- 18 Ocak 2016
- 225
- 230
- 103
- Konu Sahibi Hukuklununguncesi
-
Aşık değilim demesi hoş olmamış. Sanki kendine açık kapı bırakmış gibi. Bilemedim. Bir insan sevgilisine bu sözü neden söylesin. İlişki için yapıcı bir şey değil.
Vakit çok geçmeden çok bağlanmadan devam edip etmem konusunda bir karar almalıyım ama. Ablası benimle tanışmak istiyormuş. İş giderek ciddiye biniyor3 aylık ilişkide bu kadar kafaya takmaya değmez, 3 ayda da "aşk"olmaz... Üzerine düşme, kendi kendinin kıymetini bil daha çok geçsin!
Zaten üzerine düşmüyorum hatta daha ilişkinin başında aşk patolojik bir rahatsızlıktır diye ben demiştim ona. Bilmiyorum belki onun için böyle birşey söylemiştir. Aklı çıkıyor ayrılırız diye. Saçma sapan bi durum
Kesinlikle dogru yorumSana aşık değilimin Türkçe'si aşık Olduğum biri çıkarsa karşıma Aşkı Yaşarım şuan takılıyoruz böyle, ilişkinin ilk Zamanları aşkla başlar zamanla sevgiye dönüşür, aşkta heyecan vardır şuan bu heyecanı yaşamanız lazım , ciddiyiz diyorsun heyecanı yaşamadan ciddi bir birlikteliğe kalkışırsan ilerde bu heyacanı yaşamak isteyeceksiniz sağlıklı bir evlilik olmaz .
4 aydan önce aşk olmazmış imkansızmış zaten
Dimi bende bayılıyorum ona ayıptır söylemesi benim sevgilimin küçüklüğüne benziyoMaviii konudan bağımsız profil fotosunda ki bebeğe bayılıyorum ya baktıkça öpesim geliyor
Sana asik olmadigini bu kadar acik acik soylemesi bence iyiye isaret degil. Cok sevebilir. Insan herkesi cok sevebilir. ablasini, abisini, kardesini, kuzenini, arkadasini.. Sevgili baskadir. Bir erkek asik degilim diyorsa ortada bence sorun vardir.
Cinsel olarak size ilgi duyuyor mu peki?
Sevmiyor.
Ne bir arama ne bir mesaj diyorsun normal değil bu. En heyecanlı kıpır kıpır olmanız gereken bir dönemken. Yanyanayken iyiyiz demişsin de her erkek yanyanayken ilgili olur doğaları böyle.
Bu durum seni üzüyorsa ayrıl, yok takılalım böyle zamanla değişir belki dersen devam et.
Dört aydan önce olmazsa dört aydan sonra hiç olmuyor ama4 aydan önce aşk olmazmış imkansızmış zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?