. ama allah büyük önemli olan kalbin temizliği, allah senin temiz kalbini de görür yaptıklarını onun yanına bırakmaz!!!!

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…