bu huyumdan artık sıkıldım

muhsan

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
20 Şubat 2018
26
22
3
31
Selam kızlar. Aranızda benım gibi her sıkıntıda hemen çöken var mı? Bır derdım olunca yemek yıyemıyom kımseyle konuşmuyorum vs sankı dünya yıkıldı altında kaldım yaa

Sizden daha kotu durumda olanlari dusunurseniz cabuk toparlanirsiniz ben oyle yapiyorum.Sukretmek bana ilac gibi geliyor.

Selam kızlar. Aranızda benım gibi her sıkıntıda hemen çöken var mı? Bır derdım olunca yemek yıyemıyom kımseyle konuşmuyorum vs sankı dünya yıkıldı altında kaldım yaa

Bende de tam tersi oluyo yemek yiyorum sürekli.. kendimi dışarı atıyorum . Hiç olmadı duşa atıyorum. Bunalıyorum arkadaşlarımı atıyorum bi şey yapalım diye

Sizden daha kotu durumda olanlari dusunurseniz cabuk toparlanirsiniz ben oyle yapiyorum.Sukretmek bana ilac gibi geliyor.
Bir de boyle durumlarda guvendiginiz kardes arkadas gibi biriyle sohbet etmek dertlesmekte iyi geliyor.

Bende de tam tersi oluyo yemek yiyorum sürekli.. kendimi dışarı atıyorum . Hiç olmadı duşa atıyorum. Bunalıyorum arkadaşlarımı atıyorum bi şey yapalım diye
Keske bende yıyebılsem 10 gün oldu yemek yiyemıyım ama ortada bırsey yok

gelişim kitapları okumanı tavsıye ederim inanırsan da toplarsn üzerine de dua oku nazara da gelıo olabilirsn birinin negatif enerjisiini çekiyorsan oda insanı çok etkılıyoo
Geçen gün bı hocaya gıttım büyü yapmıslar sana dedi aslında bırazda onu takmış olabilirim kafaya. Ama şükür hoca bozdu büyüyü. Ama inanıyorum zamanla toplayacak kendimi

Geçen gün bı hocaya gıttım büyü yapmıslar sana dedi aslında bırazda onu takmış olabilirim kafaya. Ama şükür hoca bozdu büyüyü. Ama inanıyorum zamanla toplayacak kendimi

Üfürükcülere medet unmayın yaa birgünde büyü yok sende diyenii duymadım Allah ol derse olur olma derse olmaz secdeni ser duanı et tövbeni et kuranını anlyarak oku allaha sıgın kıl 5 vakit namaznı baaak huzuru onzaman göreceksn

Ufurukcu degıl bu teyzemin 15senelık arkadası yanı öyle tanımadık bırı değil guvendıgım ıcın gıttım. Ama şükür namaz kılıyorum hatta bu ara nafılede kılıyorum huzur verıyo

Canim bende boyleyim en ufka biseyi kafama takarim gunlerce dusunurum uykusuz kalirim stresden annem soyler herseyi kafana cok takma diye ama olmuyor malesef

Canim bende boyleyim en ufka biseyi kafama takarim gunlerce dusunurum uykusuz kalirim stresden annem soyler herseyi kafana cok takma diye ama olmuyor malesef
Benim anneme dıyo ortada bir şey yok nıye taktın dıyo gel sen onu bana anlat işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…