Bu ilgisizlik fazla değil mi?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Hukuklununguncesi

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
18 Ocak 2016
225
230
103
Merhabalar ki üyeleri ben 20 yaşındayım ve üni 3.sınıftayım sevgilim de 24 yaşında. Aynı şehirde farklı üniversitelerdeyiz. Sevgilim yan yanayken ya da ben ona en ufak bir sorun bile anlatsam o kadar ilgilidirki.ama gün içinde buluşmayacaksak aklına bile gelmiyorum hiç te öyle yoğun olmadığı halde ne bi mesaj ne de arama. Seni çok seviyorum ama aşık değilim demişti geçenlerde. Ve daha 3 aylık ilişkimiz. Tanıştırdığım arkadaşlarım herkes seni çok seviyor bırakma diyor. Yanyanayken cidden öyle. Sizce bu şekilde tutkusu olamayan bir ilişki nereye kadar devam edebilir?Beni ablasına ve eniştesine falan anlatmış üstelik ciddi düşünüyor. Kafam çok karışık yardım edin (

Zaten üzerine düşmüyorum hatta daha ilişkinin başında aşk patolojik bir rahatsızlıktır diye ben demiştim ona. Bilmiyorum belki onun için böyle birşey söylemiştir. Aklı çıkıyor ayrılırız diye. Saçma sapan bi durum

Aşık değilim demesi hoş olmamış. Sanki kendine açık kapı bırakmış gibi. Bilemedim. Bir insan sevgilisine bu sözü neden söylesin. İlişki için yapıcı bir şey değil.

Aşık değilim demesi hoş olmamış. Sanki kendine açık kapı bırakmış gibi. Bilemedim. Bir insan sevgilisine bu sözü neden söylesin. İlişki için yapıcı bir şey değil.

Çünkü kendim kaşındım..Seni çok seviyorum demiş ti peki aşık mısın diye sordum "hayır, ben aşık olunca çok kötü çekilmez bi adam oluyorum ama seni çok seviyorum" dedi. Aşık olsaydım çok kontrolcü ve kıskanç olurdum demeye getirmiş olabilir

Canım , yaşın bana göre çok küçük o yüzden abla tavsiyesi vericem : Erkekler aslında çok basit yaratıklar , karmaşıklaştıran biz hatunlarız. Uyumsuz olduğumuzu bildiğimiz halde inatla diretiriz çünkü kaybetme korkusunu çok fazla yaşıyoruz o da yetmiyor adamın gözüne koyuyoruz ! Sözlerin pek hükmü yoktur. Önemli olan o sözünün arkasında dimdik durabilmektir. Hiç bir zaman kendi kişiliğinden, isteklerinden taviz verme ama o üzülür, kırılır ,beni çok seviyor vs.vs. düşünceler ile kafanı bulandırma sana aşık diilim dediği an dicektin ; bana aşık olmayan adamla işim olmaz. Şu ciddi düşünüyoruz kelimesinden nefret ettim! bir dur önce tanı ,sana uygun mu, karakterine uyumlu mu , kişiliğine saygı duyuyor mu , seni mutlu ediyor mu, huzur veriyor mu liste uzar gider. Sırf sevgili oldun diye evlenecek diilsin. Dünya erkeklerin etrafında dönmüyor hayatının merkezinde kendini tut bak göreceksin o zaman, o adam sana deli gibi aşık olucak ! Buraya konu açtığına göre kafanda soru işaretleri başlamış bile...

Sana aşık değilimin Türkçe'si aşık Olduğum biri çıkarsa karşıma Aşkı Yaşarım şuan takılıyoruz böyle, ilişkinin ilk Zamanları aşkla başlar zamanla sevgiye dönüşür, aşkta heyecan vardır şuan bu heyecanı yaşamanız lazım , ciddiyiz diyorsun heyecanı yaşamadan ciddi bir birlikteliğe kalkışırsan ilerde bu heyacanı yaşamak isteyeceksiniz sağlıklı bir evlilik olmaz .

Samimiyetsiz samimiyetler yanlis anlama ama ikiyuzluluk yaptigi yaninda cicim balim uzakta arkadasim ole olmaz ... tavri hos deil ...arkadaslarinin yorumundan cok senin ne hissettigin onemli ...

Kesinlikle dogru yorum

Sevmiyor.

Ne bir arama ne bir mesaj diyorsun normal değil bu. En heyecanlı kıpır kıpır olmanız gereken bir dönemken. Yanyanayken iyiyiz demişsin de her erkek yanyanayken ilgili olur doğaları böyle.

Bu durum seni üzüyorsa ayrıl, yok takılalım böyle zamanla değişir belki dersen devam et.

Sana asik olmadigini bu kadar acik acik soylemesi bence iyiye isaret degil. Cok sevebilir. Insan herkesi cok sevebilir. ablasini, abisini, kardesini, kuzenini, arkadasini.. Sevgili baskadir. Bir erkek asik degilim diyorsa ortada bence sorun vardir.

Cinsel olarak size ilgi duyuyor mu peki?

Duyuyor evet. Aslında tam olarak yanlış ta anlatmış olabilirim. Hergün buluşmak istiyor. Birlikte ders çalışalım birlikte eğlenelim istiyor. Sadece cümlesi çok kırıcı oldu

Mesela daha demin telefonla konuşurken başının ağrıdığını söyledi. Bi atkı sar dedim. Tamam sarayım dedi kapattık. Aramadı bir daha

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…